Jump to content

Probleme electrice

petcu_cl
 Share

Postare recomandată

hello.. sunt nou pe aici...si tot in acelasi timp sunt si un nou posesor de fabia. am o fabia din 2003 1,2 40 kw luata sh din germania(are 25000 km). masina mere perfect. doar ca ...m-am jucat zilele trecute la inchiderea centralizata de pe telecomanda si acum n umai mere sa o inchid din telecomanda(am schimbat bateria de vreo 3 ori .. am umblat si la sigurante ..si tot nimic..) ce sa fie??

alta problema ar fi cu martorul lumiso pt portiera deschisa sau hayon deschis... ca am inteles ca are asa ceva... nu se aprind..si nici martorul sonor pt lumini aprinse nu merge...

ma puteti ajuta si pe mine cu aceste mici probelme??

ms anticipat

p.s. o sa mai ma uit pe ici pe colo sa vad ce probleme mai gasesc :offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru avertizarea de lumini aprinse, citeste aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=20926&hl=

Despre ce martor pentru portiera sau hayon deschis vorbesti ?

pai despre beculetu de pe bord.. care se aprinde cand deschizi usa..sau cand deschizi hayonu..(stiu ca exista pt ca am vazut la o fabia )

Link către comentariu

Trebuie ca masina sa invete din nou telecomanda, pt ca nu o mai recunoaste. Procedura de sincronizare din cate stiu e sa deschizi usa cu cheia si sa apesi orice tasta a telecomenzii in maxim 1 minut. Succes! (asta bineinteles daca ai telecomanda din fabrica)

Modificat de saboteur
Link către comentariu

am incercat chestia asta de n ori..... si nimic (am telecomanda originala skoda.. cea cu doua butoane verzi si un mic led rosu..) si mi-am adus aminte cum am reusit sa o fac sa nu mai mearga... am bagat cheia in contact... si am tinut pe ambele butoane ale telecomenzii apasat timp de 12 sec (pana sa stins ledu de pe telecomanda)...si pe urma...nu a mai functionat..(si chestia asta cu 12 sec am luato din cartea inchiderii centralizate sa vad ce face... da nu cred ca asta trebuia sa se intample :Driver: )

aa. si cu chestia cu sprayu acela de curatat in broasca... ? sa incerc si asta? (eu cand bag cheia in usa o scot murdara de o vaselina alba..) ar putea sa fie din cauza asta?

Link către comentariu

Stai ca ceva nu e clar, cum adica ai telecomanda originala skoda cu doua butoane verzi??? Aia originala are butoanele pe cheie (ori normala ori tip briceag). Tu ai telecomanda separat de cheie!?

Link către comentariu

Stai ca ceva nu e clar, cum adica ai telecomanda originala skoda cu doua butoane verzi??? Aia originala are butoanele pe cheie (ori normala ori tip briceag). Tu ai telecomanda separat de cheie!?

da...e o telecomanda separat de cheie..si am carticica de la skoda pt ea..da nu inteleg nimic ce scrie pe acolo..

aa...si... m-am uitat azi la sigurante si eu nu am siguranta 5 pt semnalul luminos la usi.. chestia asta nu e standard la toate fabiile? adik avertizarea sonora pt usi deschise sau lumini lasate aprinse..nu este standard??? (presupun ca aici intra si avertizarea luminoasa pt usi deschise...)

Link către comentariu

• 8 years later...

Buna,

Am verificat azi panoul cu sigurante, cu speranta ca voi gasi cauza problemelor aparuta de ceva vreme ( martorul pentru avertizare nivel motorina si cel pentru lumini de ceata nu se mai aprindeau).... 
Am verificat si curatat fiecare siguranta, iar pe cele arse le-am inlocuit...
Si cu siguranta nr 24 (10A) am procedat la fel, arsa fiind. Am inlocuit-o cu una de 15A, insa in scurt timp ....s-a topit...
Am cumparat un set de sigurante, am pus in locul ramas liber o siguranta noua de 10 A dar s-a totpit si aceasta...
Care e cauza?Pana ajung la un elecrician, pot "functiona" fara aceasta siguranta???

Multumesc,

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut. Am o problema legata de plafoniera, mai exact aceasta sta aprinsa permanent (pe pozitia usi deschise) chiar daca usa este inchisa, daca pun contactul, sau daca incui masina. Buzzerul functioneaza daca aprind luminile cu usa deschisa si contactul luat. Becul in portbagaj functioneaza normal. Daca comut plafoniera pe pozitia 0 se stinge becul. Masina este fabia din 2002, sedan. Are cineva o rezolvare?

Link către comentariu

Vezi de la care usa iti aprinde plafoniera. Si gur nu e de la sofer, daca masina se incuie.

Link către comentariu

Switchul de la usa cand se defecteaza (cand nu mai este actionat de broasca) ramane pe deschis, nu? adica nu mai aprinde plafoniera. Poate sa ramana blocat pe contact inchis? Cum imi dau seama de la care usa este in conditiile in care plafoniera este mereu aprinsa?

Link către comentariu

DA, poate sa ramana si pe actionat in permanenta, deci usa deschisa. LA o diagnoza cu un tester se vede ce usa este deschisa.

Link către comentariu

Daca nu ai diagnoza, scoti pe rand de la fiecare portiera mufa din stalp si vezi la care se stinge plafoniera

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am gasit problema la usa spate dreapta, probabil ceva pe la switch_uri. Deocamdata am scos una din mufe (cea de jos parca) pana imi fac timp sa umblu la broasca. Multumesc pentru sfaturi.

Cu VAG-COM_ul nu am reusit sa-mi dau seama pe unde sa intru sa vad care usa are probleme. Ori nu se poate la masina mea ori nu ma pricep eu...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!