Jump to content

Geamuri electrice cu fitze


flopem
 Share

Postare recomandată

salut....imi functioneaza geamurile electrice perfect insa acum de ceva vreme poate de la frig am observat urmatorul fenomen:

geamurile electrice se deschid numai cand vreau ele sau se inchid,,,desi se aude ticaitul in usi ca si cum ar da sa se miste nimik...si nu au o perioada constanta cand merg sau cand nu merg..pur si simplu dau la buton o data de 2,3 ori si nu merg apoi merg perfect apoi iar nu merg

CE-O FI OARE?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Functionarea aceasta aleatoare ai observat-o numai la butoanele de la sofer sau si de la celelalte butoane? Am avut si eu acelasi fenomen, dar se intampla numai de la butoanele de la sofer. Deci daca voiam sa deschid geamul din dreapta de la sofer nu mergea intotdeauna, dar de la butonul din dreapta functiona. Si inca ceva: tot aleatoriu am observat ca imi mergea si reglajul oglinzilor.

Cauza: a intrat apa sau s-a format condens (nu stiu care din ele) in calculatorul din usa. Rezultatul au oxidat contactele => Functionare aleatorie. Dupa un timp s-a ars de tot si a trebuit sa schimb calculatorul de usa, care nu vine decat cu tot cu motoras. Pret 570 lei acum un an jumatate.

Deci daca inca mai merge, incearca sa ajungi la calculator (se desface fata la usa) si verifica. Dar toate acestea fale doar daca observi functionare aleatoare si la reglajul oglinzilor si daca geamurile se deschid bine de la celelalte butoane. Daca functionarea este aleatorie si de la alte butoane, atunci s-ar putea sa fie alceva. Si inca un lucru: s-ar putea sa ai probleme la butonul de deschis si de inchis geamul (contact uzat sau murdar).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

asa am obserat si eu doar la contactele de la sofer!

totusi le-am desfacut si am dat cu spray contact,,,deocamdata merg!

inauntru la mine nu erau contacte de fier ci niste ventuze de cauciuc ca la telecomanda!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cand m-am referit la contacte oxidate m-am referit la cele din usa de la calculator, nu la cele de la butoane.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am o problema asemanatoare,se manifesta aleator mai ales in diminetile mai friguroase...ia comanda gresit geamurile fata ,adica in loc sa se inchida se deschid si invers .Aceasta faza o fac 1 min maxima dica cateva actionari + ca nu imi mere inchiderea totala dintr-o apasare lunga ...Mentionez ca astept sa se incalzeasca habitaclu ,nu actionez pe geamul inghetat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!