Jump to content

Passat B6

Randy

Postare recomandată

frumoasa masina! tare sunt curios cum e sa conduci cu DSG. sincer nu am condus decat masini cu schimbare manuala. :icon_thumright: e vreo diferenta mare intre cele 2 tipuri de cutii (in afara de faptul ca una e manuala si una automata,iar una are DUAL SHIFT GEARING ? ) sa o stapanesti sanatos si fara incidente! La Multi KM! ;)

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Randy

14

• doctorul

3

• 4abc

3

• rZv

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

multumesc de urari.

cu dsg-ul sunt inca in faza de tatonare si de invatare...ce pot sa spun pana acum: raspunde foarte prompt si nu simti absolut nimic cand se schimba vitezele. astept sa termin rodajul sa vad ce poate intr-adevar...

masina a costat aprox. 27500 CIP.

Link către comentariu
  • 2 months later...

cateva impresii noi, la 7000 km

masina este o bijuterie. sta excelent pe sosea (cred ca aici are un cuvant de spus si pachetul sport cu garda la sol micsorata). cutia dsg este foarte tare, de unde la inceput mergeam numai in "D", acum am inceput sa merg numai in "S"; excelente reprize, parca iti citeste gandurile.

pe la 5000 km s-a aprins martorul DPF, dar dupa 2 minute de mers in "S", s-a stins. sa vedem mai departe ce surprize imi mai rezerva.

ulei nu am completat nimic pana acum, este aproape de nivelul maxim.

in schimb sunt nemultumit de sistemul "kessy"...mai tot timpul se intampla sa nu-mi recunoasca cheia si sa nu deschida masina...sa vedem ce au de spus cei de la service.

atasez si o poza recenta.

post-15705-1201126540_thumb.jpg

Link către comentariu

multumesc de urari.

ca dotari optionale: faruri bixenon adaptive, kessy, pachet sport, faruri ceata, geamuri laterale spate tenta fumurie, jante Le Mans 235/45/17, piele alcantara, airbag pentru locurile din spate, computer bord Plus, decor aluminiu plansa bord, roata rezerva aliaj, volan multifunctional inclusiv comenzi tiptronic...si cam p'aici s-au epuizat resursele financiare :icon_thumright:

eu sunt multumit de aceasta configuratie, mai ales de suspensia sport combinata cu 170 cp si cutie dsg.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut si felicitari pentru masina! E o minunatie DSG-ul!

S-o stapanesti sanatos si fara incidente!

Din cate stiu eu de la a mea, copmputerul de bord PLUS si pielea Alcantara( partial) sunt dotari standard la Highline! :icon_thumright:

Link către comentariu

faruri bixenon adaptive? ... nu cred.cel putin asa se vede din poze..ey stiu ca sunt mai bombate bixenonu si au o tenta mai spre negru asa se recunosc vizual.daca gresesc imi cer scuze! In rest f Frumoasa masina!Bafta! aveti grija de voi :P :Driver:

Modificat de BBK_VW
Link către comentariu
Velocity_Warrior

Superba masinuta. Infinit de multe drumuri fara intamplari nedorite !

Randy - ai mai facut ceva cu alarma ? Simti nevoia ei ?

Si eu am comandat-o tot fara alarma, dar daca se poate monta asa usor after atunci ar fi o optiune. Eu am s-o tin in garaj, dar asta nu cred ca ma scuteste de mana/mainile vreunui "binefacator". :Driver:

Sanatate

Link către comentariu

bbk_vw daca te uiti bn la far ai sa vezi iluminarea dinamica intre pozitie si faza scurta/lunga deci in concluzie are bi-xenon

PS te contrazic ca e la fel ca a mea :icon_thumright:

Link către comentariu

E clara diferenta dintre farurile bi-xenon si cele cu halogen: cele cu bi-xenon au pozitiile intre becurile cu xenon (faza de drum si cea de intalnire), inspre grila, iar cele normale au pozitiile in lateral. La bi-xenon in lateral sunt becurile pentru cornering light. Deci Randy are faruri bi-xenon adaptive.

