Jump to content

Calitatea geamurilor la Audi A4

Marius
 Share

Postare recomandată

Hwwwwwaaaaaahaaaaahaaaa :huh: E penala rau.

Imi aminteste de o comedie in care unu se chinuia sa sparga un geam de la casa cu un pistol si i s-a indoit teava . :lol:

Modificat de dukku
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oare la Octavia tot asa de greu se sparge, nu de alta dar nu vreau sa incerc?

Link către comentariu

daca am postat gresit rog moderatorii sa rectifice...

era problema :offtopic: )

enjoy ...si sa trageti concluziile de rigoare :lol: (nu am inca audi ....dar urmeaza -_- )

Modificat de Rapier
reparat link
Link către comentariu

mie nu mi se deschide nici o pagina :offtopic:

Link către comentariu

Nici la mine nu merge. Topicul se inchide. Toma_Aurelian, cand vei avea o problema REALA, atunci poti sa o postezi.

OK. Am primit de la user link-ul corect. Speram ca acum merge. Am editat postul initial

Link către comentariu

CHiar ieri m=am uitat la filmulet pe you tube. :emthup:

In mod evident nu e trucat...deci sigur ca se poate intampla...:blink:

Link către comentariu

OK, am vazut filmul...nu am inteles problema. Daca este o chestie referitoare la "cat de tari sunt geamurile de la A4" este foarte buna, dar nu pe aria aceasta ci undeva la "Social". Care este problema tehnica care necesita o rezolvare? Cum spargi geamul? Era mai simplu cu ceramica de bujii pisata.

Astept o lamurire de la initiatorul topicul dupa care il mut in aria de "social". Acolo veti putea discuta despre calitatea geamului.

P.S. Si nici titlul topicului nu este ceva descriptiv. Este obtinut din numele tau cumva? L-am editat

Link către comentariu

Am discutat cu Toma Aurelian...chiar daca nu este o problema reala a lui, filmul se refera la calitatea geamului de la A4 (indirect). O sa las topicul deocamdata aici, daca discutiile ies insa din aria tehnica, o sa il mut la "social".

Link către comentariu

Sunt ferm convins ca acel geam avea folie antiefractie aplicata pe el... Altfel nu se justifica. Intrebati-l pe Ice care e calitatea geamurilor la A4, ca EXACT acel geam l-a gasit spart intr-o dimineata (pozele sunt pe topicul lui). Si nu cred ca respectivii s-au chinuit atat... ar fi trezit tot cartierul.

ps: nu pot sa ma abtin... am murit de ras tot filmuletul, asteptandu-ma sa ii sara in gura levierul unuia dintre viteji :lol: :lol:

Link către comentariu

M-a cam pus pe ganduri filmuletzul asta. Sunt curios daca era cu folie antiefractie si daca da , ce model era acea folie. nu cred insa ca geamul de la masina mea tine atat de mult.

Link către comentariu

Sunt curios daca era cu folie antiefractie.

Daca era cu folie antiefractie, nu ramaneau ramaneau cioburile lipite de ea? Cred ca era un geam normal, da' baietii aia dadeau cu frica (daca era masina mea, si eu cred ca dadeam mai "moale"). Ala cu tricou negru parca il mangaie. Cel cu trigou alb, da ceva mai tare, iar cu piatra la 2:55 chiar da tare, doar ca da fix in mijloc si geamul are spatiu sa flexeze. :icon_thumright: Baiatul cu maieu galben care a venit la sfarsit l-a dat gata repede (a dat in partea de jos cand s-a spart).

Se pot trage 2 concluzii:

1. Nu ajunge sa dai tare, tre sa stii si cum sa dai.

2. Daca aveti o singura cheie, faceti-va si a doua, ca e mai ieftin decat un geam nou si nu va faceti de ras pe youtube :).

Modificat de Co_Op
Link către comentariu

si eu aveam aceeasi curiozitate, insa dupa ce s-a spart... parca prea usor a cazut restul. parerea mea e ca nu avea folie;

si... ca fapt divers... ce au facut "bajetii" cu geamul dupa ce l-au spart? l-au imprastiat pe carosabil, evident...

Link către comentariu

Sunt de aceeasi parere cu Durpaneus si Co_Op. Dupa cum statea cioburile, nu avea folie. Referitor la cum se sparge (legat de geamul lui Ice gasit spart fara zgomot), se putea sparge usor cu cioburi de ceramica de bujii...da baietii probabil nu stiau si nu erau de meserie. La Ice fiiti siguri ca a fost cineva care se pricepea. Si in film daca aparea un "meserias", il spargea in 5 sec.

Link către comentariu

asta era si concluzia mea... de fapt problema era simpla..neamtul face masini bune... 100% bine gandite...bine dimensionate...cu mecanica rezistenta, caroserie rezistenta si geamuri de calitate. Pe langa durabilitate geamurile nu au acele onduleuri care sa deformeze drumul sau peisajul... sincer sunt surprins de cum este masina pe care o detin pentru clasa ei.. nici nu ma mai gandesc cum este un audi a4, a6...etc. vorbesc din punctul de vedere al unui om care de bine de rau a mai avut un megane 2 si mai nou in familie o corolla 2007..iar concluzia mea ar fi clara... vag face masini bune...chiar daca nu perfecte....hmmm...pentru ca nu exista asa ceva :icon_thumright: :)

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

se putea sparge usor cu cioburi de ceramica de bujii...da baietii probabil nu stiau si nu erau de meserie.

le trecuse si lor prin cap, chiar o spunea unul din ei, insa problema era ca... nu aveau de unde sa scoata bujia :)

ca fapt divers, cum naiba se procedeaza cu bujiile? cine stie, poate ma reprofilez... :icon_thumright:

Link către comentariu

nu e mare smecherie sa spargi un geam

atasez un filmulet de vara asta cand a trebuit sa spargem un geam de la un Caravelle pt ca proprietarul a lasat cheile in contact

Este cat se poate de clar ca este nevoie de forta mare pe o suprafata cat mai mica posibil (obiect ascutit) .

Lovitura trebuie sa fie intr-un colt al geamului, cat mai aproape de rama de jos :(

am ramas si noi uimiti de cat de rezistent a fost

nu e offtopic, pt ca levierul provenea din dotarea standard a masinii din semnatura :D

Link către comentariu

• Administrator

Ca sa lamuresc sitatia geamului.....priviti aici ce am gasit !

Link către comentariu

Ma, da in alta parte decit youtube nu mai sint ? la munca e blocat accesul si tare as vrea si eu sa le vad :mop:

Link către comentariu

• Administrator

Acelas topic si AICI, in sectiunea Discutii Generale > Off-topic / Off-forum / Delir sub control.

Link către comentariu

:angry: Am unit eu ambele topic-uri si l-am lasat deocamdata aici.

ON-TOPIC: Durpaneus, ideea cu cioburile de la ceramica de bujii este ca dai cu putere cu ele in geam si se produc vibratii la limita de rezonanta a geamului si se sparge foarte usor. Cam cum este treaba aia cum mersul soldatilor in cadenta pe pod...nu se face pt ca se poate rupe podul daca armonica cadentei se "pupa" cu cea a oscilatiilor podului...se face o amplificare ce duce la rupere (spargere in cazul geamului)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!