Jump to content

Gt Sport Tsi

hd29red

Postare recomandată

va salut pe toti,

sunt nou pe forum si datorita voua am reusit sa ma clarific in alegerea masinii mele. desi am fost dezamagit relativ de vw avute anterior (golf III 1.4 puturos, golf IV 1.6 consum ridicat pe degeaba), am revenit la aceasta marca si rezultatul este peste asteptari. sunt mai mult decat impresionat din toate pct de vedere in ceea ce priveste noua mea masina: Golg V gt sport tornado red, 1.4 tsi 140 cp, 6 vit, privacy glass, dublu climatronic, mp3, 8 boxe, jante aliaj 16", scaune sport rosu-negru, volan, schimbator, maneta frana mana piele, pachet de lumini si vizibilitate, rezerva aliaj, cotiera centrala fata, computer de bord plus ....cred ca astea-s optionalele daca nu am uitat ceva. e bestiala. am luat-o de la protos-auto alba, cu norocul de a o avea pe stoc, deci nu am asteptat decat cateva zile. de 2 zile o am si o iubesc deja. va invit sa o admirati si voi.

post-17756-1196349506_thumb.jpg

post-17756-1196349523_thumb.jpg

Link către comentariu

Super masinuta...sa o stapanesti sanatos...daca nu sunt indiscret imi permit sa te intreb cat te-a ajuns pretul DDP...? :Driver:

Link către comentariu

:Driver: multumesc tuturor, Vlad, nici nu vreau sa imi imaginez cum trage s3-ul tau, avnd in vedere ca a mea mi se pare destul de nervoasa lol

Link către comentariu

Mi se pare foarte bun pretul...la dotarile si motorasul pe care il are sub capota...sa ai grija de ea si iti doresc multi km fara neplaceri... :Driver:

Link către comentariu

mi se pare foaaaarte marfa masina, motorul 140 CP la 1.4 e .. ceva super deosebit ! daca ar fi sa-mi iau o masina noua, asa ar suna configurarea ... dar as scoate tornado red, ptr ca sunt satul de Rosu :lol:! orice vorbe ar fi de prisos, chiar sunt curios la ce consum o sa ajungi ... spor la cat mai multi km fara probleme !

Link către comentariu

pana acum consumul la doar 350 km parcursi cam jumi-juma afara si oras e 7,8 pe computer. am mers si frumos, normal, dar si sportiv in limita bunului simt, sa zicem.... adica maxim 5000 la schimbare de treapta. totusi motorul inca nu si-a dat drumul... si 8 sa imi scoata mediu si sunt foarte multumit. orasul in care stau e foarte mic asa ca nu cred ca voi ajunge la consumuri mari nici in oras. va multumesc pt cuvintele frumoase si va doresc tuturor asfalt uscat ( asta e de pe forumul motociclism.ro unde ma chinui sa vand un cbr :)

Link către comentariu
  • Administrator

incearca sa eviti accelerarile bruste (talpile) macar pana la 1000km... si sfaturile date de dealer au un suport, oricat de mic...

Chestia cu rodajul este foarte discutabila insa nu strica sa fii un pic prevazator :D

In rest... spor la km! :)

Modificat de dudu
Link către comentariu

Misto masina sa o stapanesti sanatos, multi km fara probleme.

Drumul spre Hateg e destul de bun partea aia de la Sarmisegetusa spre TM e chiar foarte bun. Radare la Otelu Rosu si langa TM intr-un sat. Ma bate gandu pe weekend sa fug pana acolo...asa sa-i fac niste km la a mea.

Daca vrei ne putem intalni undeva mai schimbam ceva impresii :)

Link către comentariu

Super masina sa o stapanesti sanatos, multi km fara probleme.

Excelenta alegere.

Link către comentariu

salutari, sa stapanesti sanatos masina, f. frumoasa.

poti sa faci si niste poze cu interiorul, mai ales cu scaunele?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.. mi se pare maricel consum la 1.4, medie de 8 ... macar trage bine motorasul ?