Link către comentariu

greseala mea..!stiam diferenta dar m`am uitat la poza care a fost pusa referitor la jantele le mans...Bafta!

Link către comentariu
Superba masinuta. Infinit de multe drumuri fara intamplari nedorite !

Randy - ai mai facut ceva cu alarma ? Simti nevoia ei ?

Si eu am comandat-o tot fara alarma, dar daca se poate monta asa usor after atunci ar fi o optiune. Eu am s-o tin in garaj, dar asta nu cred ca ma scuteste de mana/mainile vreunui "binefacator". :icon_thumright:

Sanatate

da, am montat alarma acum aproximativ o luna: viper 5900 cu modul can. montarea nu dureaza mai mult de 1/2 ora si nu se desfac fete de usi.

in schimb, acum am 10000km si am probleme la cutia dsg. cand merg in coloana si plec de pe loc in D aproape tot timpul masina se smuceste foarte tare, ca si cum daca ar fi cutie manuala as brusca ambreiajul. am fost la pbv 1 si mi-au spus ca masina nu are nimic...

in curand cred ca o sa plec in germania si o duc acolo la un service sa vad ce parere au si ei, daca este normal sa se intample asa ceva la aceasta cutie...care asa cum stiti este optionala, costa destul si toti o lauda de nu se poate. mi-am schimbat mult parerea despre aceasta masina care m-a dezamagit...nu pot sa spun ca ma asteptam sa am probleme cu ea, cu orice masina poti sa ai ghinion, dar nu la 10000km...

Link către comentariu
  • 1 month later...
da, am montat alarma acum aproximativ o luna: viper 5900 cu modul can. montarea nu dureaza mai mult de 1/2 ora si nu se desfac fete de usi.

in schimb, acum am 10000km si am probleme la cutia dsg. cand merg in coloana si plec de pe loc in D aproape tot timpul masina se smuceste foarte tare, ca si cum daca ar fi cutie manuala as brusca ambreiajul. am fost la pbv 1 si mi-au spus ca masina nu are nimic...

in curand cred ca o sa plec in germania si o duc acolo la un service sa vad ce parere au si ei, daca este normal sa se intample asa ceva la aceasta cutie...care asa cum stiti este optionala, costa destul si toti o lauda de nu se poate. mi-am schimbat mult parerea despre aceasta masina care m-a dezamagit...nu pot sa spun ca ma asteptam sa am probleme cu ea, cu orice masina poti sa ai ghinion, dar nu la 10000km...

Stai linistit...orice masina se mai strica...asta nu inseamna ca trebuie sa fii dezamagit de ea...fii dezamagit de serve-ul de 2 lei care nu e in stare saiti rezolve problema.

Link către comentariu
  • 1 month later...

cum e sa schimbi de la volan?

si ce se mai aude cu dsg-ul? sa rezolvat?

un top speed?

merci

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

super ok schimbatul din padele...de mare utilitate aceasta optiune.

cu dsg-ul s-a rezolvat. schimbat mecatronic cutie si bloc valve. am 7000 km de atunci si merge super ok. sper sa si ramana asa :)

stie cineva daca la noi se poate face upgrade de soft la cutia dsg pentru launch control? sau a facut cineva asa ceva?

...desi masina este stock, mai adaug cateva poze din vara asta.

post-15705-1219570946_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

pacat, masina e o frumusete, e si dotata, are tot cei trebuie...

poate din cauza DSG-ului...

Link către comentariu

Nu m-a dezamagit.

Vreau sa trec la un Tiguan...sa-mi permita sa merg si pe altfel de drumuri decat sosele asfaltate. Oricum si Tiguanul va avea cutie DSG. Ce s-a intamplat la Passat a fost pur si simplu un defect de fabricatie; s-a rezolvat si de atunci nu am mai avut nici un fel de problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!