Jump to content

2008 Audi A5 3.0 Tdi Quattro

blazeyblaze

Postare recomandată

Va salut cu respect.

Ma numesc Vlad si sunt fericitul posesor al unui Audi A5 3.0 TDI Quattro din 2008. Cativa dintre voi m-au cunoscut la intalnirea de toamna de la Olanesti si cativa dintre voi au apucat si un mic test drive.

Dat fiind ora tarzie imi voi permite sa va atasez deocamdata cateva poze dupa care , la momentul potrivit , voi face si o scurta descriere a masinii.

Pana atunci , enjoy

post-18023-1194823416_thumb.jpg

post-18023-1194823564_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bogdan_wrc

12

• blazeyblaze

9

• TIR

6

• bbm

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari! Foarte frumoasa masina... cred ca e primul A5 prezentat aici. :angry:

Chiar te rugam sa pui mai multe poze :angry:

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos.

Te asteptam cu mai multe poze (in special cu interioru :angry: ) .

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Felicitari, eu am fost unul din fericitii cu testdrive-ul...am mers si cu WRX-ul si cu A5-ul. Daca as avea de ales...as lua A5 pentru calitatea interiorului, design, etc. E adevarat ca WRX-ul statea mai bine la unele capitole, dar asta e normal, este facut pentru asa ceva...eu sunt insa mai "bosorog" si apreciez mai mult confortul si aspectul, iar aia 240 CP + QUATTRO, chiar se simteau si masina merge incredibil.

Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si cati mai multi Km fara incidente.

Link către comentariu

Belea masina...e visul meu, exact asa, alba :) Un A5 3.0 TDI quattro cu tuning pe ea :) Ca pentru S5 trebuie sa cistig la lotto si cum nu joc...

Link către comentariu

Intr-adevar, frumoasa, felicitari!

Da-ne poze bre!

nae: urmatoarea mea masina va fi un alb sidefat :)

Link către comentariu

domnu` chioru...ce onoare pe aici :)

vineri seara n`am baut, ne`am inteles gresit eu eram la suc cu baietii aici in bucuresti, nu am fost la Olanesti :)

Link către comentariu

Eyeless-ule, felicitari pentru masina, frumoasa! Sa te bucuri de ea... Totusi, BMW avea varianta... 330xd coupe... de ce nu?

Link către comentariu

f tare masina. mi-a placut f mult cum arata si cum trage. e senzatie. am fost printre norocosii de sambata care a simtit-o la lucru. pacat de drumul cam prost, dar mi-a placut ca era plin de curbe :)

sa vedem cum se comporta dupa soft :P

sincer, arata mai bine ca seria 3 coupe !

ce m-a surprins f rau a fost faptul ca masna nu se aude deloc ca un TDI. si turata se aude undeva pe fundal turbina. unde ..poate se putea chiar mai zgomotoasa :P

la relanti, o ureche formata isi poate da seama ca e TDI, dar in ture...nicio sansa. cuplu e criminal si se simte rau la plecarile in forta si in demaraje la iesirea din curbe.

pana sa ma uit atent la ea, un A5 nu ma surprindea, dar o data suit, observi ca linia e extraordinara. atat la interior cat si la exterior.

bravo!

oricum, ideea e..."te mai astept mult?" :)

si baga poze cu interiorul ca e belea !

Link către comentariu

Ma, tu vrei sa i-o tregi lu Vlad, Bogdane...! Intr-adevar, interiorul arata foarte bine! Si exteriorul, ca doar e S-LINE... Dar sincer, opinie personala, arata mai bine 3-ul coupe! Exteriorul! Repet, parere personala!

Modificat de Zyx
Link către comentariu

zyx....nu sunt chiar atat de rarait...daca iti mai aduci aminte... :P daca mie chiar imi place masina..ce sa zic..ca e urata...ca nu am eu? :)

si plus de asta..el mi-a dat add pe mess... :)

Link către comentariu

bun venit pe forum vlad !! am vazut si eu masina vineri seara cind era in fata blocului la ZGB (adica la "peco", se facea alimentarea cu "tuica americana" si "taur zburator") :salut:

interiorul arata intr-un mare fel, lux si bun gust as spune, pacat ca vlad nu este 100% multumit de masina si a semnalat si niste probleme pe care, din pacate, cei care vind masina in romania nu sint apti sa le rezolve intr un mod rezonabil cu "fraierul" care a dat o roaba de bani pe masina !!

sa o stapinesti sanatos si fara incidente

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Sa o stapanesti sanatos asa cum ti-am mai spus si sa ai parte de ea

o masina superba si cu un motor pe masura! ... de posesor nu mai zic nimic

:* :offtopic:

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos! am avut ocazia sa conduc una .... motorul senzational si quattro ii vine ca o manusa.

Link către comentariu

hai, te mai astept mult?

"SEZI!!"

cu pozele :Driver:..restul de exterior si interiorul.

Link către comentariu

Incepe sa-mi para tot mai rau ca nu am ajuns si eu la intalnire la Olanesti, a fost ziua unui prieten apropiat si a tinut-o in weekend la o cabana aici langa Cluj :D .

Foarte frumoasa masina, poate cea mai frumoasa masina a grupului VAG. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km pe drumuri fara gropi :D.

Link către comentariu

bomba de masina.sunt tare curios de interior,asa ca pune si tu pozele

cat mai multi km si fara evenimente

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!