Jump to content

Service Pentru Facut Geometria La Roti

SandMan
 Share

Postare recomandată

Salut, puteti sa-mi recomandati si mie un service in Bucuresti, in zona Militari, de preferat unul care sa fie deschis pana tarziu si care sa faca treaba cu simt de raspundere.

Merci & drive safe!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In Militari chiar nu stiu. Dar este AutoSoft care au un centru pe Dudesti (pe langa Dristor) si unul pe Fundeni (inainte de pod pe stanga cum mergi dinspre Pantelimon spre Colentina). Au program pana la ora 21:00. 75 RON geometrie axa fata, 50 RON geometrie axa spate (parca) si 17 RON constatarea pe care o platesti doar daca nu iti faci si geometria

Link către comentariu

Merci Rapier, imi convine si programul si locatia lor :offtopic:, lucrez in Victoriei si ajung destul de repede pe Dudesti.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Tocmai am sunat la brady sa intreb cat costa reglarea geometriei, si mi-au spus 220 ron. Cam mult :)

Link către comentariu

• 7 months later...

shama service,autosoft, augsburg ..mesia e 45 ron 120 ron

Link către comentariu

salut sint nou pe aici dar ,iti recomand autosoft pe sos. fundeni pntru g 4 am dat 75 ron si au facut treaba ff buna bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!