Jump to content

Alarma Excalibur De Pe B4

klaus4
 Share

Postare recomandată

am montata pe masina o alarma excalibur (scrie ceva de america pe ea...)

inchide si deschide fara probleme, dar nu asta este problema: la armare si dezarmare se aprind doar pe o parte becurile de la semnalizare (in speta partea dreapta). Stie cineva din ce cauza nu se aprinde si pe partea stanga?

va multumesc anticipat

PS Eventual o schema de montaj, ceva

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Nu am inteles de ce ai deschis 2 topic-uri?

Sper sa fie doar din cauza conexiunii, de data asta !

Link către comentariu

scuze

am avut o problema cu conexiunea si initial nu a aparut nimic

ceva solutii?

Link către comentariu

Salut din ceea ce scrii inteleg ca semnalizarile in trafic iti merg atunci raman 4 posibilitati: 1 daca alarma are prevazut sigurante pe firele ce ies din ea si merg la firele de semnalizare ,siguranta corespunzatoare partii stengi e arsa 2 daca nu are sigurante pe firele de semnalizare(de alarma e vorba ) e ceva intern alarmei :releul pt partea stanga cablaj intrerupt tranzistor dus rezistor condensator...(sincer mai puti probabil daca nu ai avut un scurt serios pe masina) 3 contact imperfect l conexiunea firului de la alarma ,fir de semnalizare, cu firul masinii de semnalizare 4 daca ti-au montat si diode a ponctul de legatura dintre fir alarma si fir semnalizare masina , e dusa.

Bafta

Link către comentariu

multumesc de raspuns

astazi de dimineata au mers ambele parti, la fel cum se intampla din cand in cand.

probabil nu face contact perfect undeva.

sa fie in interiorul unitatii centrale a alarmei? ca ar mai fi in zona doua relee pe care le-am scos pe rand si nu mai mergea inchiderea centralizata si nu se aprindea decat partea dreapta. probabil unul este pe deschis iar celalalt pe inchis. scurt circuit nu am avut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!