Jump to content

Vw New Beetle 1.8turbo Mtm Tunned

ierdnA

Postare recomandată

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ierdnA

32

• Bogdan_wrc

9

• Zyx

8

• Georgik

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stiu, Bogdane, si eu ma bucur ca Grasul functioneaza in parametrii care trebuie acum.

Zyx, tot ne 'chinuim' sa ne vedem de ceva vreme. Problema e ca sunt si eu ocupat zilele astea si Vineri plec in vacanta de Paste. Vedem noi cum facem! :offtopic:

George, multumesc pentru sugestie, insa cand am ales jantele nu aspectul a fost pe primul loc. Ma intereseaza forte mult dinamica masinii si ATS-urile ajuta foarte mult la asta, prin greutatea redusa. Mie sincer nu prea imi plac prinderle suplimentare pe care le mai au jantele, insa pana si gaurile alea ajua la reducerea greutatii. :lol:. Ca si aspect, MAK-urile arata mai bine, insa ca si calitate nu cred ca se apropie. ATS-urile DTC Superlight sunt folosite de anumite echipe in cursele de superturisme.

Georgik, merci de poze, dar sunt o abordare cam radicala a problemei :) In afara de asta ar trebui sa imi cumpar o autostrada doar pt Gras :D

Modificat de ierdnA
Link către comentariu

Poate dupa perioada sarbatorilor apuc sa vad si eu "Grasul" :rolleyes:

Ne intalnim la o tura prin Bucuresti :icon_thumright:

Link către comentariu

foarte tare grasul,am si eu un tovaras care si-a cumparat una de curand,este cea cu motorul de 2l foarte marfa masina bafta :))

Link către comentariu
  • 3 months later...

Super masina ta!!! c-am nervoasa pt o masina asa dulce, 215 cp.....hmmmmm ;) Cand facem o ***? :) Glumesc!! :D n-am cu ce(90 cp) cred k ramane putin masca vreun bmw, audi cand de la semafor nu pot tine pasu..... :lol: s-o stapanesti sanatos!!!

Link către comentariu
  • 3 months later...

superba masina! chiar impresionanta

jantele borbet pe ce dimensiune erau?

sa ai grija de ea!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nice car dude. Te-am vazut in vara pe langa CityMall cum o lustruiai. Pacat ca era mult praf in zona si munceai degeaba. Pe acea vreme nu stiam ca esti membru vwforum. Abia astept sa te vad pe circuit la Nurburgring cu ea :(

Link către comentariu

Merci de bump :( , am si uitat de prezentarea Grasului in aria 'Masina mea'.

Tot am zis ca o sa mai updatez 'topic-ul' dar a trecut aproape un an de la ultiml meu post.....Multe s-au intamplat in anul ce a trecut, promit sa pun un post mai detaliat saptamana asta, sa fie ceva asemanator unui jurnal, hopefully......

Numai bine!

Andrei

Link către comentariu
  • 1 month later...

ff tare !! mi-a placut mult "kartul" !!

si soferul, om super de treaba!

welcome to the club! sper sa ne vedem mai des!

Link către comentariu

Thanks guys !

Promit ca revin cu poze noi in weekend, acum sunt prins intre o gramada de lucruri.

Ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc si ma uit inainte spre urmatoarea iesire :P

Numai bine,

Andrei

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
  • 5 months later...

Ti-am vazut si eu masina live acum vreo doua saptamani in outlet militari..foarte bine arata..imi pare rau ca nu am prins-o in miscare, sa o aud in toata splendoarea.E splendida. :frigbaitata:

post-26988-1258800805_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ahaaaa, asta e broasca pe care am vazut-o acum 3 spatamani undeva pe Calea Mosilor si am ramas :) :D :o

Arata foarte misto si pret de vreo 5-10 minute m-am tot invartit in jurul ei si am analizat-o. Arata intr-un mare fel.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Aha, deci tu erai ala care dadea ture masinii :) Te-am vazut de la balcon, acolo locuiesc.

Daca mai ai drum pe acolo, pot sa ti-l arat pe Gras mai in detaliu ;)

Numai bine,

Andrei

P.S. Da, da, stiu, am zis ca voi updata mai des topicul asta insa e aproape mort!

Nu imi place sa ma laud :banghead:

Link către comentariu

Chiar ai cu ce te lauda,merita o sedinta foto si un update odata cu asta...

Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu
  • 1 month later...
paul walter

super tare masina , motorizarea n-am ce zice este super

Link către comentariu

Multumesc Sabine (Rex) ;) pentru poze, chiar arata 'fioros' Grasu' cu eleronul sus! Chaaarge!!!

Link către comentariu
  • 11 months later...

Salut Andrei !

Nici un post de mult timp... vad ca iti place sa ne tii in intuneric :P

O schimbare ceva ? Un set de poze ?

Bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!