Jump to content

Problema Cu Macaraua De La Sofer


golfix
 Share

Postare recomandată

Salutare,de cand am cumparat masina am schimbat 2 macarale la usa de al sofer,cand o pun merge bine(desi se ridica foare greu geamu,tre sa fortezi calumea macaraua) ,iar in 2 luni cedeaza,si scapa,se invarte manivela in gol si tzacane.Din cate am observat io geamu il ridic greu si cu mana,parca nu aluneca pe chederele alea,nu stiu ce sa mai ma fac dau la 2 luni 150 ron pe o macara noua :Driver:,sau poate nu o montez io bine?astept parerile vostre

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ii o problema spercifica la golf3,ca si la mine tot asa face macara noua pusa la sofer si vara merge bine..iar iarna nu stiu ce are ca parca agata geamul undeva si nu mai merge in jos,mai mult sare cateodata cablul de pe melcu motorasului si atunci trebuie desfacuta toata macaraua.Si la mine se ridica greu geamu din dreapta si am luat un smirghel si am inceput sa dau pe margini si acolo unde aluneca geamul si o cam iesit mizerie,praf mult si ceva negreala,dar putin putin so mai eliberat ,in primavara iar trebuie dat jos geamul si curatat.Macaraua ta ii daca ii cu cablu din ala otelos si ti se rupe poti incerca inlocuirea lui si nu a intregi macarale,dar nu stiu cat o sa tina,ca am incercat si a tinut pana la un moment cand s-a"grabit" geamul jos :wacko:

Modificat de v@sy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Problema voastra cred ca este de la garniturile sau chederele care vin in contact direct cu geamul. Asa am patit-o si eu la masina anterioare, aveam geamuri electrice, cand era cald si frumos afara nu aveam nici o problema, dar cand ploua era jale pentru ca trebuia sa ridic geamul cu mana.

Solutia: am schimbat garnitura (sau chederul) interioara, care din cauza vechimii, se umfla de la umiditatea excesiva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe langa chedere, ar trebui sa va asigurati ca geamul nu se tensioneaza cand e sus. Adica suruburile care tin geamul in macara sa le strangeti cu geamul ridicat. La portierele spate am strans geamurile in pozitia de jos, si merg foaaarte greu.. dar cum nu prea le folosesc mi-a fost lene sa desfac iar portierele.

Si la mine opune rezistenta uneori (cand e umezeala parca) dar nu e foarte deranjant si nici nu mi-a crapat macaraua vreodata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!