Jump to content

2008 Audi A5 3.0 Tdi Quattro

blazeyblaze

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

citesc postul lui roby si ma vad in locul lui:D

il sustin 100%

iar pt fratele blinkblink :* restecpa

Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bogdan_wrc

12

• blazeyblaze

9

• TIR

6

• bbm

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

masina e senzatie, cel putin pt omul obisnuit. trage excelent si sta mai mult decat decent in curbe, totusi nu e S5 sa o judecam prea aspru.

ca tot veni vorba, intre 3 coupe si asta, chiar nu as putea alege, ambele sunt niste masini superbe.

nevasta-mea e fan A5 inca de la lansare, dar sa fie neagra. sinigurul minus pt mine (ca la toate masinile astea cu tenta sportiva sau sport) a fost garda la sol mica (si paradoxal, cu astea ieseam mai ieftin decat cu C-ul 220CDI - o masina extrem de scumpa, ceva de speriat), insa blazeyblaze zboara peste orice denivelare fara probleme :icon_thumright:

p.s. hm, sa-l vedem pe blazey la costum ar fi mai tare decat masina.

blazey o arde destul de des la costum ca ii cere profilul asa :salut:

multumesc tuturor pentru aprecierile legate de masina

in curand urmeaza mai mult ca sigur un body kit interesant si o resoftare de mare clasa

restecpa robbie si nadir

Link către comentariu

cred ca body kit de la abt :blink: ca pana acuma nu stiu pe nimeni sa fi facut ceva pt A5.

Link către comentariu

daca pune blazeyblaze soft & evacuare si ajunge pe la 280-300 de cai, cred ca multi vom sta acasa si nu vom merge la curse de 400 m cu start de pe loc alaturi de masina asta, fie ea si diesel :)

deci, pina la urma te ai hotarit la un kit de infrumusetare ? vrei ceva discret sau treci direct la "implant de silicoane" ? cred ca ceva discret ar da foarte bine pe masina asta care are o linie si ceva foarte foarte nobil - dupa gusturile mele

da-ne si tu detalii, nu ne mai tine pe jar :)

Link către comentariu

softul vine chiar astazi

si ai sa razi bbm-ule dar masina scoate 300 magari doar cu soft :) evacuarea o sa o aleg dupa ce aleg body kitul

sincer as vrea sa merg pe ABT :) AS5-ul de la ABT e pur si simplu genial

Link către comentariu
softul vine chiar astazi

si ai sa razi bbm-ule dar masina scoate 300 magari doar cu soft :P evacuarea o sa o aleg dupa ce aleg body kitul

sincer as vrea sa merg pe ABT :) AS5-ul de la ABT e pur si simplu genial

nu rid blazey pt ca nu e de ris, tocmai am intrat aseara in posesia unui anume catalog de la o anume firma de tuning (destul de gros catalogul) si am ramas :) soft 300 de cai end of story...... si nu uita, softul schimbat merge de minune cu un detector de radar in bara in geam, unde vrei tu :icon_thumright:

Link către comentariu
softul vine chiar astazi

si ai sa razi bbm-ule dar masina scoate 300 magari doar cu soft :P evacuarea o sa o aleg dupa ce aleg body kitul

sincer as vrea sa merg pe ABT :lol: AS5-ul de la ABT e pur si simplu genial

Daca alegi ABT faci o alegere foarte buna... eu am passatul facut si iti zic ca merita toti banii... Pai daca alegi ABT inseamna ca ne vedem la Valcea sa il faci nui asa?!

Link către comentariu

pai si ala se poate monta oriunde...de ce trebuie neaparat la VL? banuiesc ca il va monta in Buc...

Link către comentariu

Pt ca nurvil e singurul importator ABT din tara si numai ei aduc asa ceva :rolleyes: Cine cumpara ABT din Romania clar ia numai de la ei.

De exemplu am vrut sa iau kit caractere pt passat si m-au indrumat la ROBOT Baia Mare care sunt importatori pt. Romania.

Link către comentariu

Eu cred ca pt si alte firme sa aduca produse ABT, direct din Germania, prin Rieger spre exemplu. Asta cu doar Nurvil e tare oricum. Se poate orice in ziua de azi.

Link către comentariu
Eu cred ca pt si alte firme sa aduca produse ABT, direct din Germania, prin Rieger spre exemplu. Asta cu doar Nurvil e tare oricum. Se poate orice in ziua de azi.

"thank you for contacting us regarding your wishes.

I guess this is a picture of a concept car that Audi has released. For the Allroas we do not offer any rear muffler due to the rear skirt insert that Audi has produced for the serial cars. Therefore the limitation is there to create anything different or bigger that the serial version does have.

For the Allroad we do offer our Abt rear wing as you can see in attached picture and our wheels in the style AR and BR.

If you do have interest in our parts your are able to buy all our products as well as the chiptuning via our importer Nurvil in Romania.

Kind regards/Mit freundlichen Gr

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!