Jump to content

Trotineta Mea :p, Passat B5.5

rio

Postare recomandată

Hmm..ce pot sa zic despre ea..:) Pai..am luat-o acum 3 ani la ~70 mii km ;) si acuma are 190 000 :(

Motor: 1.9 TDI (PD) 101 CP + resoftare pana la 131 CP (si nu stiu daca sa-i mai pun inca ceva chip care-l tin degeaba de 15 CP, sau nu)

Interior: Confortline

- Incalzire in scaune

- geamuri + oglinzi elegtrice

- scaune reglabile (manual din pacate :( )

etc..

Planuri de viitor (indepartat ce-i drept): kit latire de la Rieger,garda la sol reglabila electric(din interior), faruri pe negru (sper ca o sa gasesc fara Angel Eyes), sa o revopsesc, jante pe 17" si cateva imbunatatiri si prin interior ;) Am multe idei..dar stau cam prost cu banii :(

si acuma ceva poze :D :

Modificat de 50rio
Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rio

23

• R_a_z_v_a_n

5

• Auras

5

• 4abc

4

Top Posters In This Topic

Frumoase stopurile si grila badgless...imi place culoare...te-ai gandit vreodata sa o foliezi negru mat? :)

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte frumusica masina. Asa ai schimbat cate ceva la ea !

O intrebare :

In prima poza farurile sunt aprinse si din cate vad eu, ai aprinsa DOAR faza lunga, sau sunt schimbate ?

Link către comentariu
Frumoase stopurile si grila badgless...imi place culoare...te-ai gandit vreodata sa o foliezi negru mat? :)

Caroseria ?! ;) sau ce ?:) Sincer nu m-am gandit si nici nu am vazut :(

Link către comentariu

Frumoasa, in special stopurile imi plac. In ceea ce priveste scaunele, stai linistit ca si altii, pe Highline :) au tot reglare manuala. La cat mai multi km :) fara probleme.

Link către comentariu

Razvan: hehe :( sunt pozitiile, nu faza lunga :) Pozitii de la OSRAM cool blue. Astea sunt singurele becuri ce le-am gasit si au o nuanta de alb curat. Acuma sunt cam uzate ca le am de ceva timp si nu mai au aceiasi nuanta ca la inceput, dar dupa mai multe becuri incercate astea mi-au placut cel mai mult. Astea mi s-a parut ca sunt cel mai aproape de nuanta pe care o vreau

forceturbo: mersi la fel ! :)

Modificat de 50rio
Link către comentariu
  • Administrator

:)

Multam pt. lamurire. Intrasem in ceata :) .

S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Mersi la fel :)

In legatura cu chip-u ala..ce sa fac ? are rost sa-l mai pun dupa ce am facut resoftare ?

Link către comentariu
  • Administrator

Alegerea este a ta in legatura cu chip-ul.

Spre exemplu, mie imi este suficient in momentul de fata cei 101+ CP

Link către comentariu

101 + cat ?:)

Nu zic ca nu sunt multumit...dar parca as vrea sa urce mai repede in turatii..mai ales in depasiri..

Link către comentariu
Caroseria ?! ;) sau ce ?:( Sincer nu m-am gandit si nici nu am vazut ;)

Da caroseria.Stiu un A3 foliat(da prin Germania a facut-o) si arata criminal...urmatoarea masina o iau neagra si o foliez negru mat...de senzatie... :)

PS:Philips Blue Vision nu ti s-au parut mai bune decat Osram pentru pozitii? :)

Link către comentariu

Hmm nu ai si poze cu astfel de masini ? foliate ?

Sincer..phillips nu am mai incercat ;) Am ajuns la OSRAM inainte sa folosesc Phillips..si daca tot mi-a placut cum arata cu cele de la OSRAM..am ramas la ele :P

P.S.: m-am gandit si eu sa o vopsesc negru mat..dar deocamdata a ramas la stadiul de "plan de viitor"

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Poze nu am...dar o sa fac reale la acel A3 cand o sa ma intalnesc cu tipul....oricum e super bestiala... ;)

Si eu vreau sa schimb becurile de pozitie ca au cam imbatranit dupa 2 ani... :P

Link către comentariu

Hehe ;) sa nu uiti sa-i faci cand te intalnesti cu el !!! :P ca sunt tare curios ;)

Tu zici ca cele de la Philips sunt mai bune decat cele de la OSRAM ? Deci merita (data viitoare) sa iau de la Philips ?:P

