Jump to content

Golf 4 1,4 - 16v

Montatorul

Postare recomandată

Salutare. Am inceput de curand sa descopar mirajul soferiei, alaturi de un frumos golf 4 negru cu 4 usi din 1999. Motorul este de 1, 4 cu 16 V. L-am cumparat din Germania pe 2 septembrie si am dat pe el 6450E +150E numerele. Anul de fabricatie este 1999 si la cumparare avea 94350 de km (se pare ca ar fi chiar reali :D ). Am climatronic, computer de bord,ABS, ESP, geamuri electrice, scaune reglabile in 4 puncte si volan reglabil in 2 puncte. cred ca tot ce are e de stoc, pachetul confort (sau ceva de genul - are cotiera si suporturi pt pahare si fata si spate.) a sa nu uit de jantele enzo de 16 cred :huh:. sa fiu sincer nu am nici un fel de idee despre masini si citesc tot ce prind pe forum incercand sa inteleg cate ceva :(. deocamdata trebuie sa fac schimbul de ulei si de filtre pt ca mi-a papat ceva ulei pe drumul spre romania si vreau sa vad care e problema. apoi trebuie sa rezolv cumva consumul :huh: si sa schimb distributia (pana la urma am invatat cate ceva :D )

in curand o sa ii fac si cateva poze pe care sa le postez pe aici.

Link către comentariu
Salutare. Am inceput de curand sa descopar mirajul soferiei, alaturi de un frumos golf 4 negru cu 4 usi din 1999. Motorul este de 1, 4 cu 16 V. L-am cumparat din Germania pe 2 septembrie si am dat pe el 6450E +150E numerele. Anul de fabricatie este 1999 si la cumparare avea 94350 de km (se pare ca ar fi chiar reali :huh: ). Am climatronic, computer de bord,ABS, ESP, geamuri electrice, scaune reglabile in 4 puncte si volan reglabil in 2 puncte. cred ca tot ce are e de stoc, pachetul confort (sau ceva de genul - are cotiera si suporturi pt pahare si fata si spate.) a sa nu uit de jantele enzo de 16 cred :huh:. sa fiu sincer nu am nici un fel de idee despre masini si citesc tot ce prind pe forum incercand sa inteleg cate ceva :(. deocamdata trebuie sa fac schimbul de ulei si de filtre pt ca mi-a papat ceva ulei pe drumul spre romania si vreau sa vad care e problema. apoi trebuie sa rezolv cumva consumul :P si sa schimb distributia (pana la urma am invatat cate ceva :D )

in curand o sa ii fac si cateva poze pe care sa le postez pe aici.

Felicitari pt masina s-o conduci sanatos si fara incidente :D La o masina sh trebuie neaparat sa-i faci schimbul de ulei,toate filtrele,placute frana,bujii daca este necesar. ai grija de distributie sa nu uiti.la modelul tau parca pe la 80.000 km stiu ca se schimba dar poti si mai devreme sa fi mai sigur :D

Link către comentariu

Felicitari pt masinutza pretul e bun ...distributia se schimba de obicei pe la 90000 km, siii cel mai important asteptam poooze,.....

Link către comentariu

Nu-i rea alegerea, mai ales ca esti incepator e chiar bine ca ai mers pe motorizarea asta, iar daca nu faci multi km intr-un an n-o sa ai probleme cu consumul.

Referitor la consumul de ulei, nu prea cred sa consume ulei mai ales la asa nr mic de km decat daca ai mers prea tare cu ea, oricum si nr de km mi se pare suspect de mic pentru an de fab 1999.

Pune poze cu masina la interior cat si la exterior sa vedem si noi cu ce te lauzi.

Sa faci multi km fara probleme :icon_thumright:

Link către comentariu

pe drumu din germania var-miu nu prea a lasat-o sub 130-140. cel mai mult i-a dat 185km/h. dupa ce am luat-o am aflat (pe autostrada) ca nu are ulei (a inceput sa urle calculatorul). ne-am uitat peste tot la masina numai la ulei nu :P. ca atare am intrat in prima benzinarie si am pus 3 l de ulei. cand am ajunds in romania a trebuit sa mai bagam 1 litru :)). uleiul care era in motor initial era super ars. acum a plecat un prieten in germania si imi aduce el si ulei si filtre si apoi sa vad ce se mai intampla. masina nu mai mersese din august 2006. proprietarul a fost o gagica dintr-un orasel mai mic si am scris in cartea masinii toate service-urile pe care le-a facut si numarul de km. astazi o sa ii fac cateva poze. :D

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de ea.

Asteptam cu nerabdare pozele

PS: Fa-ma sa inteleg cum adica ai completat cu 3l de ulei la o benzinarie in Germania si cu inca 1l cand ai ajuns in Romania (nu mai inteleg nimica :)) )

Link către comentariu

Nasol daca iti consuma atat ulei- 4L in mai putin de 2000km, dar cum adica ai completat cu 3 litri, inseamna ca nu mai aveai deloc ulei, din cate stiu la mine in motor intra 3,6 litri cu tot cu filtru

Km ii poti verifica mai bine daca mergi la o reprezentanta cu nr de identificare al masinii, iti poate scoate toate reparatiile care le-a avut masina, poate gasesti si motivul de consuma atat de mult ulei.

Da fum scoate daca te dai la ea? in special de culoare albastra

Link către comentariu

S.L.V. - am bagat in total 4 L de ulei. primii 3 in germania si cand am ajuns in romania am mai bagat inca 1. acum vreo 2-3 saptamani am mai completat cu inca 1L. :))

Auras - cand am bagat primii 3 litri calculatorul urla ca nu mai am ulei. de fapt atunci am bagat vreo 2,6 L si pe drum am pus si restul de 0,400. fum nu scoate decat alb, sau cel putin asa am vazut cand ambalam motorul fara sa fie in viteza. un mecanic mi-a zis sa ii schimb uleiul si dupaia sa vedem cum se comporta. (uleiul a fost schimbat pe la 81.000km si acu are peste 97.000 :( )

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!