Jump to content

Zgirietura Mica

manex
 Share

Postare recomandată

am o problema: din cauza vintului, cortul sub care statea masina s-a desprins, iar una dintre barile cortului(vopsita in alb) s-a atins de masina si prin frecare si-a lasat urmele pe masina. nu este foarte grav, masina nu e zgiriata(foarte mult) sint doar urmele de vopsea alba pe aripa(3--40 cm). intrebarea mea este: pot sa curat vopseaua cu diluant sau orice alt solvent? sa incerc o polishare in zona respectiva?. cu cirpa umeda nu se ia.

va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dute la un centru de polisare si cere sa ti se poliseze respectiva zona, sau poti lua tu de la ei pe o carpa uscata 2-3 stropi de pasta de polis granulatie medie (pasta gri la culoare, tubul cu capac albastru) si freci circular zona respectiva. Poti si tu.

Link către comentariu

multumesc pentru raspunsurile prompte. sa incerc si mai multe: vreun centru din asta de polishare prin militari...stiti? :D

Link către comentariu

Unii zic ca nu are nici un efect diluantul asupra vopselei dar personal nu sunt de aceiasi parere; oricum in cel mai rau caz ia luciul care ti-l poate reda polish-ul.

Link către comentariu

am incercat cu acetona. a mers ca uns. si pare ca totul este ok. multumesc de raspunsuri....topic closed. :rolleyes:

Link către comentariu

Acetona era ultima solutie care ti-as fi recomandat-o... Puteai sa dai cu benzina, cu spirt, cu diluant slab dar nu cu acetona. Daca a scapat inseamna ca ai un lac al naibii de bun pe masina.

Link către comentariu

Eu as fi recomandat putin lichid de frana inbibat intr-o carpa, lasat putin pe vopseaua straina si apoi sters un pic mai apasat. :blink: . La mine asa a mers fara urme.

Link către comentariu

mai are dreptate bamse cu polishu care se gaseste la toate magazinele de vopsele auto nu incercati cu solventi si mai ales lichid de frana ca ataca vopseaua in timp

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!