Modificat de ovidius
Link către comentariu

felicitari pentru achizitie...sa te poarte sanatos.

p.s.ovidius e chiar bun un consum de 8l/100km pentru 140 de cai

Link către comentariu

maine fac poze cu interiorul si le postez. eu zic ca e deosebit (fata de rahatul de megane II ce l-am avut inainte lol)http://vwforum.ro/index.php?showto...30612&st=60interiorul tocmai l-am descoperit in postul lui Chiu.......e identic cu exceptia comenzilor pe volan care la mine lipsesc.ce ziceti de ideea de a imi imbraca partile laterale ale scaunelor ( suportii, sau nu stiu cum sa lez zic...) in piele rosie cu cusaturi negre? am inteles ca ar fi un tip in deva care poate face treaba asta extraordinar de bine. de exemplu, i-a facut bmw-ul unuia total in piele alba groasa, frumoasa, bine intinsa cu 400 euro. ma gandesc ca cu 100-150 scap. ar fi si varianta inversa: piele neagra cu cusaturi rosii. cred ca ar arata traznet, cu conditia sa lucreze tipul super-finesco. paerile voastre conteaza..... astept opinii, sugestii. In al doilea rand, tare mult plang dupa toba finala ce o vad pe gti, gt diesel, gt sport de 170 cp........care la mine lipseste. din spate e exact ca orice golf de 80 cp imi place atat aspectul cat si soundul ala misto. ce varianta imi sugerati?

Link către comentariu

Frumoasa foc! sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

cu evacuarea e simplu, iei o fusta spate de gti, vopsesti partea superioara in culoarea masinii si schimbi tips-urile cu unele after-market la alegere. schimba foarte mult aspectul masinii!

cu semi-pielea care vrei sa o montezi singurele probleme ar fi la imbinarile dintre piele si textil, unde ar putea iesi aiurea, dar cea mai mare e cu air-bag-urile laterale si nu in ultimul rand cu garantia!

Link către comentariu

cat mai multi km cu ea!

o intrebare: cum trage cand e incarcata, full pasageri si bagaje? se simte ca e litrajul mic la motor?

Link către comentariu

peste vreo luna o sa iti spun concret ca nu am umblat decat cu prietena si ocazional cu 2 persoane in spate dar cand era incarcata nu am treas de ea deloc. vreau sa o protejez cum zice si cartea macar 1500 km. pana acum am vreo 8-900km. revin cu pareri dupa ce o sa pot sa ii dau talpa cum trebuie. pa

Link către comentariu

hai sa iti raspund eu catala2k - eu am mers cu al meu ( nu e GT Sport ci doar CL ) cu 5 persoane plus bagaje si am reusit sa erg pe A1 cu 200 KM / h fara sa simt motorul sugrumat . e adevarat ca la consum se cunoaste cand e super plina dar masina se misca super chiar si plina . De simtit se simte de la 150-160 KM / h in sus cand deja reprizele sunt foarte lungi dar in regim jos trage la fel de bine !

Link către comentariu

.....incep modificarile.....in prima faza jantele. nu-mi prea plac, deci am ales sa le schimb cu Rial Nogaro pe 17", cu cauciucuri 225/45/17. am ales Rial pt ca am mai avut jante Rial pe masina anterioara si s-au comportat impecabil. timp de 8 luni am lovit gropi gramada, si nici macar nu a trebuit sa reechilibrez jantele vreodata. Deci, raportul calitate-pret-aspect mi se pare ideal. Desi o inscriptionare OZ, sau BBS pe jante da bine, nu vreau sa irosesc fondurile doar ca sa reiasa marca jantelor in evidenta. Atasez o poza sa va dati cu pararea. Pretul de nou al jantei l-am negociat la 510 RON/buc. ce credeti?urmeaza:-fusta spate gti sau R32- geamuri fumurii fata in completarea privacy glass- evacuare sport in curand....by the way..... peste cateva zile imi ajung jantele, cele de pe masina plus cauciucuri noi rulate 1000 km pe 16" vor fi de vanzare. cei interesati ii rog sa ma contacteze cu oferte. practic jantele si cauciucurile se pot considera ca si nerulate. hit me!o alta poza a jantelor. cum credeti ca vor arata pe masina? va plac? mie imi plac la max.

post-17757-1197071334_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!