Jump to content

Polo Vs. Punto Vs. Corsa

boogy
 Share

Postare recomandată

Salut,

As vrea sa imi cumpar si eu prima masina, dar am un buget limitat de 5000 euro, in care trebuie sa ma incadrez cu masina plus toate taxele de inmatriculare. Ofertele ce le-am gasit ar fi: Matiz, Punto, Corsa si Polo, din anii 2000-2001, cu 4 usi.

Matizul am auzti k e fiabil, usor de intretinut, dar mi se pare cam sec, lipsit de dotari si cam micutz....

Punto mi-ar placea k design, dar nu stiu cat e de fiabil...

As prefera Polo, dar ma tem sa nu fie scumpa intretinerea, am auzit k se cam duce pompa de injectie care e destul de scumpa...

Va rog sa imi dati niste sfaturi din experienta proprie, sau din surse sigure... sunt intr-o mare dilema...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai cam toate masinile enumerate de tine sint de aceeasi marime, a Matiz-ului.

Fiat >> uita de el, e mai prost decit vechea Dacie. Iar daca iti iei masina de dincolo si sa ajung la 5,000 euro cu totul inclus, nu poti lua decit o "lemon car". Cel mai bine iesi cu un Matiz cit mai nou in banii aia.

Link către comentariu

Eu in banii astia as merge pe o Corsa sh de la noi din tara ca o vei lua mai ieftina...sau pe un Matiz putin mai nou..

PS:Renunta la scrisul cu '''sh,tz,k''' te rog!

Link către comentariu

Un prieten bun, acum recent si-a luat un Matiz, fiind in aceeasi dilema ca tine. Exact 5000Euro a fost masina, euro 3 fabricatie 2006 oct-noi, ceva de genul. Bine, peste suma asta a mai venit inmatricularea care costa cu toate cele cam 200 Ron. Este multumit de masina, chiar si mie-mi place . Matizul este full(ce-o insemna asta la un Matiz?) mai putin geamuri electrice. Are cotiera, turometru, clima, tapiserie pe intreaga usa(pare a gluma, dar defapt majoritatea au doar manerul si atat), este in patru usi si avea 14k km. Primul motiv de cumparare a fost ca mai are si 2 ani garantie la masina. Decizia iti ramane.

Modificat de TitvsCaivs
Link către comentariu

Ce ai auzit de Polo e cam adevarat, a patit-o si vecinul meu cu un Polo 1.4 75 CP din 2004.

Matiz este clasa mini, in timp ce Polo, Punto si Corsa sunt clasa mica. Daca reusesti sa gasesti un Polo sau o Corsa in banii doriti de tine, e ok. Merita investitia. Atentie insa ca va trebui sa mai bagi ceva bani in masina, sau, daca nu imediat, in cateva luni de la cumparare. Vorbim de masini cu peste 70-80.000 km si an de fabricatie intre 2000 si 2004. Nu cred ca vei gasi ceva mai bun.

Cat despre Punto, cum a spus un coleg mai sus, ia-ti gandul. La aceeasi varsta cu Polo si Corsa, un Punto iti va aduce mari batai de cap.

O idee buna este un Matiz/Chevrolet Spark cat mai nou, adica 10-15 km maxim. Bafta.

Link către comentariu

• 4 years later...

Dintre ce zici tu, Polo (fara sa fiu subiectiv) este din alta categorie... cel putin ca impact. Totusi, polo la banii aia gasesti, nu stiu de ce iti faci probleme, eu am vazut si la 4300 eur. Ca idee, te poti uita mult mai ok la o Fiesta sau o Corsa decat Fiat si Daewo.

Modificat de marin.titus
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!