Jump to content

Gt Sport Tsi

hd29red

Postare recomandată

o intrebare daca nu sunt prea indiscret

tsi-urile de 1,4 nu sunt cele de 170CP?sau sunt si de 140CP?

sau eu sunt informat gresit

PS.super masinutza sa o stapanesti sanatos si fara evenimente,am dorit sa achizitionez si eu una dar imi mai trebuiau cativa banisori si m-am lasat pagubas pana peste vreo 2 ani............cine stie :icon_thumright:

Link către comentariu

1.4 tsi vine in 3 variante de putere 122cp (turbina, fara compresor) 140cp si 170cp (turbina+compresor)

Link către comentariu

mi-am schimbat in ultimul moment optiunea cu privire la jante. vor fi acelasi model, dar pe interior negru. maine seara vor fi pe masina, urmeaza poze.

post-17757-1197288886_thumb.jpg

Link către comentariu

am facut iar un Hateg duminica dar am ajuns tarziu..pe la 17..era intuneric frig si eram obosit asa ca nu te-am mai sunat. probabil erai si tu pe drum spre casa.... Sapta asta sau aialalta mai fac un drum ca terbuie sa livrez ceva asa ca atunci ne vdm al un cola si imi arati si jantele live. Frumos model dar stii ca pe un candy white ar da mult mai bine nu???? :icon_thumright:

Link către comentariu

de ce ti-am zis ca mi-ar fi placut mai mult un candy white decat rosu??? :icon_thumright: lol

sper sa dea bine si pe culoarea rosie. am ales totusi negru ca sa ies putin din tipare, desi cand o sa se murdareasca putin cu noroi, praf, etc, o sa arate jenant. can't wait sa le primesc si sa vad cum dau pe masina. te astept sa iesim la o poveste cand mai vii prin zona, Dane.

Link către comentariu
frumooos :lol:

nu ar da bine cu fusta spate vopsita si cu tipsuri la vedere?

nu imi place deloc fusta vopsita, plus ca da mai bine neagra avand in vedere ca am geamuri fumurii si jante pe negru, nu?

ce sa fac, sa cumpar o fusta decupata sau sa o decupez eu? cine are idee cat costa o fusta decupata ? mi-ar placea chiar cu doua decupaje in ambele parti. unde pot gasi asa ceva?

Link către comentariu
nu imi place deloc fusta vopsita, plus ca da mai bine neagra avand in vedere ca am geamuri fumurii si jante pe negru, nu?

ce sa fac, sa cumpar o fusta decupata sau sa o decupez eu? cine are idee cat costa o fusta decupata ? mi-ar placea chiar cu doua decupaje in ambele parti. unde pot gasi asa ceva?

Pentru fusta spate cu iesire stanga-dreapta incearca la Rieger sau ABT. Ambele firme au un model foarte simplu si frumos. Ar fi interesanta cu partea din mijloc neagra daca vrei sa pastrezi linia cu negru

Link către comentariu

Felicitari si din partea mea pentru masina, mai ales ca vreau sa imi iau si eu foarte curand una exact ca a ta (mai putin culoarea, m-am hotarat pe candywhite, si cutia, care va fi DSG).

Imi puteti spune cum e pedala de acceleratia la versiunea asta ? (gt sport, 1.4 tsi 140CP) Ma refer daca e pedala normala sau pedala lunga, stil "sportiv" ? Just curious :P

Link către comentariu

cosmin la varianta de 170cp e pedala lunga

redman citez pe Cosmin "mai putin culoarea, m-am hotarat pe candywhite"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!