Jump to content

2008 Audi A5 3.0 Tdi Quattro

blazeyblaze

Postare recomandată

OFF TOPIC: Pai eu daca am zis ca am masina facuta la ei... stiam despre ce vb... Chiar am cautat si eu mailul ala si nu il mai gaseam.

Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bogdan_wrc

12

• blazeyblaze

9

• TIR

6

• bbm

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se poate, eu tot ce stiu este ca daca ma hotaram pt compresor, dupa lungi discutii cu Nils, ma duceam in Germania la ei direct.Mie nu mi-au spus nimic de Nurvil, si asta se intampla anul asta pe la inceput.

Link către comentariu

scuze pentru off-topic:

@deocamdata & @TIR: cat am lucrat la Pitstop am adus kit ABT pentru A4 (B7) asa ca se poate

iti trebuia tie neaparat soft nu? vroiam sa te prind si eu stock sa vaz care e treaba :angry: acum trebuie sa ma apuc si eu de treaba

Modificat de Face
Link către comentariu

uite cum printr-un noroc inca sunt stock :rolleyes:

asa ca putem sa ne vedem in w/e ca de luni-marti se schimba treaba

momentan am ales sa merg cu o evacuare Milltek for SKN

sa vedem daca se si potriveste sau trebuie sa schimb skirt-ul sau eventual bara spate

cat despre caractere....nu-mi prea place....cred ca o sa merg pe ABT

Link către comentariu
  • Administrator

BGDR32> mie Nils mi-a zis de Nurvil :rolleyes: . Chiar am fost la ei si am discutat .

Link către comentariu

Da sefu, dar eu am vorbit cu el cu mult inainte de tine, si probabil ca era alta situatie. Doar nu vrei sa-l instalezi la Nurvil?

Link către comentariu
  • Administrator

momentan nu stiu nimic.... sunt multumit de performantele actuale si ma gandesc daca mertia 10.000E in eR sau mai bine upgrade de la PLUS spre altceva :icon_thumright:

Link către comentariu

1. daca esti in romania si trimiti email la abt , normal ca primesti raspuns : nurvil este importator / reprezentant in romania, mergi acolo; dai telefon, email, vorbesti , etc iti trimite in bucuresti spre exemplu bara sau ce vrei sa montezi si asta este; banuiesc ca daca vrei soft te duci la ei si se face;

2. daca esti in romania si ceri la un dealer abt in uk o bara sau mai stiu eu ce , o sa ti trimita oamenii fara probleme ca vorba aia, si euro din romania sint tot euro; problema o sa fie pretul, daca pretul + transportul iti convin, cumperi din UK, daca sint mai mici in romania, normal ca vei cumpara din romania;

deci cum spuneam, sintem in UE asa ca mai subtire fratilor cu chestii de monopol si eticheta ca nu mai tin, tine cit vinzi, ce discount vei obtine de la producator, care este pretul final la client, sa fie produs original nu facut in china sau din fibra in ferentari intr un garaj, etc asta conteaza in ziua de azi

spor la infrumusetari vlad

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!