Jump to content

Trotineta Mea :p, Passat B5.5

rio

Postare recomandată

mersi Razvan :( partea proasta e ca o sa ies probabil pe la 400-450 $. Si mi se pare extrem de mult. Asa mai bine imi iau de la FK cu 200 euro si stiu ca am si garantie aici..aproape de mine..nu peste Ocean :|

Defapt ce am vrut eu sa intreb e..daca nu stiti ceva firma din Europa care distribuie sau lucreaza cu firmele respective din America ?

Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

23

• R_a_z_v_a_n

5

• Auras

5

• 4abc

4

Top Posters In This Topic

La 150 e si eu as lua acum faruri, totusi nu vad diferenta prea mare intre acestea si cele de la fk

Pentru bodykit te sfatuiesc sa cauti unul sa vina exact pe masina fara sa trebuiasca sa latesti si aripile ca sigur la noi in Ro n-o sa ti-l faca nimeni sa iasa bine fara sa se vada, eu te sfatuiesc sa incepi tuningul prin a iti lua jante mai mari si ceva sa iasa in evidenta, dupa sa treci la spoilere :(

Link către comentariu

revenind putin la motor... zici ca avea 101 initial... Teoretic, dupa soft se ajunge la 128, in mod normal, nu la 131, dar, ma rog, sa zicem ca un pic mai mult decat normal, desi.... mi-e greu sa cred. Dar cea mai mare nelamurire e treaba aia cu "mai am inca in chip de 15 cai"? Ce ai vrut sa spui cu asta... ?

Link către comentariu

hehe :( Alea vin de la sine..chiar daca nu le-am precizat :( Normal ca o sa-mi iau jante mai mari :( Wide-kit-ul..o sa se potriveasca la fix pe masina..O sa trebuiasca doar montat dupa indicatiile producatorului :)137 DOLARI nu EURO :P Pai diferenta: Angel Eyes numai in jurul fazei scurte si este un cerc complet, pe cand la FK sunt 2 semicercuri care se vad naspa :( (cel putin in realitate nu-mi plac). Din cate am inteles..la FK, Angel Eyes-urile se ard destul de rapid si se schimba foarte greu. Chiar ieri am fost la o firma din Timisoara si m-am uitat la ele. Ca sa le schimbi LED-urile sau becurile..trebuie sa dai faru jos :|si..in plus eu mi-as dori fara Angel Eyes..dar daca nu gasesc..e bine si doar pe unu :)Auras..si romanii sunt in stare sa faca o masina impecabil de frumoasa..si sa nu se observe modificarile ! Doar ca trebuie sa stai pe capu lor...si sa le zici ca nu-ti convine acolo si acolo..si pana la urma o sa ti-o faca cum vrei. Daca ii lasi..ei o fac sa arate bine in mare ! Nu...daca ar fi sa mi-o fac la cineva in Romania..as sta pe capul lui 24/7 doar sa fiu sigur ca iese perfect lucrarea, exact asa cum vreau :(

Bestie: Asa o fi..nu am pus-o pe tester sa vad exact cati cai are (din pacate). Mie mi-a spus ca are 130..si ca s-a putut face resoftarea de 29/30 CP. Acuma daca e adevarat sau nu..n-am de unde sa stiu. Diferenta de 3-4 CP in plus..nu se simte !Cat despre CIP-u/BOX-u ala..acuma nu mai este pe masina :( Il tin in portbagaj :( L-am pus dupa ce mi-am pus jante pe 17" pentru ca tragea masina mai greu + il primisem (deci era free). Acuma de cand am facut resoftarea..nu-l mai am pe masina..si nici jantele pe 17" (deocamdata)

P.S.: Auras..mai difera si formatul farului..mai precis semnalizarile difera fata de cele de la FK. La farurile astea sunt in ton cu restu..(faza scurta si faza lunga) pe cand la FK sunt diferite..

Modificat de 50rio
Link către comentariu

ma gandeam eu k e vorba despre power box, dar nu cred ca el iti ofera inca 15 CP in plus indiferent de puterea masinii. Cred ca daca nu aveai soft, era asa cum zic ei, ca iti dau 15 CP, dar daca il puneai acum, dupa ce ti-ai facut soft, cred ca practic.. pierdeai din putere, nu castigai nimic... Parerea mea. Astept ca cineva mai avizat sa-si dea cu parerea. Multa bafta in continuare cu modificarile la masina :(

Link către comentariu

Bestie: Cand l-am pus pe masina..diferenta se simtea ! Am pus jantele pe 17" si masina abia tragea..apoi i-am pus BOX-u asta care l-am primit de la un prieten din Germania...si a inceput sa traga iar masina destul de bine (cu jantele mai mari) + consumul am vazut ca era un pic mai mic. Acuma de cand am facut resoftarea am zis ca n-are rost sa pun 2 chestii de putere pe masina. Mie frica sa nu se bata cap in cap si sa strice pe acolo ceva :(

P.S.: Acuma consumul mi-e mai mare..la acelasi mers :| Inainte (cu BOX-u) scoteam consum de 5.2% la drum lung..acuma sub 5.8 nu scot nici in ruptu capului :|

Link către comentariu
pai, na :( tu vrei si putere si consum mic :( ... de s-ar putea..ce bine ar fi :(

Hehe :( nu..sincer eu ma asteptam sa fie mai mare, cel putin asa e logic. Dar tot vedeam pe unii si pe altii care spuneau ca, chiar daca-ti faci resoftare..consumul e acelasi sau chiar mai mic :( Intr-adevar cu BOX-ul a fost un pic mai mic..dar dupa resoftare..ii clar mai mare :-S

Acuma in oras fac maxim 700-750 km :| si afara maxim 900 :|

Modificat de 50rio
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

te contrazic cu farurile de la FK .. le am de 6 luni pe masina .. cele pe negru si nu mi s-a ars nici un angel eyes .. iar mie chiar imi plac cum se vad :icon_thumright: .. si in plus farurile care le-ai postat tu poza sunt cu becuri h4 am vrut sa imi iau si eu .. dar la fel m-am lovit si eu de transport..

