Jump to content

2008 Audi A5 3.0 Tdi Quattro

blazeyblaze

Postare recomandată

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bogdan_wrc

12

• blazeyblaze

9

• TIR

6

• bbm

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super masina si inca sunt foate putine rasarite. La un motor de 3l cred ca ar fi mers totusi un schimbator automat desi mie imi place mai mult "sa mestec in benzina" dar lumea zice ca ofera mai mare comoditate - mai ales la o masina luxoasa.

Link către comentariu

nu nu, automatul pierde din FUN. un dsg..poate ...uneori..dar tot manual e misto. sa simti cuplu dupa ce schimbi!

tot mai vrei comentarii? nu mai dau..ca iar zice zyx ca am diferite intentii... :somnmare:

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Automata merge la un A6, A8, Q7 ceva de genul....

A5 pe platforma de A4 e considerat un mic sportiv ca atare nu are rost sa se inchege uleiul in ea...

Link către comentariu
nu nu, automatul pierde din FUN. un dsg..poate ...uneori..dar tot manual e misto. sa simti cuplu dupa ce schimbi!

...si asta spune un om care a mers pana de curand cu o cutie automata :(

Link către comentariu

exact! si nu automata simpla..ci tiptronic..adica avea si un fel de "manuala" care era chiar fun..uneori..

Link către comentariu
t_DSCN1654m_d9a2539.jpg t_DSCN1655m_f024cf5.jpg t_DSCN1656m_a90ed97.jpg t_DSCN1659m_7f89774.jpg t_DSCN1660m_7ebdc57.jpg t_DSCN1667m_3fbcb9a.jpg

s-a rezolvat intre timp

domnu Vlad nu beti cam multa apa ????

tare masina...n-am stiut ca mergeti si la intalniri vwforum....credeam ca doar 4 tuning!

....si acum o sa te intrebi cine dracu' sunt....suspans....

Link către comentariu

Eu am condus A5 3.0 TDI si mi s-a parut suparator cuplul dupa schimbarea vitezelor. cred ca ar fi mult mai potrivita o cutie automata. cel putin pentru stilul meu...

Link către comentariu

nu -l mai injura pe vlad ca bea apa, audi ul lui bea apa, el e om serios :D

PS: in realitate scaunele arata mult mult mai bine decit in poze, am vazut live si este intr un mare fel , tot respectul pt lux made by audi

Link către comentariu
nu -l mai injura pe vlad ca bea apa, audi ul lui bea apa, el e om serios :D

PS: in realitate scaunele arata mult mult mai bine decit in poze, am vazut live si este intr un mare fel , tot respectul pt lux made by audi

subscriu si eu...masina e mare senzatie...la aspect cel putin ... ;)

daca mai bea multa apa o sa scartie ca omu' de tinichea...daca a venit frigul..pt incalzire sunt recomandate alte licori ! ;)

Link către comentariu
domnu Vlad nu beti cam multa apa ????

tare masina...n-am stiut ca mergeti si la intalniri vwforum....credeam ca doar 4 tuning!

....si acum o sa te intrebi cine dracu' sunt....suspans....

lasa ca-i explic eu ;) ;) . Vine si p-aici nu vezi, pana acum era la x5 club :D

Link către comentariu
da chiar bre...cine esti?

si nu nu prea multa apa :D mersi pentru aprecieri

unul din noptaci, vecini cu mine :D

Masina ta e belea, te-am vazut intr-o zi pe magheru cu ea, erai la costum d-le, ce sa zic.... :scratch:

Modificat de godoroja
Link către comentariu
da chiar bre...cine esti?

si nu nu prea multa apa :blink: mersi pentru aprecieri

hei...sexy...fratili tau care te trateaza! :blink:

Link către comentariu

hahaha

okay race med (acum ca imi dau seama de la ce vine nickul rad de nebul singur in fata compului)

godo - pai ce sa facem domle, asa e la munca :blink:

multumesc everyone

Link către comentariu

masina e senzatie, cel putin pt omul obisnuit. trage excelent si sta mai mult decat decent in curbe, totusi nu e S5 sa o judecam prea aspru.

ca tot veni vorba, intre 3 coupe si asta, chiar nu as putea alege, ambele sunt niste masini superbe.

nevasta-mea e fan A5 inca de la lansare, dar sa fie neagra. sinigurul minus pt mine (ca la toate masinile astea cu tenta sportiva sau sport) a fost garda la sol mica (si paradoxal, cu astea ieseam mai ieftin decat cu C-ul 220CDI - o masina extrem de scumpa, ceva de speriat), insa blazeyblaze zboara peste orice denivelare fara probleme :icon_thumright:

p.s. hm, sa-l vedem pe blazey la costum ar fi mai tare decat masina.

Link către comentariu

Foarte tare masina sa o satpanesti sanatos! an stat mult sa ma gandesc daca sa astept sau nu pana apare a5 cand mi-am luat S3...si pana la uram nu am mai asteptat ca era prea mult :rolleyes:. Oriucm ptr un TDi trage Foarte tare masina! si arata incredibil de bine!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!