Jump to content

Passat B6

Randy

Postare recomandată

Am o saptamana si 600 km de cand mi-a sosit masinuta mult asteptata :) . Este vorba de un passat b6, 2.0 tdi, 170 cp, dsg, highline. Nu am cuvinte sa o laud destul...dupa parerea mea isi merita toti banii. Inca nu m-am obisnuit suficient cu aceasta cutie dsg, dar este mult peste ce ma asteptam. Pozele sunt facute cu telefonul, dar o sa revin cu altele mai clare.

Am uitat sa-i pun alarma, ce parere aveti, merita sa-i montez o alarma, sa-mi desfaca fetele de usi, sau nu are rost? si daca da, va rog sa-mi recomandati un service specializat in asa ceva.

O sa revin cu impresii detaliate dupa ce reusesc sa fac macar 1000 km.

post-15705-1194901986_thumb.jpg

post-15705-1194902004_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Randy

14

• doctorul

3

• 4abc

3

• rZv

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos, e frumoasa.Si eu am acelasi motor, si sunt multumit de el.Nu e "racheta" insa trage bine!

Link către comentariu

frumoasa masina welcome to the club...

Nu are rost sa pui alarma pe ea... plus ca este destul de dificil iti trebuie tot felul de adaptoare si nu prea inghite orice lucururi aftermarket.

Link către comentariu

foarte frumoasa masina! la folie nu te-ai gandit? app: neaparat un eleron "spider" si praguri GTI :) :) :) glumesc.

Link către comentariu
...CMS TURKEY!...

din punctul meu de vedere asta e o bila neagra pentru VW... :) Nu prea am auzit lucruri bune despre jantele CMS

Modificat de Bestie
Link către comentariu

Poti sa montezi o alarma linistit, nu se va desface nici o fata de usa. Daca se foloseste o alarma cu can-bus interventia asupra masinii este minora.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • Administrator
Am uitat sa-i pun alarma, ce parere aveti, merita sa-i montez o alarma, sa-mi desfaca fetele de usi, sau nu are rost? si daca da, va rog sa-mi recomandati un service specializat in asa ceva.

pune o alarma pe CAN-BUS (ex: Cobra , Meta ). NU se va desface nici o usa. Doar sub bord si pana la compartimentul motor un fir spre goarna. That's all si dureaza cam 30 de minute. Se foloseste tot cheia masinii pentru armat/dezarmat nefiind o telefcomanda suplimentara atarnata. Avantaj ? Ai si senzor de soc .

Link către comentariu
Cred ca vin pe highline. Nu stiu cum se numesc (si nici nu ma intereseaza :Driver:). Da poate ca stie proprietaru' masinii din topicu asta

Jantele fac parte din pachetul sport "Le Mans", sunt pe 17, cauciucuri 235/45. Desi este HL, standard sunt alt model, pe 16.

Link către comentariu

Super masina. Cred ca alarma se poate pune si dupa ce s-a vandut masina, nu sunt sigur dar cred ca este una din optionalele posibile de dupa vanzare.

Link către comentariu
foarte frumoasa masina! la folie nu te-ai gandit? app: neaparat un eleron "spider" si praguri GTI :rolleyes: :D :P glumesc.

Masina are din fabrica geamuri spate si luneta mai inchise, cu absorbtie 65% a luminii. Nu stiu, daca o sa ma plictisesc de ele, pot sa pun folie peste?

Link către comentariu
din pacate sunt turcesti jantele astea...asa scrie in interior...CMS TURKEY!

din curiozitate m-am uitat pe interiorul jantelor si sunt facute in germania...dupa parerea mea era imposibil sa fie turcia!

Link către comentariu

adica nu inteleg de ce era imposibil, daca eu ti-am spus ce am citit in interiorul lor?

m-am uitat la un alt passat, pt ca cineva mi-a zis ca a vazut la cel propriu,,,,si era cum am scris: CMS TURKEY!

daca la tine nu scrie ori esti mai norocos, ori ai alt model, insa eu stiu ce am vazut intr-un loc si auzit din altul!

bafta!

sau la tine scrie cms turkey si made in germany si asta voiai sa zici, ca sunt nemtesti?:Driver:

Modificat de doctorul
Link către comentariu

:)vroiam sa spun ca imi parea imposibil pentru o masina germana, nu tocmai cea mai ieftina, sa aiba accesorii - turcia.

modelul este asa cum am mai spus Le Mans. cine stie, poate am fost eu mai norocos.

bafta.

Link către comentariu

pai asta e inca o dovada ca , cu cat urci si te indepartezi de standard, calitatea creste.scuzati cacofonia :lol: !

eu vorbeam despre jantele care vin standard pe highline, "adelaide", parca.

Link către comentariu
La cati mai multi km fara probleme! Cat a costat?

Si eu sunt curios cat a costat bijuteria :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!