Jump to content

My Rs

xanujr

Postare recomandată

In septembrie mi-am achizitionat o Skoda Octavia RS, cu 15.000 km la bord cu 21.700 euro, albastru race.

Are Xenon, scaune fata spate incalzite, jante 18", light assistant, stergator luneta, maxi dot, airbag-uri pt cap, trapa, instalatie spalare faruri, hill hold control.

Am facut pana azi 2000 km cu un consum mediu de 10%. Tin sa precizez ca am mers mai mult in afara localitatilor. Din pacate, din cauza cauciucurilor cu talon mic, si a drumurilor existente, am facut o galma la un cauciuc, nu prea mare, dar exista.

Sunt multumit de comportamentul in curbe, de motor, de cutia de viteze, de faruri.

Am ceva probleme cu vizibilitatea in spate, si cu cauciucurile, care trebuie sa le cam protejez de nepasarea primarilor.

dsc01388sg3.th.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa masina :)

multi km fara probleme, mai multe poze, si cu interiorul

:Driver:

Link către comentariu
foarte frumoasa masina :)

multi km fara probleme, mai multe poze, si cu interiorul

:)

Mersi. Mai multe poze, o sa fac maine. :Driver:

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit pe forum, cu toate ca oricum erai familiazrizat cu intalnirile (la care te-m luat eu :) ). Ce sa zic, sunt putin invidios pe tine dar asta e, deocamdata nu am ce face, si asa cum vorbeam aseara urmatoare mea masina o sa mi-o iau cu 201 CP, asa de-al naibii....... :Driver: Felicitari si sa ai numai bucurii cu noua achizitie, sa te bucuri de ea cat vrei tu. Vezi ca vreau sa o conduc si eu putin asa, sa vad cum sta pe drum ca din cate am vazut pe forum lumea zice ca este foarte stabila.

Link către comentariu

frumoasa masina! sa o stapanesti sanatos! parerea mea e ca e cea mai buna culoare pt un RS.

PS: ai cumparato-o cu tot cu zapada sau...?

Link către comentariu

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme!!!

completeaza`ti si tu profilul!

Link către comentariu

in masina accea este o placere sa mergi. Are un prieten aici in Alexandria, acceasi culoare ca a ta. Am codus-o si eu pe platforma( un loc in padure ), este o adevarata placere. Multi km fara probleme!!

Modificat de Be
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!