Jump to content

Schimb Motor

Raekwon
 Share

Postare recomandată

De ceva vreme ma bate gandul sa fac un schimb de motoare adica sa trec de la ce am acum 1.8 8V 112CP pe un 1.6TD sau chiar D simplu pt ca ma rupe la consum si nu mai suport sa dau atatia bani pentru o putere a motorului pe care nu o mai folosesc ....

Astfel vroiam sa va intreb daca merita un astfel de schimb si daca da cam ce cheltuieli ar implica asta.cred ca cel mai bine ar fi sa conduc si un td ca sa vad diferentele....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, incearca sa conduci intai un TD dar vezi sa fie si T-ul nu numai D-ul bun la masina, in alta ordine de idei , daca te hotarasti sa faci conversia, eu iti recomand sa cauti motor TD cu codul SB, pt ca are si intercooler si 80 CP pe langa cel cu JR care are 68CP. La consum sunt cam identice amandoua, undeva la 5- 5.5 in exterior si cam 7-7+ in mediu urban.

Link către comentariu

vezi ca zib3r vroia sa dea 1.6 td parca :cheers: pe 1.8 8v ... ca impediment ... el e din oradea. Numai sa gasiti aici un loc in care sa faceti swap-ul de motor :D

Link către comentariu

vezi ca zib3r vroia sa dea 1.6 td parca :D pe 1.8 8v ... ca impediment ... el e din oradea. Numai sa gasiti aici un loc in care sa faceti swap-ul de motor :D

nu le trebuie decat un weekend :D

Link către comentariu

pei sa gaseasca aici loc :D cazarea nu va fi o problema pentru ziber :D

Link către comentariu

Hop si eu :D

Motorul meu e 1.6 D . Merge impecabil ... parerea mea si a altora :D ...

Daca chiar te intereseaza sa-mi zici !

Modificat de zib3r
Link către comentariu

Mai bine nu se putea pt zib3r plus ca parca si gti-ul baiatului parca se auzea bine din cate i-mi aduc eu aminte :icon_thumright: :icon_cool:

Link către comentariu

Daca aveti nevoie de montaj, 100 E diesel, 150 E benzina, timp de lucru o zi la fiecare masina.

Link către comentariu

Man ... spune ceva ... Daca chiar vrei sa facem schimb de motoare scrie si tu ceva ...

Link către comentariu

a dat disperarea in tine :lol: ai rabdare sa intre omu pe net sau fute un telefon la numarul asta : 0726 146 771

PS : era in profil ^_^

Link către comentariu

[...] fute [...]

bine?

:) :D :) :D :lol: :lol:

Modificat de elvis_ion
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!