Jump to content

Cum aflu ce "varianta de echipare" este Fabia mea?


petcu_cl
 Share

Postare recomandată

:( nu stiu ce varianta de echipare este fabia mea(am luat-o s.h. si nu mi s-a spus..bine nici nu am intrebat :( )

este fabia din martie 2003 1.2 HTP 40KW si ca dotari are... climatic,scaune incalzite,ABS, 4 AIR BAG-uri,inchidere centraliza cu telecomnada(skoda), senzori parcare(skoda)si... cred ca atat(adik nu am geamuri elctrice sau oglinzi electrice...nici proiectoare)

Modificat de petcu_cl
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai, cel mai simplu ar fi sa faci rost de un pliant cu variantele de echipare de la orice dealer Skoda (daca nu cumva gasesti chiar si pe Internet).

Pe de alta parte, daca ai luat-o SH depinde unde a fost inmatriculata prima data (in ce tara). Zic asta pentru ca am impresia ca, de exemplu, un Passat Comfortline in Germania are mai multe accesorii decat un Comfortline in Romania. De asemenea componenta variantelor de echipare a variat si ea in timp. De exemplu cand a fost lansat Passat B6 Comfortline pe piata avea umbrela si senzor de ploaie incluse (conform pliantului primit de la dealer). Anul trecut in august, cand a fost fabricata masina mea, nu le mai avea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La vw srie langa roata de rezerva lateral cumva, la Skoda (asta am) habar nu am daca exista chestiunea respectiva si nici nu pot sa ma elucidez ca amea are ceva interventii in zona :icon_thumright:

Asta o fost un mesaj generat de somn.

Modificat de ettyus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In spate unde ai roata de rezerva, daca nu s-a intervenit asupra tablariei, ar trebui sa ai un sticker alb, pe care pe langa varianta de motorizare si codul motorului ar trebui sa contina o lista de coduri formate din grupuri de 3 caractere(cifre + litere)care semnifica cate o dotare a masinii. Acelasi sticker ar trebui sa il mai gasesti si pe primele pagini din cartea de service a masinii, cu aceleasi informatii. Acuma nu stiu exact daca pe sticker scrie exact varianta de echipare a masinii(nu mai retin exact ce scrie la mine), dar macar asa stii cam ce dotari are masina(codurile alea le gasesti pe site-uri de net, nu mai retin exact adresa dar era unul in care bagai VIN si iti indica o caruta de date despre masina ta, precum si lista de coduri explicitate)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ms pt ajutor. am gasit chestia de langa roata de rezerva(si in cartea service este)..acum sa vedem daca o sa gasesc si site-ul de care ziceati.. :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
Andrei VW95

Un prieten are Skoda Fabia Elegance cu geamuri electrice fata+spate ABS oglinzi electrice si incalzite,scaune incalzite si motor 1.4 16V de 101 cai.si e din 2001.varianta de echipare o are scrisa deasupra semnalizarii de pe aripa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pacat ca topicul este din 2007 ... :cool:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!