Jump to content

Golf 4 1.6 16 V Azd Hb 2002

K I D

Postare recomandată

Șucare coane noile jante. Doar o poza ai făcut ?

Să le plimbi cu plăcere și fără evenimente.

Modificat de WNS
Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• K I D

27

• Marius

5

• FLorin D

2

• bubes1600

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

@ WNS : Mersi,mersi.Avem avem,dar nu stiu cum sa le fac sa intre toate in acelasi post..:lol:

In ultimult timp am mai modficat cate ceva pe la ea,cum ar fi :

Jante pe 17" BBS :D

Vopsit bandouri si manerele in culoare caroseriei.

Numarul de inmatriculare lipit cu banda dublu adeziva like WNS's number :santa:

Folie pe geamuri :blah:

Volan imbracat in piele ...

image013hr9cq6.th.jpgthpix.gif

image009biskz9.th.jpgthpix.gif

post-13999-1227015259_thumb.jpg

post-13999-1227015296_thumb.jpg

Modificat de K I D
Link către comentariu

frumoasa masina si mai ales jantele. tu te plangi ca esti elev si nu ai fonduri...totusi vad ca ai ceva;)). eu inca nu am reusit sa fac ce mi-am propus sa fac la masina. sper ca de luna asta sa incep pentru ca m-am lasat de sporturi extreme si imi vand bicicleta si scot ceva bani de acolo:)

oricum cat mai multi km cu ea fara incidente si mai asteptam noi upgrade-uri

Link către comentariu

BBS... ContiSportContact 2... Vorbim de calitate superioara aici ^_^ Nu des vezi un model de janta care sa se preteze asa bine la Golf 4. Nici bandourile vopsite nu fac exceptie de la modificarile binevenite. Keep up the good work !

Link către comentariu

Felicitari pentru masina

Frumoase jantele

Unde ti-ai imbracat volanul?

La multi km fara pbme.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
frumoasa.nu vrei sa schimbi stopurile?

nu.

In curand poze cu jantele de GTI (Santa Monica) :vwrullz:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut.Frumoasa masina,frumoase jantele.Spune-mi te rog cit te-a costat imbracatul volanului si de unde ai gasit husa de piele cu spite cu tot?Mersi.

Link către comentariu

@AR77PAG : Am dat la schimb jantele AVUS II + un telefon :(

@bubes1600 : Volanul mi l-am imbracat colegul Hussi de pe forum,operatiunea a costat in jur de 150 ron.Bafta.

Si multumesc pentru aprecieri.

Link către comentariu

Alta viata nu? :P Sa le porti sanatos si sa ai grija de ele. Pune-le si capacele de VW :(

Link către comentariu

salutare,

frumoasa masinuta... ii sta super cu bandourile vopsite... eu deocamdata am vopsit decat manerele de la usi dar urmeaza saptamana asta si bandourile, apropo cum sta vopseaua pe ele ? imi este cam frica sa nu se cojeasca fiind nevopsibile.

felicitari pt jante... si sa ne traiasca AZD-urile

Link către comentariu

KID zi-mi te rog procedura de vopsire a minerelor si bandourilor.Nu o sa vina vopseaua de pe ele jos,nu se vor vedea urit daca se vor zgiria in timp,care e garantiaca osa ramina vopseaua pe ele ca lumea?Mersi.

Link către comentariu
  • 1 month later...

@Circoloco : Mersi mult!Imi lipsea decat un capac si l-am cumparat de la reprezentanta.

@cintyx : Vopseaua nu se va cojii daca vopsitorul va avea grija.Inainte de a se vopsi,ele vor fi date cu plastikgrundfuller(o vopsea alba care face sa adere vopseau finala pe plastic),iar bandourile trebuie frecate cu smirghel fin,incat sa dispara suprafata poroasa(coaja de portocala) ca sa adere vopseaua:) Bafta !

@bubes1600 : acelasi raspuns care i l-am dat si lui cintyx.Bafta !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!