Jump to content

Skoda Octavia 2 Elegance

gigi putrezescu

Postare recomandată

gigi putrezescu

salutari,

Zilele trecute am depus avansul pentru Skoda Octavia 2 Elegance. "Mica Limo" este un diesel de 1,9 si va sosi la Brasov in saptamana 5/2008.

Pe langa dotarile standard, "Mica Limo" se va lauda cu urmatoarele dotari optionale:

-Airbag-uri pentru cap

-Duze stropitoare fata incalzite

-ESP - inclusiv ABS, ASR, EDS, EBV, HBA,

DSR si Hill Hold Control

-ISOFIX - sistem fixare scaun copil pe

scaunul pasagerului

-Jante aliaj usor 6,5J x 16" "Lyra" - 4

buc.

-Maxi - DOT

-Pachet drumuri grele

-Sound System, 12 difuzoare, egalizator

digital

-Top-Radio-CD si MP3-player "Audience"

CD-changer pentru 6CD-uri integrat

2 tunere

-Tempomat

Lista cu dotarile optionale este destul de mare ,dar cred ca dotarile optionale sunt in mare parte necesare cu exceptia sound system-ului de la care am asteptari mari la capitolul fidelitate.

-Am uitat sa spun ca este gri briliant, iar pretul final este 19800 E

vreau sa precizez faptul ca masina va fi folosita mai mult la drumuri lungi, iar 105 cp este suficient pentru un sofer ca mine care conduce ardeleneste.

ce parere aveti despre dotarile optionale? credeti ca ar mai fi dotari optionale utile si nu le-am selectat?

Sper ca am facut o alegere buna. Astept sfaturile si parerile cunoscatorilor.

Link către comentariu
gigi putrezescu
2 tunere, man, te intreb din nou, ce inseamna? :vaidecapulmeu: :lol:

nu stiu , dar este posibil sa fie legat de frecventele radio

Link către comentariu
gigi putrezescu
2 tunere, man, te intreb din nou, ce inseamna? :vaidecapulmeu: :lol:
se pare ca si tu ai sound system si mai mult de atat ai ocazia sa/l asculti si butonezi.
de ce e pretul asa de mic?Au scazut preturile?
mic?eu zic ca se putea si mai putina ta cat a fost?
Link către comentariu

Si mie mi se pare cam mic pretu... la optionalele care le-ai pus. Ia spune 19800 este valoarea de catalog sau pretul platit de tine in urma negocierilor cu dealerul.

De exemplu la mine masina din semnatura valora 19023Euro si eu am platit la dealer dupa discount 18450 Euro si am mai primit presuri cauciuc bonus.

Oricum ai facut o alegere buna! Felicitari si te asteptam cu poze cand o sa iti vina masinuta.

Link către comentariu
gigi putrezescu

tocmai iti admiram octavia. este foarte frumoasa. sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

19800 E este pretul platit, dar din cate am vazut octavia ta are DSG si ai platit mult mai putin ca mine.

discount a fost simbolic la asemenea valoare.

Link către comentariu

Nu am DSG... desi as fi vrut :rolleyes: . Cred ca te-a indus in eroare PDG care este Pachetul de Drumuri Grele :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!