Jump to content

Not Much But...

Buraddo

Postare recomandată

cheers! e primul meu post pe forum,si m-am gandit ca aici e cel mai bun loc de a ma face cunoscut. de fapt de a-mi prezenta masina,fiindca despre ea e vorba.. nu e nimic special,(desi asta scrie pe praguri :) ) dar este foarte ingrijita si pretuita. este din 2002, eu o am de 2 ani,de la 114000km,acum avand 140000. ca optiuni are 4 geamuri electrice,esp, pachet iarna (scuane incalzite + stropitor faruri), clima, computer bord si... nu stiu daca a mai ramas ceva ce ar trebui mentionat. atasez oricum si ceva poze imediat. ii salut cu ocazia asta pe toti cei impatimiti de masini in general si..un mare :) pentru vw-isti :lol:si..poze

post-13176-1197453235_thumb.jpg

post-13176-1197453241_thumb.jpg

post-13176-1197453305_thumb.jpg

post-13176-1197453312_thumb.jpg

post-13176-1197453364_thumb.jpg

post-13176-1197453370_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos. si eu am avut asa motor pe Golf IV.

daca nu ai facut pana acum, fa un resoft ca merita f mult. si vopseste-i bandourile in alb. xenon, ca ai deja stropitoare. si durm bun :)

Link către comentariu

multumesc! am strans ceva banuti pentru ea,i-am luat intre timp un player pioneer deh4900ib (n-am apucat sa fac poze) , iar acum caut in stanga si-n dreapta sa fac rost de kit original r32 (ideal ar fi un r-line),sa-l montez pe masina. m-am ferit de resoftare pana acum fiindca am tot auzit voci,mai mult sau mai putin calificate, care spuneau ca ma va lasa ambreiajul daca o fac mai puternica. stii ceva despre asta?

Modificat de Buraddo
Link către comentariu

Frumos, mai ales ca acum vad ca se poarta masinile albe. Si eu sustin ideea de a vopsi bandourile si xenon si ca un sfat de la mine pune-i folie neagra pe toate geamurile, o sa arata super

Multi km in continuare fara evenimente :)

Link către comentariu

legat de soft...da, motorul de 101 cai, are un ambreiaj mai sensibil, dar daca o faci cum si unde trebuie nu o sa ai probleme. dar e PD si atunci cresterea de cuplu va fi semnificativa.

sunt f multe golfuri cu Kit de R32.

Link către comentariu

ai dreptate,si foarte multe sunt kitch uri. nu as vrea sa ma pierd in multime,sau sa-mi pun sigla r32 pe spate.. :( am avut o problema,a trebuit sa schimb bara fata,iar cei de la service ul unde am dus masina,nu mi-au pus bara originala, lucru pe care l-am observat dupa 2-3 zile,atentia mea pana atunci fiind concentrata pe vopsea (eram f speriat sa nu iasa alta nuanta). si acum intentionez sa o schimb,si odata cu ea,tot kitul stock. unul la comanda nu cred k imi permit,iar cel de r-line stiam ca este conceput pentru motoarele diesel,sau ma rog.. cu turbina. nici eu nu sunt foarte hotarat, si orice parere este foarte bine venita. s-ar putea sa te bat la cap cu un pm zilele astea,daca ai putea sa ma ajuti cu un sfat in legatura cu resoft ul..

Link către comentariu

te pot eu ajuta cu kitul de R32. Cauta-ma si discutam. Ai datele in profil.

Bafta cu masina, e super motorizarea!

Link către comentariu

frumoasa :lol: si eu am avut golf alb (tocmai l-am vandut :unsure: ) am o slabiciune la Glofuri albe :rolleyes:

intradevar ,cum au zis si colegi de mai sus ,cu bandourile albe arata excelenT :lol:

succese mari.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si ingrijita masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Kit de R32 pe golf alb :lol:

Link către comentariu

multumesc pt aprecieri! :angry: sincer,curiozitatea ma impinge sa-i pun un kit de r32.. atat.. fara grile modificate si alte nebunii. keep it simple. de fapt incerc sa-i gasesc de r-line,sa nu ma complic cu evacuarea. imi place foarte mult culoarea,si cred ca ar da bine. o sa revin cu poze cand s-o intampla evenimentul :)

Link către comentariu

Salut!Frumoasa masina ta...chiar da bine albul pe golfuri...sa ai parte de ea si de multi km la volanul ei!

Link către comentariu

Felicitari. Sa te plimbe cat mai mult si fara probleme.

