Jump to content

Sistem Inchidere Centralizata

mitapop
 Share

Postare recomandată

Buna ziua.

De cateva zile am o problema cu inchiderea centralizata. Atunci cand incerc sa inchid folosind telecomanda, usa soferului nu se blocheaza, celelalte se inchizandu-se normal. Aceeasi problema o am si daca incerc sa descui. Rar, cam o data din 5-6 incercari sa zic, sistemul functioneaza bine si de aceea am senzatia ca motorasul functioneaza, butonul fiind impedicat de ceva sa se miste. Vreau sa adaug ca atunci cand inchid direct cu cheia totul este in regula.

A mai patit cineva asa ceva, si daca da cum s-a rezolvat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ai venit pe forum.

Daca ai rabdare sa citesti, problema ta se regaseste aici sau aici. Chiar daca e vorba de Golf, sistemele de inchidere centralizata sunt la fel.

Succes.

Link către comentariu

poate sa imi spuna si mie cineva va rog cum activez din vag deschiderea la toate usile cind vreau sa o deschid nu numai ceea de la sofer.

Link către comentariu

poate sa imi spuna si mie cineva va rog cum activez din vag deschiderea la toate usile cind vreau sa o deschid nu numai ceea de la sofer.

Uite asa: Selective Unlocking:

[select]

[46 - Cent. Conv.] (35 - Cent. Locking for manual window cars)

[Recode - 07]

Write down the existing coding for future reference.

Enter 5-digit code from below

[Do It!]

Look at the existing Soft. Coding. If you have selective unlocking (press the unlock button on the remote once to open the driver's door, twice to open all the doors) the last digit of your coding should be an even number. To make all doors unlock, add 1 to the coding.

So, if you have a 2-door 2002 GTI that is coded for selective unlocking (00064) add one to make it 00065 so that all doors unlock with one press of the unlock button.La mine am modificat di 00067 in 00066 (4usi 2geamuri electrice)

Link către comentariu

Uite asa: Selective Unlocking:

[select]

[46 - Cent. Conv.] (35 - Cent. Locking for manual window cars)

[Recode - 07]

Write down the existing coding for future reference.

Enter 5-digit code from below

[Do It!]

Look at the existing Soft. Coding. If you have selective unlocking (press the unlock button on the remote once to open the driver's door, twice to open all the doors) the last digit of your coding should be an even number. To make all doors unlock, add 1 to the coding.

So, if you have a 2-door 2002 GTI that is coded for selective unlocking (00064) add one to make it 00065 so that all doors unlock with one press of the unlock button.La mine am modificat di 00067 in 00066 (4usi 2geamuri electrice)

scuze ca deviez un pic de la subiect imi poti spune si mia de unde ai toate inf astea despre adaptari cu vag comul? exista ceva manuale (electronice) sau ceva informatii ? merci!!

Link către comentariu

• 2 years later...

Postez si eu aici poblema mea cu o Octavia I, ca am inteles ca sunt aceleasi sisteme.

Nu mai fuctioneaza inchiderea centralizata nici din telecomenzile ambelor chei si nici din butucul de la usa soferului. Din butuc se descuie mecanic doar usa soferului. Dupa operatiunea de deschidere a usii de la sofer (din butuc), deschiderea celorlalte usi o fac din butonul de blocare a usilor pe interior, incuiere masinii o fac prin blocarea usilor pasagerilor pe interior apoi incui si usa soferului din butuc.

Cum pot remedia problema, ca ma innebuneste procedura asta pe gerul asta :frigbaitata: .

Link către comentariu

Martorul de usa deschisa e aprins pe bord?

Link către comentariu

Mie nu mi se mai aprinde martorul pe bord de usa deschisa de cand am schimbat modulul de confort. Inchiderea functioneaza , plafoniera se aprinde cand deschid usile, dar nu si martorul de pe bord. Se poate ca modulul de confort sa nu aibe si functia asta (e de pe o masina maiveche '99, masina mea fiind 2003)?

Link către comentariu

daca plafoniera nu se aprinde/stinge cand dechizi/inchizi usa de la sofer ai scwitchul din usa defect.

Link către comentariu

Ce legatura are ce ai scris tu, cu ce am scris eu? Singura probema la mine e ca martorul acela rosu de usi deschise nu se mai aprinde dupa ce am schimbat modulul de confort (Inainte se aprindea). Nu am zis nimic de plafoniera sau swichul din usa. Fara suparare, dar raspunsul tau e total pe langa subiect.

Link către comentariu

Scuze, poate nu m-am exprimat bine, sugestia a fost pt. XEO, doua posturi mai sus de al tau.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

Postez si eu aici poblema mea cu o Octavia I, ca am inteles ca sunt aceleasi sisteme.

Nu mai fuctioneaza inchiderea centralizata nici din telecomenzile ambelor chei si nici din butucul de la usa soferului. Din butuc se descuie mecanic doar usa soferului. Dupa operatiunea de deschidere a usii de la sofer (din butuc), deschiderea celorlalte usi o fac din butonul de blocare a usilor pe interior, incuiere masinii o fac prin blocarea usilor pasagerilor pe interior apoi incui si usa soferului din butuc.

Cum pot remedia problema, ca ma innebuneste procedura asta pe gerul asta :icon_thumright: .

Am patit si eu treaba asta si am luat bornele de la baterie cateva minute, le-am pus inapoi si era ok. La mine a plecat de la treaba ca am schimbat toate becurile din plafoniera si am pus tip led iar masina nu le vedea ca si consumatori, intra in protectie sa nu blocheze usile si nu se inchidea numai din butuc si numai cea a soferului. Pentru inchiderea celorlalte usi trebuia sa inchid din butonul amplasat pe usa soferului in interior. La scanarea cu vag-com imi dadea o eroare de genul "interior lights..." Dupa toate astea am schimbat doar un bec din plafoniera cu unul normal ca sa vada ca exista consumatori, restul au ramas tip led.

Link către comentariu

Xeo verifica mufa din usa soferului ce intra in calc. de usa

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!