Jump to content

Servo


flopem
 Share

Postare recomandată

salutare. Am si eu o problema legat de servo. ieri am plecat din tara spre ungaria pe autostrada. la un popas dupa circa 300km parcursi pe autostrada cand dau sa invart de volan da sa moara motorul la relanti si se vede cum scade turatia. Verifc lichidull servro si afla cam peste maxim cu jumatate de centimetru.

precizez ca am fost cu masina in vara si pe distante mult mai lungi fara sa faca figuri de genu cu acelasi lichid de servo. nivelul atunci nu il stiu ca ieri a fost prima oara cand am verificat nivelul.

Oare ce poate sa aiba? ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

salatare.am si eu o fabia din 2001.o am de 2 ani...nu prea am avut probleme cu ea.de cateva zile venind inspre casa intro curba la stanga am observat dintro data ca mi sa inmuiat directia..mergea foarte usor lucru care nu mi sa parut a fi normal..si fiind noapte imi scadea intensitatea la faruri..ce ar puta fi..cer ajutor.multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Interogheaza memoria de defecte pe calculatorul de servodirectie. Vezi ce defecte gasesti. S-ar putea sa fie senzorul de pe caseta de directie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

senzorul G250, e pe moarte, iti merge foarte usor volanul, fiindca da comenzi eronate, si merge pompa de nebuna, poti sa-ti dai seama, daca deschizi capota si asculti langa pompa, daca auzi bazaituri sacadate, fara sa misti de volan, mai mult ca sigur ca acest senzor este, problema ca este destul de scump acest senzor, si poti sa-l schimbi si tu nu e foarte greu, cu putin noroc il gasesti la dezmembrari mult mai ieftin.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mhmmm, este senzorul sigur. Asta in cazul in care pompa (TRW) nu are carcasa sparta (din cauza coroziunii) si NU a intrat apa in ea, la circuite. cosmin543, aici pe forum, este unul dintre cei patiti.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

In perioada asta geroasa a inceput sa bazaie pompa servo cam tare cand virez stanga- dreapta de volan fara sa ajung la capat de cursa,si am mai observat ca imi arunca lichidul de servo pe la vas( in locul unde vine infiletat capacul).mentionez ca fara sa stiu ce lichid trebuie am cumparat de ala rosu la recomandarea celui de la magazin.ar mai fi vreo sansa sa remediez problema daca ii pun lichid verde? spuneti-mi va rog ce cod are mai exact.as putea sa fac un test sa vad in ce stare este pompa?masina este cea din semnatura

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu o seringa la care in loc de ac ii pui un furtun de transfuzii, tragi tot lichidul servo din bidon pana il golesti, si cumperi lichid servodirectie cod g 002 000, umpli bidonul pana la nivel, in rest nu iti face probleme asa bazaie pompa servo pe frigurile astea pana se mai subtiaza nitel uleiul, vorba aia si tu te misti greu la -19, asa ca ce pretentii ai de la biata pompa? :sick:

post-25544-0-84844400-1328199598_thumb.j

Modificat de carmina
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Salutare, de curand am observat scurgeri la recipientul de ulei pt servo, azi dimineata dupa ce i-am dat cheie, am deschis capota si surpriza.. iesea uleiu tot pe afara... si facea spume, parca s-ar fi evaporat, iar in cutie  nu mai e nimic doar spume, i-am pus de pe la inceputul anului trecut, niste ulei de la "febi bilstein", Nr 06161, 1 L, dint-un bidonas de culare verde la fel e si uleiul, cineva mi-a zis sa-l scimb cu un alt tip de ulei de culoare rosie pt ca ar fi mai vascos, sunete nu am decat doar atanci cand virezi maxim, se aude ca un mic/finut fluierat, sper sa nu am probleme pe la pompa ca la ce scoruri sunt pe net.. au au.. :O Are cineva idee care sa fie problema? o fi de la ger?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vascozitatea, inlocuitul lichidelor asa la ureche,  plus gerul, au dat roade.

Respecta norma G 004 000 M2, si nu vei avea probleme.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu prea exista masini cu pompa electrica de servo care folosesc ulei rosu atf,toate folosesc ulei incolor sau verde.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Buna am si eu o problema la Skoda fabia cu servo directia si lumina farurilor care palpaie ce poate fi va rog astept raspunsuri? Pompa functioneata dar alternatorul nu incarca destul astabsabfie defectiunea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!