Jump to content

Unghiul De Cadere

vidi
 Share

Postare recomandată

salutare,

tocmai mi-am schimbat cauciucurile de vara, si dupa ce le-am dat jos am observat uzura accentuata pe interior la ambele cauciucuri pe fata. din cate am inteles la octavia 1 nu se prea poate regla unghiul de cadere? sau nu e vorba aici de unghiul de cadere? rog un sfat pentru cine se pricepe la asa ceva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se poate regla, dar numai in atelierele specializate (reglaj geometrie).

Modificat de DragosR
Link către comentariu

adica numai la reprezentanta?

sau la orice atelier care se ocupa de reglajul directiei

Link către comentariu

Nu unghiul de cadere este de vina ci convergenta rotilor. Se poate rezolva fara probleme prin reglajul directiei.

Link către comentariu

Unghiul de cadere si unghiul de fuga nu se pot regla, doar convergenta si in cazul tau acesta trebuie reglat, daca ai uzura pe interior inseamna ca rotile sunt "deschise". O sa atasez un pliant cu unghiurile rotilor la O1 cu si fara PDG. Nu pot acum ca sunt la serviciu.

Modificat de al bundy
Link către comentariu

mi-am rezolvat problema directiei.(convergenta) toleranta era de 0,05 grade si eu aveam 0,5 grade pe dreapta si 0,42 pe stanga. asta in conditiile in care am facut reglajul acum 2 luni cand am schimbat rulmentul la o roata. nu prea imi vine sa cred ca s-a dereglat asa usor directia. atentie mare pe la ce fel de mecanici ajungeti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!