Jump to content

Disparitie Erori


adyzah
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am o intrebare pentru cei care poate cunosc bine cum sunt stocate erorile: exista o posibilitate ca dupa ce ti-au aparut anumite erori (indicatoare aprinse in bord, resetari de ceas si km intermediari), aceste erori sa nu mai apara la o scanare/diagnoza? Mi-au aparut niste erori care au disparut intre timp si la insistentele mele sa fac totusi o scanare mi s-a spus ca o sa o fac degeaba pentru ca e posibil ca aceste erori sa nu mai apara. Eu "stiam" ca orice eroare ramane stocata pana este stearsa la diagnoza. Voi ce stiti despre aceasta problema?

Mersi,

Adrian

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Unele raman si altele dispar ca si cum nu au fost. Cele care dispar in general au legatura cu ABS/ESP.

Cele care raman sunt cele pe motor si cele intermitente...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai, ca sa fiu mai specific, sa descriu situatia. In doua momente diferite intamplate la o distanta de 2 zile, o data mi s-au aprins martorii de la ABS/frana si de la servo. A doua oara la punerea contactului turometrul a inceput sa oscileze puternic pe o raza de aproximativ 1cm si mi s-au resetat ceasul si km intermediari. Am fost azi la service si mi s-a spus ca e o problema de la mufele de la baterie, care nu vin bine prinse din fabrica. Au fost stranse si mi s-a urat drum bun :P. Acum, dat fiind natura aleatoare si total aiurea a problemelor si faptul ca erorile nu au mai aparut e posibil sa fi fost un contact aiurea, sper doar sa nu fie ceva de prin bord si sa fie intr-adevar de la baterie. O sa vad in urmatoarele zile daca mai apare ceva...

Adrian

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu cred sa ramana erori de la asa ceva. Daca masina are CANbus va stoca cel mult o eroare de voltaj + sau - in mai multe module cu "Lower limit".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

apropo de erori...care care si dispar... :P ..am si eu o eroare care as vrea sa dispara :P ...cand mi-am montat ceasurile din bord am pus contact si am incercat sa pornesc masina... de atunci am o eroare semnalata prin aprinderea martorului de la airbag... daca scot bornele de la baterie este posibil sa-mi dispara..sau trebuie sa merg la diagnoza? :P tks ...:P pentru viitoarele raspunsuri :P

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

k..tks... o sa imi fac o diagnoza...cand o sa am timp... pe langa constanta nu prea sunt persoane de pe forum care sa aiba cablu si restul programelor de diagnoza :P iar la service pt asa ceva nu ma duc...pierdere de timp .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai stiam ca eroarea dispare daca sunt 50 parca de porniri in care nu a mai aparut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hmmm.....pai poate o sa dispara :icon_thumright: ... ca nu ma grabesc sa o bag la tester... :))

ok..tks...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!