Jump to content

Asemanari si diferente

Stelian.
 Share

Postare recomandată

As vrea sa cumpar un interior de polo classic pentru polo 6n ma refer la scaune si bancheta spate, aveti idee se potrivesc?

Parerea mea ca pana la stalpul din mijoc masinile sunt identice numa partea din spate difera. Mai mult as vrea sa stiu daca bancheta spate se potrivete la suportul de prindere?

Modificat de Aditu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

polo classic este un 6n sedan sau limuzine sau berlina.Deci iti poti da seama ce se potriveste si ce nu.Se pare ca bancheta nu se potriveste din cauza ca cea de la classic nu este din 2 bucati pe cand cea de la 6n este din 2 bucati(na refere ca spatarul este din 2 bucati la 6n si la classic dintr-o bucata,potrivit ETKA)dar la prindere nu cred ca e diferenta sau cel putin nu ar trebui.

Link către comentariu

• 3 months later...

salut , are cineva idee daca se potriveste bara spate de la polo 6n2 la 6n?

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut! As vrea sa schimb hayonul la a mea, are rugaina pe interior posibil de la instalatia de apa de la stergator, care oricum nu functiona de cand am luat-o, si probabil a avut furtunul spart iar apa in loc sa iasa pe duza, curgea in interior...nu stiu...important e ca anul trecut am facut niste retusuri la hayon, l-am vopsit, iar meseriasul mi-a zis ca a gasit rugina pe interior...anul acesta a iesit iar si mai rau, si ma gandeam sa-i fac iar tinichigeria si s-o vopsesc total...Mi-a venit ideea sa schimb totusi hayonul cu unul de la dezmembrari, poate cu an mai bun de ca al meu 2000-2002... Merge sa fac schimbarea? Am si spoilerul ruginit pe spate de asta iarna si am vazut la un Polo ca al meu aici in Ploiesti, spoilerul schimbat cu unul an mai recent... Deci intrebarea mea este daca gasesc la dezmembrari spoiler si hayon de Polo, ani 2000-2002, pot sa le inlocuiesc pe ale mele? Nu am apucat sa fac o comparatie la fata locului sa vad care ar fi diferentele, iar cei care au Polo anii acestia poate pot spune care sunt diferentele...Chiar mi-ar placea sa fac modificarile astea, iar cine imi poate da cateva indicatii il rog s-o faca.Va multumesc si astept raspuns de la voi!

P.S. Puteti sa-mi recomandati ceva centre de dezmembrari mai serioase de pe langa Bucuresti sau chiar Ploiesti?

Link către comentariu

dancor tantareni! tel 0745043703! e posibil sa gasesti acolo tot ce te intereseaza, e un centru foarte mare pe centura ploiestiului

Link către comentariu

Merci pentru raspunsul prompt :icon_thumright: Dar totusi ramane intrebarea, daca le pot inlocui pe ale mele de 6n cu 6n2? Ma gandesc sa n-am problema si cu stopurile daca schimb hayonul...

Link către comentariu

din ce am aflat eu spoilerul din spate de polo 6N2 se potriveste la Polo 6n la fel si hayonul.merita sa incerci sa vezi la dezmembrari daca se potriveste hayonul la balamale,incuietoare si chedere la fel ca si spoilerul care inlocuieste atat bara din spate la 6n cat si "fusta" de sub bara,eu am vazut pe un 6N pus de la 6N2 asa ca merge.daca poti,zi-mi si mie daca ai gasit vreun Polo 6n la dezmembrari la Dancor pe centura Ploiestiului te rog frumos daca nu uiti ca eu sunt din Breaza si as da o fuga pana acolo sa iau cate ceva,multumesc anticipat!

Link către comentariu

Am sunat la Dancor, si nu au nimic...mai caut..

Link către comentariu

• 2 months later...

salutari!si eu as vrea sa stiu vreun centru de dezmembrari unde se mai gasesc modele de polo 6n pe aici prin ploiesti sau in prejurimi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!