Jump to content

Demontare Faruri Passat B5/B5.5

adrg
 Share

Postare recomandată

din pacate, trebuie sa demontezi masca si bara fata - altfel nu-l poti desface... un surub este sub capacul de cauciuc care vine pe tragher, langa gura de admisie a aerului - ultimul surub tine o clema de fixare sub far - daca il ai....

uite un video care sa te ajute

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

10

• Laurentiu Utiu

7

• adrg

6

• C o s m i n

4

Eu am inlocuit un far de pe stanga la un passat fara sa dau bara jos, dar a fost chin. E mult prea usor sa dai bara cu totu decat sa te chinui cum am facut eu

Link către comentariu

risti sa mai si ii faci vreun semn la bara, far, etc... nu are rost.... se demonteaza cum trebuie, se lucreaza lejer....

Link către comentariu

Eu am inlocuit un far de pe stanga la un passat fara sa dau bara jos, dar a fost chin. E mult prea usor sa dai bara cu totu decat sa te chinui cum am facut eu

Poate la b5

Link către comentariu

la B5 se scoate, mai greut - exista riscul de a zgaria bara sus, unde vine masca... dar se poate.

aseara am avut de munca la un B5.5 cu faruri xenon OEM.... si am dat jos bara ca sa pot scoate farurile.

Link către comentariu

Gata ma, s-a inteles. 

La B5 se mai poate si fara bara jos. Am demontat la masina mea fara probleme.

La B5.5 trebuie scoasa bara. Am schimbat 2 faruri xenon oem saptamana trecuta.

End of story.

Link către comentariu

• 1 year later...

salut...are idee cineva daca se potrivesc farurile de la b5,5 la b5?...farurile ar fi marca hella si mi se par asemanatoare!

salut! are idee cineva daca se potrivesc farurile de pe b5,5 pe b5?!

Link către comentariu

Te-ai uitat macar un pic la botul de B5? Tie iti pare identic cu cel de B5.5?

Sa nu mai spun de citit prin topic.

Link către comentariu

salut...are idee cineva daca se potrivesc farurile de la b5,5 la b5?...farurile ar fi marca hella si mi se par asemanatoare!

salut! are idee cineva daca se potrivesc farurile de pe b5,5 pe b5?!

din pacate nu au nicio legatura.... 

Link către comentariu

• 1 month later...

Macar sticla de far standard, se potriveste pe far cu D2S?

Link către comentariu

la B5.5 ? - o sa lumineze groaznic, deoarece sticla de far cu bec halogen are striatii intre compartimentul semnalizatorului, cea pt far cu bec xenon, nu... si chiar acolo are lupa.

la B5 ... si mai rau.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Am aflat astazi, dupa ce am demontat farul masinii si l-am pus langa unul fara Xenon: Difera total forma si nu se pot inversa sticlele. vreo idee cum as putea sa reermetizez farul? (are o gaura maricica in sticla)

Link către comentariu

Am aflat astazi, dupa ce am demontat farul masinii si l-am pus langa unul fara Xenon: Difera total forma si nu se pot inversa sticlele. vreo idee cum as putea sa reermetizez farul? (are o gaura maricica in sticla)

no... ai avut 12 ore sa citesti postarea mea... si sa nu demontezi degeaba. Din pacate, ai aflat si singur, daca nu ne-ai crezut..... :soothe[1]:

Link către comentariu

Nu am avut acces la net sa citesc, avea prin subsol far de la fosta masina si nu am vrut sa intre apa in farul cu d2s.

Mi-a recomandat un priete sa caut in militari pe langa autogara un atelier ce repara asa ceva.

Din pacate, pe dreapta imi trebuie far, pt ca s-a spart si carcasa neagra.

post-7938-0-32618800-1452156388_thumb.jp

post-7938-0-84930500-1452156989_thumb.jp

Modificat de ABC
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!