Jump to content

Schimbare culoare becuri instrument cluster

madalin25
 Share

Postare recomandată

Hello.

La un Vw Caddy din 2008 stie cineva de ce bordul este tot rosu, si nu renumitul Red & Blue Vw (dupa care sunt innebunit)?

Credeti ca se poate face ceva sa imi pun bord cu albastru si rosu? Masina este inca in garantie.. deci nu prea cred ca ar merge sa fac improvizatii pe la ea. Oare sa incerc sa merg la reprezentanta si sa vad daca pot schimba luminile?

Voi ce parere aveti?

Ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine e rosu si albastru,2005 masina.Cred e iluminat din spate,de acolo poti sa pui albastre si sa lasi limbile rosii

Link către comentariu

Dar oare ar fi deplasat daca as merge la reprezentanta sa imi faca treaba asta? :) Ma gandesc ca daca ma apuc eu sa desfac bordul nu vor fi prea bucurosi cei de la garantie. :) . Stii cum se face? este greu?

Daca reusesc sa trec pe bordul clasic de vw dau o bere. :D

ms.

Link către comentariu

Cei de la reprezentanta nu o sa combine bordul de T4 cu Caddy sau nici un altfel de combinatie. Daca sunt culori de rosu si albastru pentru caddy o sa iti puna. Daca nu, nu rezolvi nimic cu ei.

Nu te-ai gandit sa iti pui plasma? pe culoare neagra, cu lumini rosii si albastre, ajungi cam la 90 euro cu totul.

Ma gandesc ca daca chiar vrei luminile astea, e mult mai simplu de rezolvat cu plasma decat cu reprezentanta. SI TOTUSI: o intrebare la reprezentanta nu strica.

Link către comentariu

vechiul caddy are acelasi bord cu T4 pana in 1997

dar noul caddy nu are nicio asemanare cu T5, numai butoanele si plasticele sunt evident asemanatoare..

dar forma bordului si pozitionarea componentelor difera

Link către comentariu

Ma gandeam sa merg undeva la dezmembrari sa caut un bord de caddy pe albastru si rosu. Modelul asta al meu nu mai are indicator de temperatura la motor. In mijloc jos am numai nivel motorina. Pt sa postez niste poze cu brodul daca trebuie ca sa il vedeti si voi.

Ms

Link către comentariu

Si de unde sti care e temperatura motorului? Pe mine m-ar deranja sa nu vad ceasul ala acolo...

Sau, iti indica pe BC?

Link către comentariu

nu indica nimic,cred ca daca ar fi probleme s-ar aprinde ceva prin bord,oricum il vand

Link către comentariu

Ciudat! Daca motorul nu isi mai pastreaza temperatura optima de 90 grade Celsius, si nu vad asta, ce fac iarna? o sa ingheti in masina ca nu ai fost la service pentru ca nu ai stiut ca e defect termostatul? :-/ Ceasul de temperatura e foarte necesar...(parerea mea)

Link către comentariu

Ma mir ca la cabina nu are ceas de temp,pt ca eu am model similar si am ceas de temp.La mine este vital cand trag platforma sa verific daca se ridica apa cand i dau ''blana'' sa urce pantele.

Link către comentariu

La Caddy nu am ceas pt temperatura,la T4 am.

Iarna la cei cu AAB la cat va sta apa la drum lung,nu in sarcina ci mers lejer?

Link către comentariu

La Aab iarna mers lejer daca nu ii pun carton la radiator sta la 65 grade si daca ii acopar radiatorul se salta pe la 75 grade.Cu masina goala nu S-a ridicat niciodata pe frig la 90 normal,dar oricum baga caldura de rupe,la drum lung stau in tricou ;)

Link către comentariu

La mine la fel,credeam ca e ceva anormal;cu toate ca e apa rece in motor,este o rezistenta langa aerotema si mai ia si caldura de la chiulasa,de aceea tot face cald

Link către comentariu

Uite si bordul cum arata. Am facut o poza noaptea pentru a se vedea mai bine. ;)

pc131641.th.jpg

Si uitati si voi :( bordul rosu

Unde e faimosul Red & Blue :P ?

Modificat de voala
Link către comentariu

Cam obositor cu rosul ala :|

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ce culori au luminile de la bord si climatronic de pe un T5?

Link către comentariu

• 1 year later...

Cam asa arata bordul meu,stie cineva cum sa iluminez acul indicator?

post-68777-0-42440100-1301483150_thumb.j

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ziua tuturor...sper ca am postat unde trebuie! eu am t4 caravelle din 92...am ceasuri cu turometru...insa as dori sa le schimb cu model mai nou...gen rosu si albastru...cum am vazut la multe t4 de altfel...as vrea sa stiu daca functioneaza si ce modificari trebuie sa fac?va multumesc...o zi buna!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!