Jump to content

Roata Spate Stramba

Cristi_XXZ
 Share

Postare recomandată

Pentru linistea ta , geometria directiei este sfanta ! Acolo se vede tot . Restul sunt povesti .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

90 la suta din GOLFURI sant cracanate,defect de proiectare la puntea spata,se torsioneaza bratele,REMEDIERE se schimba puntea cu alta posibil tot cracanata SAU se confectioneaza niste distantiere cu grosime variabila cere se pun intre fuzeta si punte,SUCCES SI LA MULTI ANI PT TOTI.

Link către comentariu

Ms pt raspunsuri si La Multi Aniu si voua si un An Nou Fericit.

Link către comentariu

90 la suta din GOLFURI sant cracanate,defect de proiectare la puntea spata,se torsioneaza bratele,REMEDIERE se schimba puntea cu alta posibil tot cracanata SAU se confectioneaza niste distantiere cu grosime variabila cere se pun intre fuzeta si punte,SUCCES SI LA MULTI ANI PT TOTI.

Si crezi ca e sigur cu distantiere,ca alea fura din filetul suruburilor numai daca schimbi si suruburile,asta ar fi solutia si cum zici sa sti ca asa e multe golfuri sunt cracanate.

Link către comentariu

• 3 months later...

daca rotile pe pe spate iti stau inclinate in V cu varful in sus nu e de la punte ca e cracanata, amortizorul are in partea inferioara o bucsa, surubul care prinde amortizorul de punte trece prin acea bucsa, cu trecerea timpului ea cedeaza se uzeaza si din cauza asta , surubul si pozitia amortizorului nu mai sunt perpendiculare si micsoreaza unghiul V , aceeasi problema o am si eu, trebuie schimbate amortizoarele bucsele nu se schimba si se rezolva

in schimba daca lovesti cu lateralul roata , roata in loc sa ruleze in fata se duce in lateral, si iti trage la directie,

Link către comentariu

N-are nici o treaba amortizorul cu abaterea de la verticala a rotii...Roata este fixata pe fuzeta iar fuzeta(osia) direct pe punte in 4 suruburi. Din ceea ce se vede in poze as putea spune in primul rand ca masina ta sta cocotata de spate (cred ca ai unele arcuri mai tari) si asta face ca abaterea sa fie mai puternic vizibila. Iti recomand sa iti faci o verificare de geometrie a rotilor si apoi, daca este cazul ne mai poti cere sfaturi. Cu bine!

Link către comentariu

A fost lovita pe undeva prin structura de rezistenta, nu prea ai ce-i face, am avut una la fel. Nu roata e stramba asa da impresia, caroseria e suie undeva.

Link către comentariu

Mersi pt raspunsuri ,dar nu mai e nevoie ca s-a dus masina............se poate inchide

Link către comentariu

ciao,

nu este normala pozitia rotilor si iti recomand sa faci geometria rotilor la d-nul Damian,

strada N.Andreescu 66 B, Timisoara (spre Fraidorf)

Sofran Damian SRL

+40(256)221656

probabil te va costa ceva dar chiar merita.

El iti va zice daca este cazul sa schimbi puntea sau telescoape, bucse ....

Grabestete pana nu schimbi si anvelopele. :(

Link către comentariu

N-ai vazut frate ca a vandut omul masina? il doare pe el la basca de cum stau rotile....

Link către comentariu

N-ai vazut frate ca a vandu :angry: t omul masina? il doare pe el la basca de cum stau rotile....

S-a dus saraca si cu un pret modic de 3400 e :( O poza cu noua achizitie

post-15430-1207337210_thumb.jpg

Link către comentariu

sa ai parte de ea, arata bine...

Link către comentariu

nu-i rea :D ,dar totusi 3400 ai luat cam mult pe ea sau atat ai dat acum pe cea noua?

Modificat de frn
Link către comentariu

daca rotile pe pe spate iti stau inclinate in V cu varful in sus nu e de la punte ca e cracanata, amortizorul are in partea inferioara o bucsa, surubul care prinde amortizorul de punte trece prin acea bucsa, cu trecerea timpului ea cedeaza se uzeaza si din cauza asta , surubul si pozitia amortizorului nu mai sunt perpendiculare si micsoreaza unghiul V , aceeasi problema o am si eu, trebuie schimbate amortizoarele bucsele nu se schimba si se rezolva

in schimba daca lovesti cu lateralul roata , roata in loc sa ruleze in fata se duce in lateral, si iti trage la directie,

Si ale mele sunt putin cracanate,mai mult dreapta!Se observa?Am discuri pe spate.

post-21874-1207341559_thumb.jpg

post-21874-1207341685_thumb.jpg

Link către comentariu

nu-i rea :icon_thumright: ,dar totusi 3400 ai luat cam mult pe ea sau atat ai dat acum pe cea noua?

3400 am luat pe cealalta, pe asta am dat 2500 si e GTD .....mersi pt aprecieri

post-15430-1207343802_thumb.jpg

Link către comentariu

pentru MK16v

n-am asistat la tranzactie.

raspunsul venea pentru titlul topicului. idea unui forum este sa informeze mai multe persoane si nu se restrictioneaza respectivei persoane. Esti util cand dai solutii ci nu se comenteaza in afara subiectului.

Cand cineva este interesat, cauta dupa titlul topicului si nu dupa continut...si asa poate sa gaseasca solutie la problema lui.

Cand o sa ai probleme cu "roata spate stramba" (indiferent de masina) foloseste acest topic.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut. am si eu o intrebare dupa un accident cu masina imi sta roata dreapta fata foarte stramb.nu pot sa merg cu dansa. imi puteti spune care ar putea fi motivele? va multumesc foarte mult tuturor.nu am cu ce merge la lucru.purtati centura de siguranta si nu va bazati pe airbag!!!

Link către comentariu

@ zemlicov.

pai daca a fost accident poate sa fie rupt sau strimba vreo piesa de la respectiva roata.trebuie sa desfaci si sa vezi cu ochii tai ce nu e in partea dreapta ca in parea stinga-diferenta intre roata care sta strimb si cea care sta ok(presupun).

acolo,la rotile din fata sunt destul de multe piese pentru ca cineva sa poata sa iti spuna dupa o descriere asa de sumara ce nu e ok si cea "scapat" neatins.

poate ca daca ar fi niste poze ar fi mai usor de vorbit. ;)

Link către comentariu

@zemlicov

nu ne bazam pe airbag pt ca la mk2 nu avem asa ceva;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!