Modificat de KMZ
Link către comentariu

KMZ :P si ai lasat pozitiile alea galbene :icon_bounce: :beerchug:

Oricum..mie asta mi-au zis prieteni care si-au luat..la unu i-a picat oglinda farului, si la altu i sa rupt o urechiusa de prindere + se tot ardea Angel Eyes-urile..

Eu pana la urma m-am hotarat sa le desfac pe ale mele..si sa le vopsesc negre..:) Cand se mai incalzeste sper sa am timpul necesar :(

P.S.: Mi-am pus becuri cu leduri si pe spate :)

Link către comentariu

Pune si tu poze cu iluminatul interior si cu ledurile de pe spate si da si explicatii de genul cat a costat, diferente fata de ce aveai inainte :)

Referitor la faza cu vopsitul farului, nu crezi ca o sa se exfolieze vopseaua de la caldura, o sa mai ai vizibilitate, cat ar costa cu totul ca as fi si eu interesat?

Link către comentariu

Auras..din cate am inteles exista o vopsea speciala pentru asa ceva, deci sper sa nu fie probleme. Ca si costuri nu stiu sa-ti zic pentru ca o sa fac la un prieten acasa..si o sa le facem noi..asa ca nu stiu cat o sa ne coste materialele si restu..

ledurile..toate..m-au costat aprox 280 RON (pozitie fata, pozitie+frana, pozitie+ceata, marsarier + interior..fata/spate, inclusiv la parasolar). Poze cu ele o sa pun un pic mai incolo..pentru ca nu am inca ledurile pe spate. Trebuie sa le pun ceva consumatori ca sa nu-mi mai dea errori false computeru de bord..Saptamana asta sper le rezolv :lol: si se pare ca am "castigat" ceva banuti si pentru un xenon :) dar inca nu e sigur :P

Oricum o sa mai revin cu poze..si noi informatii daca mai sunteti interesati :)

Link către comentariu

revin .. dupa ce le-am laudat astazi am vazut ca un inel de angel eyes FK nu mai merge .. aveti idee ce bec e?cand pui poze?

Modificat de KMZ
Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Din pacate trotineta mea..chiar a devenit trotineta :lol: Vineri seara, 18.01.2008, in jurul orei 23:00 si-a dat ultima suflare :P Am avut un accident frontal cu un Mitsubishi Pajero...care mi-a facut cocktail compartimentul motor :P Din fericire toti am scapat cu bine..si eu acuma o sa-mi primesc banii de la asigurarea italnianului. Din pacate..masina la care tineam enorm..s-a stins :P

Daune (in mare):motor, cutie de viteze, intercooler si turbina. Asa ca..va imaginati ce-i in rest..

O sa revin si cu poze cat de curand..

Link către comentariu

da..italianu a fost de vina..acuma sper sa primesc un pret bun pe ea..si sa pot sa merg in Germania sa-mi iau alt passat..:|

Link către comentariu

Bine ca nu a fost nimeni ranit. Fiarele nu conteaza. Te asteptam cat mai curand cu noua masina :D

Link către comentariu

Foarte nasol ce ai patit, dar bine ca n-au fost raniti

P.S. si eu am ramas fara passat ca ieri l-am vandut :icon_thumright:

Link către comentariu

Chiar trist, dar bine ca solidul VW v-a protejat. Multa bafta in cautarile prin Germania.

Noroc ! :lol:

Link către comentariu

Bine ca n-ati patit ceva.

N-ai si tu o poza ceva?

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Poze..:lol: Am pus is Mitsubishi-u..sa-l vedeti cum arata

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Aveai casco la masina ?

Ti-a zis cineva ca e dauna totala sau asta crezi tu? Am vazut masini mult mai strambe si le bagau in service sa le repare.

Ce masina vrei sa-ti iei? Intreb deoarece si eu am ramas de vreo 2 zile pieton si e tare rau fara neagra :lol:

Link către comentariu

Din pacate nu aveam CASCO.

Dauna totala mi-au spus si cei de la VW ca este..si tipu de la asigurari. Tehnic cel putin e dauna totala. Acuma ramane de vazut daca e si financiar. La mine motoru trebuie schimbat, cutia, turbina, intercooler, planetare, directie, suporti, timonerie..toata partea din fata ! + Lonjeroanele sunt indoite vreo 5-7 cm..:|

Pai eu tot passat 3bg vreau, dar sa fie 2004/2005, negru, navigatie, xenon..si mai multe dotari :lol: Poate chiar 2.5 TDI 179 CP..doar ca am inteles ca motoarele astea au ceva probleme :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!