Jump to content

Masina Mea T5

LEUtu84

Postare recomandată

cat mai multi km fara probleme! Cu ce scop ai luat-o? Calatoresti mult cu familia sau business?

Link către comentariu

Multumesc ,la fel si tie multi km fara probleme !Am avut inainte un T4 si am pastrat traditia ca sa zic asa:) iar prietenii mei sunt incantati:)

Link către comentariu
frumoasa masina, ce jante sunt pe ea?

Multumesc ,sunt DMS pe 16 ,am cautat atunci ceva pentru ea special, pentru greutate si se potrivesc ot T5 si Tuareg,sa nu am surprize cu fisuri ..etc

post-19025-1196700929_thumb.jpg

Link către comentariu

Super masinuta, ar sta foarte bine barile vopsite in culoarea masinii, chiar bestial. Pune si tu mai multe poze ca sa vada si ochiul nostru.

Link către comentariu
Pai din ce vad eu cam putine modificari ziceai ca ai multe pe ea :lol: nu le vad.

Salut. tu ai vb cu varul meu care are tot un T5 ,o sa pun poze si cu el, e acelasi id...sper ca ai inteles cum e treaba

Link către comentariu

MULTUMESC adevarul e ca stiti sa primiti un membru nou :lol:!! vreau sa vopsesc tot in culoarea masinii, dar am fost sfatuit sa schimb bara cu totul cu una de caravelle sau multivan, are suprafata neteda,ca sa nu sara vopseaua sau lacul...promit mai multe poze cat de curand

post-19025-1196718374_thumb.jpg

post-19025-1196719462_thumb.jpg

post-19025-1196719556_thumb.jpg

Link către comentariu

Problema e ca e cam scumpa bara de Caravelle, am avut o bara lovita la unul de la firma care nu avea Casco si am inteles ca e in jur de 1000 de euro. Sper ca nu vorbesc prostii.

Link către comentariu
;) petromul de la kaufland? ;)
m-ai 'identificat'' ;) salut salut !! stiu masina ta din vedere...
Problema e ca e cam scumpa bara de Caravelle, am avut o bara lovita la unul de la firma care nu avea Casco si am inteles ca e in jur de 1000 de euro. Sper ca nu vorbesc prostii..stiu ca e scumpa..o sa vad pana la urma ce fac...oricum ms de sfat :icon_thumright:scuze de postarea de mai dev..sunt la inceput :D deci...esti din PN, m-ai prins...stiu masina din oras,cam scumpa la vedere...cat despre vopsit ma mai gandesc ce o sa fac..ms de sfaturi!
Link către comentariu

pai sta mai mult la bucuresti si de asta nu prea o vezi pe acolo... dar si cand vine stie tot orasul ;))pai tsa mai mult la bucuresti si de asta nu prea o vezi pe acolo... dar si cand vine si tot orasul :D

Modificat de cipos
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!