Jump to content

coduri climatronic

crisarkgoth
 Share

Postare recomandată

am auzit ca exista anumite combinatii de butoane la climatronic care acceseaza un meniu special.cum se face ? ce combinatii ? ce aflii din meniuri ? e doar un meniu sau mai multe ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru citirea codurilor de eroare combinatia de taste este ECON + recirculare tinute apasat 3 secunde - am observat o Octavia la care aceasta combinatie nu a functionat dar a fost un singur caz.

Pentru accesarea grupurilor de masura combinatia este ECON + temp Down(buton albastru) + Fan Speed Down (sageata in jos).

Printre coduri sau grupurile de masura se navigheaza cu butoanele de reglaj al temperaturii, iar din meniu se iese apasand inca odata tasta ECON.

Date suplimentare gasesti aici http://forum.vwforum.ro/forum/viewtopic.php?t=76

Link către comentariu

De unde isi ia informatia legata de temperatura motorului? De la senzorul care vine si in bord sau de la cel care trimite la ECU? Cu toate ca sunt corp comun ma intereseaza ...

Link către comentariu

merci mult de info.

de vag com puteti sa-mi spuneti de unde-l iau si cum se foloseste (n-am folosit niciodata deci ca la copii de 10 ani)

Link către comentariu

• 11 months later...
am auzit ca exista anumite combinatii de butoane la climatronic care acceseaza un meniu special.cum se face ? ce combinatii ? ce aflii din meniuri ? e doar un meniu sau mai multe ?

iti atasez un fiser cu codurile de climatronic, ce e identic cu cel de pe octavia....LA MULTI ANI !!!

Link către comentariu

• 9 months later...

Nu se intelege nimic caci e in germana ;) . Nu ai gasit ceva in engleza?

Link către comentariu

• 1 year later...

salutare, unde pot gasi semnificatia codurilor pentru octavia 2. am reusit sa intru in meniul climatronicului, dar imi da doar valori. stiu ca la pozitia 19 este viteza reala. mersi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!