Jump to content

New! A4 2006!

octav_man

Postare recomandată

E noul meu A4, rosu, frumos, multe optiuni si putini kilometri (deocamdata!)

Motor 1,9 TDi , BKE, cam puturos acum la cei 116 CP, dar sper sa ajung cat mai repede la Voinea sa ii mai puna ceva jar hergheliei de sub capota!

Pielea crem de la interior ii da multa eleganta si acum vreau sa ii pun si o navigatie originala, ca nu e atat de complicat...restul...il vedeti din imagini!

post-8352-1196171719_thumb.jpg

post-8352-1196171784_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina...daca nu sunt indiscret cat te-a ajuns un tara...? :rolleyes:

Imi doresc si eu asa ceva... :rolleyes:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, e foarte frumoasa, sa te bucuri de ea si multi km fara evenimente

Intreriorul e superrrrrr !!!!!

Link către comentariu
  • Administrator

naissss!!! (replica din South Park)

daca nu as fi luat Plus rosu in 2006 ar fi fost un astfel de A4. Din pacate cu dotarile de pe plus iesea cu 10.000 euro mai scump.

Link către comentariu

Merci mult de tot!!!

M-a ajuns cam 19.500 - 19.700 in tara cu toate achitate! A fost 18.000 fara taxa, 1087 euro taxa de prima inmatriculare pus alte cheltuieli (drum, motorina, numere...etc...) si am umblat ceva timp dupa ea...

ma bucur ca place si altora, nu numai mie!!!

va spun cum merge la capacitate maxima abia dupa ce se va ocupa Voinea de chip tuning, ca mi se pare ca abia se taraie, in comparatie cu AWX de 160 sau cu BJB de pe Altea de 140...ce sa-i faci, Euro 4 cere sacrificii de putere...

Link către comentariu

superb s-o stapanesti sanatos

ps : eu as da instant sonyul ala jos cu look "ieftin" ... arata prea urat pe o asa masina...e doar parerea mea sper sa nu te deranjeze!

Link către comentariu

Deja e ca si dat jos!!!! e luat fara CD sau Cas original, asa a fost comandata masina, pe bune, apare si in codurile ei, ce sa-i faci, mai sunt si ciudati, a luat piele si alte super optiuni si nu a luat decat echipare cu boxe, fara CD... :salut: ... si acum astept, sa vada daca ma descurc de o navi plus la un pret acceptabil, daca nu, am deja un Cass Audi Chorus, mai trebuie sa gasesc o magazie CD si...e ca si pusa la punct!!! apropos...stii vreo magazie CD ieftina sau un CD original?...:(

superb s-o stapanesti sanatos

ps : eu as da instant sonyul ala jos cu look "ieftin" ... arata prea urat pe o asa masina...e doar parerea mea sper sa nu te deranjeze!

Link către comentariu

ff frumos si felicitari. Decaum sa stiu dupa ce masina sa ma uit prin oras :icon_thumright:

Sticker ..cand pui sticker ?? :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

L-am vazut prin oras...Foarte fain.Mi-am luat si eu acest model doar ca e din 2005 si are mai multi km.Sa ai parte de ea!!!!

Poate ne intalnim intr-o zi sa o vad si eu si sa mai skimbam pareri.

Link către comentariu

Merci de aprecieri!!! si vreau si eu sa ma mai vad cu altii care au modele similare, mai ales motorizari BKE !! keep in touch!! aa..si nu va sfiiti sa ma flash-uti prin oras!!! La Muti Ani!

Link către comentariu
  • 2 months later...

ce ziceti, cum ar sta un DVD player 1DIN cu ecran motorizat? oare ar fi prea ... kitch!?!?

Link către comentariu

Tu stii ce-ti place. Alege ceva cu renume si atunci nu va fi kitch. Parca pe un AUdi nu merge un model "nomane" .

Link către comentariu

poza la avatar...pai tre sa dau resize la una cu asta nou!!!! si apoi ...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Voinea a facut treaba super buna cu cip-ul ...dupa remaparea asta pot spune ca nu mai fac diferenta dintre 116 cp de la 1,9 tdi si 140 CP de la 2,0 tdi....merita toti baniiii!!!!

are cca 398Nm cuplu maxim...deci.....

Link către comentariu
are cca 398Nm cuplu maxim...deci.....

CAAAT? Asta-i cuplu de 170-180CP, nu de 140. Poate vorbesti de cuplul masurat de vag-com, dar ala e alta poveste. Ala e cuplul la motor, nu la roti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!