Link către comentariu

Pai eu am pus pe scurta Xtreme Power si pe lunga la fel...s-a schimbat aspectul...pe pozitie o sa pun Blue Vision si pe proiectoare...nu stiu cum se schimba ;) ..o sa pun tot extrem power sau power to night... :P

Recomand cu incredere Xtreme Power..se schimba vizibilitatea.. ;)

LE:O sa pun poze cat de repede pot cu A3-ul... :P

Link către comentariu

Frumos rau passatu' ;) Pacat de titlul pe care l-ai pus "Passat Trotineta"cred ca multi ar vrea astfel de trotinete :P

Cam asa as vrea sa arate si al meu pana la vara ;)

Imi place si grila si imi plac si stopurile pe negru, iar despre faruri pe negru cred ca ar arata muuult mai bine, mi-as lua si eu dar sunt cam scumpe

Daca poti sa-mi spui cat te-a costat grila si stopurile si de unde le-ai luat. A si sa nu uit becurile de pozitie cand le-ai luat erau mai albe ceva gen xenon? unde le-ai gasit si cat au costat?

Eu recomand cu incredere Xenon aftermarket ca la cat dai pe niste becuri mai bune mai pui cateva milioane si iei xenon :P

A si pune poze si pe la interior sa vedem cu ce te mai lauzi acolo

Modificat de Auras
Link către comentariu

ciprianD: mersi la fel !

Auras: mersi ! In legatura cu titlul topicului, este pus ironic. Nu vreau sa-mi laud eu masina (desi o ador :P)

Grila a fost cam 60 euro (acum 5-6 luni), dar acuma am vazut cu 200 RON, stopurile au fost 570 RON (acum 7-8 luni) si acuma sunt undeva la 480 RON. Farurile, chiar azi am fost la o firma de tuning cu care am mai lucrat si am vazut cu ~ 820 RON ;) Cam scumpe..dar pretul a mai scazut fata de acum 7-8 luni cand mi-am luat stopurile. Atunci erau undeva la ~1200 RON :P. Chestia e ca eu am vazut faruri tot de la FK cu 160-170 euro..dar asta in Germania. Din fericire tatal meu are cateva drumuri prin Germania pe luna...si daca o sa aiba timp o sa-l pun sa se uite si prin magazinele de masini de pe acolo. Pana acuma din pacate nu a avut timp sa se uite..si sa-mi spuna ce se gaseste (el mergand in Germania cu TIR-u).

Becurile de pozitii sunt albastre (OSRAM Cool Blue). Din pacate nu prea am incredere in instalatiile after-market de xenon (desi am prieteni care se ocupa cu vanzarea si montarea lor (sunt electricieni))

Poze din interior din pacate nu am ;) oricum nu am cu ce sa ma laud. Poate doar cu tapiteria gri care am curatat-o acum 2 luni..si arata foarte bine :D (este gri deschis) si o mica gaura in scaunul soferului :P de la incalzirea in scaun. Inca n-am reusit sa schimb tapiteria pentru ca este foarte scumpa, ~600 RON numai partea de jos a scaunului :o

P.S.: O sa vin cu un pic mai multe detalii despre cum vreau sa arate, cand ma introc de la "VAG Meeting" :P

Modificat de 50rio
Link către comentariu

buey RIO. E frumoasa masina, chiar foarte frumoasa. Am vazut-o si prin oras. Felicitari

p.s: bai frate hai si tu odata la intalnire :)

Link către comentariu

antonyo: asa se pare..

Si acum cateva poze cu spoiler-u fata ce mi l-as dori..si sper sa-l si iau cu timpu + un body wide kit :) Din pacate nu l-am gasit exact pe cel care-l vroiam..dar si asta arata bine.

Wide body kit: front bumper, rear bumber,etc. Pret..in jur de 1800 euro ;) (primele 2 poze)

Front bumper: de la 250 euro pana pe la 350-400 euro ;) (ultimele 3 :D)

Parca bara aia neagra m-ar tenta cel mai mult :P poza 4 si 5 :D

Modificat de 50rio
Link către comentariu

mda :( din pacate nu-mi gasesc faruri in Europa decat de la FK :(

Nu stie nimeni cum mi-as putea comanda stopurile astea ? le-am gasit pe ebay dar au shipping doar pt US :( Defapt la una din ele am gasit shipping: worldwide..doar ca nu am comandat niciodata de pe ebay...si habar n-am cum se face. Pretul este relativ bun ~140 $

P.S.: Acuma ma vazut ca shippingu pt Romania este de 150 $ :| mai mult decat farurile in sine :|

Modificat de 50rio
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!