Jump to content

Vw New Beetle 1.8turbo Mtm Tunned

ierdnA

Postare recomandată

Salut,

Din pacate nimic nou pentru ca Politia Rutiera Romana a hotarat ca merg prea repede pe drumurile publice asa ca mi-a suspendat permisul pe 3 luni. Le-am explicat ca nu e chiar asa, ca masina, ca o fi ca o pati insa nu a mers asa ca am ratat deja doua iesiri pe Hungaroring si am amanat mai multe lucruri pe care le aveam in plan (jante, cauciucuri, admisie, revizie generala, bla, bla). Spre rusinea mea, nici nu am avut timp sa ii fac revizia de anul trecut de cand m-am intors de pe N-ring. Am mers foarte putin cu Grasu' and I really miss it. In schimb am investit in bicicleta :)

Revin, sper, cu detalii dupa 15 Iulie cand nu voi mai fi pieton.

Numai bine,

Andrei

Modificat de ierdnA
Link către comentariu
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ierdnA

32

• Bogdan_wrc

9

• Zyx

8

• Georgik

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mihai.Nechifor

De asta sta saraca prafuita parcata pe trotuar.. O vad cam la 2-3 zile :D

Link către comentariu

Da, acolo stau, am gasit un loc strategic, intre 2 copaci, astfel incat dimineata sa beneficieze de umbra unuia iar seara de umbra celuilalt :)

Link către comentariu

Acum zici ca ai bagat in bicicleta?! Tocmai am dat un cadru de carbon 1300gr si o furca de 1475gr... :)

Link către comentariu

God damn it then! Eu am investit intr-un Cube Analog....bine, cred ca asta e de discutat pe alt forum :)

Link către comentariu

Haide cu carnetul ! Sa dam o intalnire

M-am saturat sa ma plimb prin Bucuresti si sa nu dau de nici o broaska.

Nici la Casa Poporului - Piata Victoriei

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sneak preview, mai multe poze in weekend :D

post-15286-0-21008600-1310115203_thumb.j

Modificat de ierdnA
Link către comentariu

am vazut-o acum cateva zile pe Mosilor .arata foarte bine cu noile incaltari

Link către comentariu

Haide cu pozele cu noile incaltari

Si cu intalnirea aia odata ! :)

Link către comentariu

Am sunat astazi la porche sa cer preturi pentru bara fata si spate dupa vin`ul tau ca vreau sa imi schimb pentru a mea si ce crezi :blink:

bara spate 25 milioane

bara fata fara grile si accesorii 21 milioane

doamne ce preturi :D

Link către comentariu
  • 3 months later...

Mda, se pare ca weekend-ul despre care vorbeam mai sus a fost unul prelungit, care a ajuns la ~3 luni :)

Un scurt update la ce am mai facut de cand mi-am luat permisul inapoi:

• Jante Keskin KT4 pe 17 cu Michelin Pilot Sport - am pus poze
  • Schimbat uleiul, am trecut pe Edge Sport 0W40 - oricat de placebo ar parea, masina urca mult mai repede in ture, temperatura optima a uleiului e atinsa mai repede
  • Schimbat bucse fata, am pus pline de Cupra, rinichii sunt mai fericiti pentru ca elimin eventualele pietre/nisip mai usor

Urmeaza la primavara (pentru ca nu merg cu Grasu' iarna) amortizoare noi Koni Sport Kit care sunt ceva mai rigide decat cele pe care le am acum, tot Koni, deci din nou fericire pentru rinichi :).

Pana la primavara cred ca ii fac revizia si ii iau niste cauciucuri de iarna pe 17 numai ca sunt scumpe ca porcul.

Numai bine,

Andrei

post-15286-0-49642400-1320056852_thumb.p

post-15286-0-07948100-1320056868_thumb.j

post-15286-0-26043300-1320056891_thumb.j

Link către comentariu

Da, stiu Bogdan, insa pana acum am mers cu 5W30 long life ceea ce nu a fost bine, uleiul asta il aveam pe N-ring cand am ramas fara presiune....

Link către comentariu

Faceti voi ce vreti... Iarna e bine ceva mai diluat (undeva la ~30) si vara invers - ceva mai gros (~40). Si, daca se schimba mai repede decat e necesar (cum multi au grija sa faca din pura grija pentru motor) nu are rost sa platesti pentru long life...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!