Jump to content

Cd Aura Cu Problema De Citit Cd-uri

marywss
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un cd aura si de foarte multe ori imi da mesajul 'CD ERROR' .

Din cate mi-am dat seama cred ca atunci cand se incalzeste da eroarea asta pt ca nu o da niciodata la inceput cand ma urc in masina.

Stie cineva daca se poate repara?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...

L-am dus la cineva si mi l-a curatat si se pare ca nu mai face probleme!

Link către comentariu

da-mi si mie te rog niste detalii. M-ar interesa si pe mine asa ceva. Unde ti l-ai curatat?

Link către comentariu

A "curata" o unitate de CD e simplu: se achizitioneaza una bucata kit curatare CD ce consta intr-un CD modificat (cu periute) si un tub cu solutie. Se pune solutia pe CD si se introduce acesta in unitate. Enjoy.

Link către comentariu

Reed, nu functioneaza intotdeauna metoda! Daca cititorul este foarte imbacsit, poti sa bagi CD cu periute de cate ori vrei, rezultatul este nul. Am patit asa ceva la un Opel Astra si a fost nevoie sa-l duc la un service pentru o curatare 'profi'. Exista asa ceva, dar pentru Philips, undeva pe langa Mobexpert Pipera.

Link către comentariu

da-mi si mie te rog niste detalii. M-ar interesa si pe mine asa ceva. Unde ti l-ai curatat?

Eu lucrez la realitatea tv. mi l-a curatat cineva de la laborator. daca vrei o sa vorbesc sa vedem daca vrea sa il faca si pe al tau.

Link către comentariu

I-ai intrebat pe cei de la laborator, ce anume au curatat? Din ce spuneai la inceputul topic-ului - "Din cate mi-am dat seama cred ca atunci cand se incalzeste da eroarea asta pt ca nu o da niciodata la inceput cand ma urc in masina" - nu pare a fi vorba despre murdarirea/imbacsirea blocului optic; nu prea are legatura cu temperatura...sau, constatarea ta (initiala) era o pura coincidenta.

Link către comentariu

I-ai intrebat pe cei de la laborator, ce anume au curatat? Din ce spuneai la inceputul topic-ului - "Din cate mi-am dat seama cred ca atunci cand se incalzeste da eroarea asta pt ca nu o da niciodata la inceput cand ma urc in masina" - nu pare a fi vorba despre murdarirea/imbacsirea blocului optic; nu prea are legatura cu temperatura...sau, constatarea ta (initiala) era o pura coincidenta.

nu i-am intrebat inca, dar si mie mi se pare ciudat, ca eu bag mana in foc ca atunci cand se incalzea nu le mai citea pe alea scrise de mine...

ei atunci mi-au zis ca au curatat optica. cert e ca acum merge perfect. o sa ii intreb mai exact si o sa va tin la curent.

Link către comentariu

Gata, am vb cu tipul care mi l-a reparat. mi-a zis ca a sters lentila si atat.

intr-adevar, e ciudat ca acum merge avand in vedere care erau simptomele dar chair nu pot sa imi explic....

ce sa zic poate era prea mult praf acolo si nu se aerisea cum trebuie....

Link către comentariu

mie mi-a facut probleme la mai putin de o luna dupa ce am luat masina.Noua nouta.Am sunat la REPREZENTANTA si mi-au zis ca e boala lor si ca mi-l schimba pe garantie da nu am ajuns inca.Cind face fite inchid radio-cd-ul 10-15 si GATA!!Merge.Asa ca ...greu de reparat :)

Link către comentariu

• 5 months later...

Desi anticipez raspunsurile voastre si sunt sigur 90% ca nu a existat asa ceva, vin cu o intrebare pentru cei care au Leon/Toledo 1M:

exista radio CD AURA care sa citeasca si MP3-uri?

Daca da, poate stiti si codul lui, si eventual de unde se poate comanda.

Link către comentariu

Unitatea optica se poate curata foarte usor: se cumpara o bucata kit curatare unitate optica,acolo aveti un tub cu o solutie,desfaceti capacul aparatului (CD,MP3-player)si apoi cu un betisor de urechi inmuiat in acea solutie se curata unitatea(lentila) cu miscari circulare foarte usor,normal daca nu ma insel acea solutie ar trebui sa fie alcool izopropilic (cand se evapora sau usuca nu lasa urme).Bafta!!!!!

Link către comentariu

marywss imi poti spune si mie cum ai reusit sa scoti unitatea din bord, ca am si eu niste erori pe sistemul audio si as avea nevoie sa scot unitatea sa ajung la fire.

multumesc

Link către comentariu

mc roger este perfect. o sa astept sa ajung acasa ca mai le are prietena cu spaniola, eu nu sunt fan telenovele :lol:

LE: cine imi imprumuta si mie 2 cleme din acelea care vin in cutia la HU pentru scoatere, dau o :icon_thumright:

am sunat mai toti prieteni si nici unul nu are :P

Modificat de vaurel
Link către comentariu

Daca nu faci rost de lamele poti incerca sa tai un plastic mai tare, in genul cardurilor bancare si poate reusesti.

Atasez direct documentul cu demontarea radio CD-ului, ca vad ca link-ul initial te duce pe prima pagina a site-ului.

bafta

audio_radio_auracd_instalar_etapa.pdf

Modificat de Roger
Link către comentariu

mc roger, mi-am dat si eu seama ca link-ul ducea catre altceva si am luat cu copy paste :).

am rezolvat aseara, am reusit sa scot unitatea cu o agrafa de par :P, si am testat-o si din pacate cred ca are un final stricat. am pus un mp3 si boxele se aud perfect, ambele parti cu acelasi volum.

Intrebarea mea este acum, daca exista vreo sansa sa se poata repara si unde, pentru ca nu as vrea sa-l schimb, stric toata frumusetea bordului daca pun un mp3 :(.

Link către comentariu

• 5 months later...
mie imi da erroare doar cand e frig afara

Si eu am aceeasi problema!! Mai ales acum iarna, sub 4 grade nu pot sa ascult CD-uri - CD ERROR direct- . Cum ai rezolvat problema asta? daca ai rezolvat-o..Sau stie cineva rezolvarea?

Link către comentariu

n-am mai deschis un topic. am scos casetofonul ca am umblat la clima si cind am pus tot la loc, cas0ul nu mai face click si nu se mai fixeaza la loc. nu inteleg cum se prindea acolo. am folosit niste cleme de alea speciale pt al scoate. am scos iar tot, am pus la loc...degeaba. vreo idee, vreo citeva poze sa vad cam cum ar trebui sa arate.

Link către comentariu

clemele alea in care se prinde nu sunt forte bine arcuite si de aia nu face click.

trage putin de ele ca sa le mai departezi.

Link către comentariu

da multa bafta!

clemele sunt cam proaste, nu sunt destul de otelite si nu se mai arcuiesc cum trebuie.

Link către comentariu

• 1 year later...

Are cineva idee...la aura daca pot pune ipod...fara sa schimb playerul ma refer...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!