Jump to content

Passat B6

Highline

Postare recomandată

In cele ce urmeaza am sa va prezint pe scurt masinuta mea. Am achizitionat-o recent, mai exact acum o luna. Am facut 2200 km si as spune ca sunt foarte multumit de ea. Sper sa nu ajung sa am probleme cu ea. Acum, Passatul este o masina arhicunoscuta si foarte apreciata in Romania. Saltul calitativ de la modelele anterioare la B6 este mai mult decit evident. Asta nu inseamna ca celelalte versiuni nu sunt ok! Am avut si un B5 si am facut 150000 km cu el si am fost foarte multumit. Dar sa trec la subiect. Am ales versiunea de 140 CP, motor de 2.0. TDI 4Motion Highline cu cutie manuala in 6. Am pus pe ea aproximativ tot ce se putea pune. Singurul lucru pe care il regret este legat de sistemul de navigatie si anume dvd player-ul care nu citeste alte dvd-uri decit cele de navigatie. In rest as putea spune ca sunt foarte multumit. Raspunde comenzilor foarte bine si toate biz-bizurile functioneaza ca la carte ( nu as vrea sa cobesc ;) ). Rotile de pe masina sunt cele de iarna, si poate nu contribuie prea mult lla capitolul aspect. Celelalte roti cu jante Monte Carlo si anvelope 235/45/17 cred ca ii confera o alta alura, mult mai sportiva si mai agresiva. Cam atit...Mie imi place foarte mult si sper sa va placa si voua;)). :vaidecapulmeu:

post-17270-1196264660_thumb.jpg

post-17270-1196264672_thumb.jpg

post-17270-1196264685_thumb.jpg

post-17270-1196264692_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina, sa o conduci cu placere multi km fara probleme :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
In cele ce urmeaza am sa va prezint pe scurt masinuta mea.

In primul rand felicitari pentru achizitie si bine ai venit in clubul B6. Sa ai parte de masina si sa ai grija de ea ca si ea va avea grija de tine. Daca tragi cu ochiul aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=35751 ai sa vezi ca avem aceeasi culoare la masina ha ha ha. E o masina superba sa o conduci 2.000.000 km fara reparatii. Si sa o vinzi de plictiseala ei ha ha ha ha.

Link către comentariu
In primul rand felicitari pentru achizitie si bine ai venit in clubul B6. Sa ai parte de masina si sa ai grija de ea ca si ea va avea grija de tine. Daca tragi cu ochiul aici http://vwforum.ro/index.php?showtopic=35751 ai sa vezi ca avem aceeasi culoare la masina ha ha ha. E o masina superba sa o conduci 2.000.000 km fara reparatii. Si sa o vinzi de plictiseala ei ha ha ha ha.

Multumesc multumesc! Intr-adevar culoarea e idem. Frumoasa masina, frumoasa si locatia. era prea ordonat ca sa fie in Romania. Si tu sa ai parte de masina si de multi km fara reparatii...macar a ta are norocul de-a rula pe drumuri mai decente :unsure:

Link către comentariu

Welcome to the select club :unsure:...

Imi place culoare scaunele as fi vrut si eu asa da de e un pic maro... poti sa treci si pe la mine sa vezi ce am facut la ea:)

Link către comentariu
Welcome to the select club :(...

Imi place culoare scaunele as fi vrut si eu asa da de e un pic maro... poti sa treci si pe la mine sa vezi ce am facut la ea:)

In schimb eu as fi vrut insertiile de lemn ca la tine dar mi-au spus ca nu se poate. Ai luat-o cumva din strainatate? Mersi.

Link către comentariu
macar a ta are norocul de-a rula pe drumuri mai decente :blink:

Nu fi ingrijorat ca am fost cu masina in romania e adevarat ca pe drumurile intre orase e jale dar si asta depinde pe unde circuli dar daca esti din bucuresti eu zic ca acum sunt mult mai bune drumurile decat inainte. Mie personal mi-a placut prin bucuresti anul acesta se vede ca s-a schimbat ceva. Nu stiu din ce oras esti ca nu ai complectat la profil. Bafta inca o data si o sa vezi ca o sa imi dai dreptate masina e dementiala si in acelas timp bestiala. Daca eram in locul tau luam si kitul de la R36 ca e bestial.

Link către comentariu

frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos , si la mai multi km fara reparatii.

intradevar e o placere sa conduci o asemenea masina, am avut si eu o data ocazia si fara sa vreau am ajuns la 165 km/h fara sa clipesc, puternica si ofera siguranta si stabilitate.

bafta.

Link către comentariu
frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos , si la mai multi km fara reparatii.

intradevar e o placere sa conduci o asemenea masina, am avut si eu o data ocazia si fara sa vreau am ajuns la 165 km/h fara sa clipesc, puternica si ofera siguranta si stabilitate.

bafta.

Mersi mult.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!