Si eu am masina tot alba, sunt fan al acestei culori. Sfatul meu este vopsesti cat mai curand bandourile, schimba total aspectul masinii, mai ales la aceasta culoare. Dupa care pune folie pe geamuri. :icon_thumright:

Uite una alba din state, superba, ca sa-ti dai seama despre diferenta care o fac bandourile albe si poate iti foloseste ca model. :P

vwdriver1wc9.th.jpg vwdriver2wg6.th.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

imi plac mult de tot stopurile la golful ala :( are cineva idee cum ar arata bara fata/spate cu bandourile negre date jos si chituite santurile la nivelul barii? are cineva asa ceva? pareri?

Link către comentariu

frumoasa masina;) am remarcat si jantele care mi plac

si eu am aceasi masina numa ca e de cul rosie(motoru e axr nu? )

sunt curios de ce e o motorizare "super" care sunteti cunoscatori veniti cu detalii si pt noi:p

Link către comentariu

da,axr e si motorul meu. poti sa scoti mai mult din el, la un upgrade soft ridici cuplul pana la 300, 310 ,iar puterea aprox 130cp. eu vreau sa ma duc saptamana viitoare sa-i curat turbina,galeriile,tot,apoi sa-i fac un resoft. ma bucur ca-ti plac jantele.ma gandeam ca dupa ce fac toata masina alba,jantele sa le fac negre. ce parere ai? :icon_thumright:

Link către comentariu

Si eu am acelasi motor.Niste jante negre i-ar sta bine , dar si modelul asta de jante Rial arata bine.Daca vopsesti bandourile ,cred ar trebui sa vopsesti si plasticul negru de sub bara spate.Oricum masina e frumoasa :icon_thumright: S-o porti sanatos!

Link către comentariu

multumesc! m-a ajutat tece cu niste poze,si vreau sa dau jos bandourile de pe bara spate,sa chituiesc si sa fie tot spatele alb,iar pe fata sa pun bara de r32. as fi pus tot kit ul de r-line, dar cu 1000 si ceva de euro pot sa fac o multime de alte lucruri. astept sa vad cum arata exteriorul dupa ce termin,si apoi ma hotarasc daca vopsesc jantele negre

Link către comentariu

salut :vaidecapulmeu:

foarte fresh masinuta, nu vad de ce zici ca "not much". motorul AXR este printre cele mai apreciate, dupa parerea mea avand cel mai bun raport performante/consum.

imi plac ideeile tale. poate te ajuta si topicul cu masina colegului nostru Piratu BV

sa aveti parte de km fara probleme!

keep it clean :lol:

Link către comentariu

frumos golful piratului :D eu as vrea totusi sa nu-l incarc f tare. si jantele pe alb dau bine,dar eu am o pata pe jantele pe negru :lol: am pus titlul "not much" fiindca sunt la inceput de drum..poate pe parcurs,dupa ce apar modificarile, o sa ma rog de vreun moderator sa mi-l editeze... :D

Link către comentariu
.ma gandeam ca dupa ce fac toata masina alba,jantele sa le fac negre. ce parere ai? :P

dau bine daca masina e alba complet

uitate pe net si vezi modele poate te inspira vreounu :P

Link către comentariu

mie asta mi-a placut... mai putin grila alba.. eu neagra vreau sa o las. si jantele stiu,nu sunt de r32,dar cred ca nici rialurile mele n-ar da rau negre.. apoi ar mai fi folia aia de pe parbriz care nu-mi place..si vreau sa fac geamurile negre (in limitele legale,bineinteles..;))

post-13176-1200260384_thumb.jpg

Modificat de Buraddo
Link către comentariu
  • 1 year later...

Salut! Dupa (prea) mult timp am decis sa postez aici ultimele modificari la masina, si anume vopsit manere + bandouri,si de vreo saptamana, instalatie de xenon (ii multumesc pe aceasta cale lui Sergiu B., Baracuda si Cipos :) ) Pun cateva poze sa va faceti o idee,o sa revin cu altele imediat ce le descarc in calculator.

a se scuza capacul lipsa, daca instalam xenonul cu 2 zile mai devreme,poate inca il aveam :icon_thumright:

or sa urmeze,cat de curand sper eu, eleron r32, faruri cu lupa si folie fata-spate (cu autorizatie neaparat :offtopic: )

post-13176-1234211393_thumb.jpg

post-13176-1234211527_thumb.jpg

post-13176-1234211545_thumb.jpg

post-13176-1234211657_thumb.jpg

post-13176-1234211674_thumb.jpg

Modificat de Buraddo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!