Jump to content

Golf IV - Lungime curea distributie

catalin159
 Share

Postare recomandată

Caut de cateva ore si nu am gasit nimic pe forum.Am sunat la service-ul unde imi fac masina de obicei ptr a schimba distributia.Acum problema este ca mi-au dat doua tipuri ptr curea de distributie...1....cu 130 dinti

...2....cu 123 dinti

Eu de unde stiu ce curea sa cumpar ca m-a bagat in ceata rau de tot.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Atunci cand mergi sa-ti iei cureaua, mergi cu cartea masinii, iar cei de la piese iti vor da cureaua corecta. Cei de la service unde umblii tu de obicei probabil nu stiu de care-ti trebuie si ti-au zis 2 variante, de care ar putea fi.

Mergi cu incredere direct la magazin, vei primi ce-ti doresti.

Modificat de TitvsCaivs
Link către comentariu

Pai cred ca trebuie sa spui codul motorului si in functie de motor iti da curea potrivita. Al tau este BCB exact cum ai zis tu...... Deci? Spune-le codul motorului. Pai si ei nu au zis de ce una are 123 si un 130? Eu fost cu un prieten cu un passat 1.6 benzina, nu stiu exact codul motorului, si doar a platit. Nu la intrebat ce curea trebuie. Asta ei ar trebui sa stie.

Link către comentariu

Le-am dat si codul motorului si atunci mi-au prezentat 2 tipuri de curele ptr ca am Golf Summer Edition ((oare????????)).Cred ca trebuie sa schimb service-ul.O sa incerc sa mai sun si pe la alte service-uri si sa vad ce zic.Alta solutie nu am ptr ca daca ma duc cu cartea masini sigur vor pune aceiasi intrebare ptr ca la telefon le-am dat toate datele.

Modificat de catalin159
Link către comentariu

Da-mi serie de sasiu si iti spun eu de care iti trebuie.

Link către comentariu

Seria de sasiu este acel VIN? L-am trimis. Message.

Modificat de catalin159
Link către comentariu

Ai motor 1.6 cod BCB inseamna curea distributie de 130, codul 036 109 119AG

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!