Jump to content

Ventilator De Racire A Raditorului


velatos
 Share

Postare recomandată

Poblema este urmatoarea: indicatorul de la temperatura apei aproape intotdeauna cind merg cu masina se ridica pina la utima [cenzurat], la iceput m-am panicat putin dar vazind ca nu sunt probleme am dat vina pe senzorol de temperatura a apei care nu indica corect.Nu cred ca ar fi probleme cu circiutu de apa , am schimbat raditor apa ,pompa de apa noua, termostat.Am mai observat ca se prelinge antigelul pe linga busoul de la vasul de expansiune, l-am schimbat si pe ala dar tot prelinge lichid .Radiatorul incepe sa functioneze cind acul de la apa sta la ultima [cenzurat] dar nu coboara. Astazi m-am uitat mai atent si am vazut inca un fir care probabil vine la motorul ventilatorului acesta avind numai doua mufe(motoru').In concuzie FARTILOR, HELP MY ca sa nu mai zic ,ca nici caldura nu am in masina calumea..... :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sau cel putin daca stie cineva cum vin firele ,in ce ordine ?astazi mi-am luat ventilator cu trei pini si nu stiu cum sa fac legaturile ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!