Jump to content

Octavia 2 1.9 Tdi

DAaWeed

Postare recomandată

Salutare tuturor,vreau sa profit de aria "masina mea" si sa-mi prezint masina. Octavia 2,pe care o am de aproape o luna.Este varianta Elegance,motorul 1.9 tdi de 105 cp,cutie manuala si cateva optionale puse de mine cum ar fi "pachetul partial din piele, xenon, maxi-dot" + un set de jante cumparate si schimbate imediat la 2 zile dupa ce am ridicat masina.Se comporta execelent si tin sa multumesc VW Forum pentru ca de aici am plecat in alegerea facuta.Va urez tuturor multi km fara incidente neplacute.

si cateva poze...

http://img223.imageshack.us/my.php?image=image682pj1.jpg http://img61.imageshack.us/my.php?image=image683nt3.jpg http://img232.imageshack.us/my.php?image=image677kv4.jpg

post-14747-1196954482_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte tare masina sa o stapanesti sanatos.....

cred ca ar arata si mai bine cu folii pe geamuri si oglinzile exterioare cromate ...

multi km fara incidente......

Link către comentariu

Si eu recomand folii negre, eventual niste pleoape.

Felicitari pentru alegerea facuta :icon_cheesygrin: si sa stapanesti cat mai multi km masina fara probleme

Modificat de Auras
Link către comentariu

faian masina, multi km fara probleme, excelente jante....grija la borduri. bafta!pe 18 jantele? cat au costat, ce firma sunt?

Link către comentariu

Va multumesc pentru sfaturi,astea sunt planurile pentru viitor geamurile cu folie si pleoapele.Jantele sunt fabricate de firma Mak.Modelul pe care il am eu este "MAK Vertigo Mirror" incaltate cu continental-uri sport contact 3 225/45 R17, pretul este de 40 mil.Bafta tuturor si va multumesc pentru aprecieri.

Link către comentariu

superbe jantele!!! ce ai de gand cu masinuta? hai zine si noua...suntem curiosi! :)

felicitari..sa va plimbati bine :D

spune nu spune nu cromurilor! :)

Link către comentariu
  • 1 year later...

revin la acest topic vechi, va salut pe aceasta cale, masina a primit cate ceva nou..un body-kit etc. maine revin cu poze. :icon_thumright:

Modificat de DAaWeed
Link către comentariu

Pe langa intrebarea de mai sus, imi poti spune te rog si unde l-ai montat pe masina?

Foarte frumos arata rezultatul.

Link către comentariu

Imi plac jantele. Cum ti se par Continental SportContact3? Le am si eu si sunt curios de parerea ta.

Link către comentariu

Salut, kit-ul de rs l-am montat la reprezentanta, pretul sincer nu il mai stiu ca au fost mai multe piese cumparate atunci.

Circoloco, gumele sunt super, ma impac super bine cu ele. Multumesc pentru aprecieri tuturor.

Link către comentariu

Sa inteleg ca esti multumit de treaba facuta de cei de la Open?

Cu cine ai luat legatura pentru modificarea masinii si care a fost procedura poti sa ne spui?

Multumesc

Link către comentariu

Un pret estimativ atunci ? :D 500 , 1000 , 1500 eurp ? Daca nu vrei sa spui aici trimite-mi un PM :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte bine o prinde kitul. ;)

Poate si folia ar ajuta putin la aspectul foarte reusit.

Toate bune!

Link către comentariu

Etrierii vopsiti! prin jantele alea cu descizaturi mari s-ar vedea dumnezeiesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!