Jump to content

Demontare Radio-cd Leon

Vizitator
 Share

Postare recomandată

in incercarea de a monta singur un carkit parrot ck 3000 (310 ron) am fost nevoit sa incep cu demontarea radio-cd-ului masinii.

pt asta avei nevoie de 4 fasii de plastic decupate dintr-o carcasa de dvd .

daca cele doua de sub display sunt usor de introdus pt celelalte doua e nevoie de putin noroc si indemanare intrucat nu merg decat "pe dibuite"

cateva exemple pt a va fi mai usor in descoperirea locasurilor unde tb bagate cele doua plastice in partea de sus pt deblocarea sigurantelor

intrucat mufele cu care vine car-kit-ul nu se potrivesc cu cele ale radio-cd-ului si nedorind sa tai nici un fir ma vad nevoit sa aman montarea parrot-ului pana cand voi face rost de adaptorul necesar

post-14488-1197213921_thumb.jpg

post-14488-1197214006_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In momentul in care introduci bucatile alea de plastic...trebuie doar sa impingi? Sau e necesara si o miscare stanga-dreapta?

Vroiam si eu sa-mi cumpar cheitele alea, dar sunt vreo 90 de lei. Mi s-a parut cam scump pentru 4 bucati de tabla. O sa incerc metoda ta.

Link către comentariu

nu e nevoie de nicio miscare stanga-dreapta.o sa auzi un clik cand sunt introduse

pt cei care sunt interesati de montarea carkitului de la parrot vedeti ca va tb niste mufe adaptoare care sunt destul de scumpe pe aici..cam 80 ron insa

am gasit la o firma in oradea la 25 ron.Azi le-am comandat si vin peste 7 zile (cred ca aia le trimit pe jos...)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!