Jump to content

Pls Help Me!

Titus_tipu
 Share

Postare recomandată

De o luna de zile am cumparat un vw polo model 6N din 2001, motor 1,4 benzina, 113000 km. La inceput am fost ff incantat dar cu timpul incerc sa imi schimb parerea. Totul e ok. Mai putin consumul 12 l/100 km. Ok. Am si eu niste intrebari. Va rog ajutati-ma daca puteti. I-am facut un test cu vag com si asta a fost singura eroare:

Address 01 -------------------------------------------------------

Controller: 030 906 032 CG

Component: ME7.5.10 3622

Coding: 00021

Shop #: WSC 00788

1 Fault Found:

16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal

P0116 - 35-10 - - - Intermittent

Readiness: 0000 0000

De unde se poate rectifica problema??? Temperatura de la motor e mereu pe rosu pe minim. Acul nu s-a miscat nici dupa 40 de km. Cateodata indica cateodata nu. Ce poate fi???

O alta intrebare. La bord, la potentiometrele de la caldura, aer, ventilator nu se aprind ledurile care sunt plasate in spatele lor, ar putea fi de la sigurante??? Sau de unde?? :vaidecapulmeu:

Si ultima. In timp ce mergeam mi s-a aprins un bec la bord galben care arata ca un motor si sub el scrie check. Din ce cauza s-a aprins si cum se poate remedia???

Multumesc de ajutor!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sebastian stefan

Pentru eroarea de temperatura verifica papucul de pe senzor,care e undeva frontal si e de culoare verde (erau niste poze pe un site dedicat lui polo 6n)

Ledurile sunt de fapt becuri si n-au legatura cu sigurantele decat daca nu se aprinde nimic cand aprinzi pozitiile,altfel sunt arse becurile

Becul galben e o defectiune la evacuarea gazelor se remediaza cu vag com ,ai grija ce benzina ai pus poate fi una din cauze

Link către comentariu

Ok! Am gasit senzorul de temperatura dar cand l-am scos a inceput sa curga antigelul si l-am bagat inapoi repede! Cum pot remedia chestia asta. Am sunat la tess sibiu si mi-au spus ca trebuie sa faca din nou testul vag iar eu l-am facut de doar 3 zile si ma costa 70 RON. Nu stie nimeni un mecanic de vw in Sibiu?? Pls help!

Link către comentariu

Pentru scanare, vezi ca sunt forumisti din zona ta pe care poti sa-i rogi sa te ajute cu o scanare - verifica topicul asta.

Cum bine a zis si sebastian, consola cu controalele de aer nu are leduri ci un singur bec situat in spatele controlului vitezei ventilatorului.

Se scoate capacul care acopera cele 3 controale si apoi scoti controlul ventilatorului.. in spatele lui e un bec ordinar si o sa te cam chinui sa-l scoti si apoi sa-l bagi.

Link către comentariu

Ok! Am gasit senzorul de temperatura dar cand l-am scos a inceput sa curga antigelul si l-am bagat inapoi repede! Cum pot remedia chestia asta. Am sunat la tess sibiu si mi-au spus ca trebuie sa faca din nou testul vag iar eu l-am facut de doar 3 zile si ma costa 70 RON. Nu stie nimeni un mecanic de vw in Sibiu?? Pls help!

Trebuie schimbat senzorul de temperatura. Daca l-ai scos deja stii cum se schimba. Dupa ce schimbi check enginge ar trebui sa se stinga ( cel putin la mine asa a fost). Ai grija sa completezi pe urma cu antigel.

Caldura macar baga? .. ca daca n atunci insemna ca si termostatul este dus.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Daca vrei un mecanic bun cauta-l pe LEO undeva langa rezervele de stat... la iesire din Sibiu pe stanga, spre Ocna...pe drumul hotilor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!