Jump to content

E O Buna Afacere?

dsf
 Share

Postare recomandată

Sincer la pretul de 25 de lei nu mie se par de calitate. Iar cu adaptatul le poti face loc dar trebuie ceva munca, eu zic ca nu merita

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:) ti-am editat eu titlul topicului. sa fie mai clar.. nu e voie cu titluri prea generale.

Link către comentariu

da...sorry m-am uitat eu aiurea...nu stiu ce sa zic...eu unu nu mi-as monta, nu le folosesti prea des si deja pe afara sunt interzise, e alegerea ta

Link către comentariu

Pe langa proiectoare mai trebuie comutatorul de lumini care sa aiba si pozitia de proiectoare. Asta daca vrei sa ai ceva aproape de stock. Vezi ca s-a mai discutat pe forum despre preturi pentru comutator si surse de achizitie. Succes.

Link către comentariu

Pe langa proiectoare mai trebuie comutatorul de lumini care sa aiba si pozitia de proiectoare. Asta daca vrei sa ai ceva aproape de stock. Vezi ca s-a mai discutat pe forum despre preturi pentru comutator si surse de achizitie. Succes.

comutatorul nu trebuie inlocuit, merge puse proiectoarele la pozitia de stopuri de ceata si asa se rezolva aceasta problema.

Link către comentariu

DPDV tehnic se poate. Te invit sa citesti pe forum parerile colegilor despre cei care merg cu stopurile de ceata aprinse cand nu e ceata. Si la proiectoare e cam aceeasi treaba, dar parca nu deranjeaza asa de tare in trafic. Poate asa te hotaresti sa-ti cumperi si comutator !

Link către comentariu

DPDV tehnic se poate. Te invit sa citesti pe forum parerile colegilor despre cei care merg cu stopurile de ceata aprinse cand nu e ceata. Si la proiectoare e cam aceeasi treaba, dar parca nu deranjeaza asa de tare in trafic. Poate asa te hotaresti sa-ti cumperi si comutator !

pai renunt la stopurile de ceata si asa nu le-am folosit niciodata

Link către comentariu

Nici eu. Insa proiectoarele, da!

Totusi, cu vechea masina am prins ceata atat de densa, incat nu mi-au ajuns nici stopurile suplimentare, am fost nevoit (si nu am fost singurul, toti din trafic faceau la fel) sa folosesc si avariile in mers. Deh, ceturile din Targu Mures !!!

Link către comentariu

Dupa indelungi cercetari si studii aprofundate, am ajuns la concluzia ca proiectoarele de ceata au doar rol estetic (la fel ca CD-ul cu manele de la oglinda), nici macar pe ceata densa nu te ajuta cu nimic. Parca lumineaza putin mai tare la 1 metru in fata masinii si in lateral, dar oricum farurile "ruleaza".

Daca tinem cont ca la ora actuala este ilegal sa aprinzi farurile de ceata in alte conditii decat CEATA, si ca incet-incet lumea se desteapta si nu mai circula cu ele aprinse nonstop, nu inteleg de ce vrei sa iti montezi proiectoare (exceptie a ramas inca mediul rural, agricultorul care sare din tractor in Logan isi aprinde toate luminile posibile, sa vada mandrutza de peste drum ce supermasina cu beculete are).

Port un respect deosebit fata de posesorii de masini relativ destepte (passat, A4 ...) pe care ii vad DOAR cu farurile aprinse, desi au si proiectoare de ceata, sunt relativ intelegator fata de cei care isi aprind si proiectoarele pe langa faruri, dar i-as baga la bulau pe cei care circula cu pozitii+proiectoare, ziua sau noaptea.

Link către comentariu

Sunt in totalitate de acord cu Sharanel, chiar daca o sa se supere unii colegi pe mine.

Link către comentariu

Sharanel ai pus punctul pe I . Daca vrei lumini mai bune treci la faruri cu xenon ce vin stock pe unele modele de PASSAT ce au si autoleveling. S-a mai discutat pe forum.

Sau daca nu pune un kit de xenoane aftermarket insa parerile sunt impartite . La fel ,s-a mai discutat pe forum

Link către comentariu

mie mi se par foarte bune proiectoarele, pe timp de ceata ploaie puternica sau ninsoare. Mergand des iarna la munte am intalnit astfel de situatii si mi-au fost FOARTE folositoare; toamna pe DN1 (dimineatza sau seara tarziu) cand este ceata sunt foarte folositoare; am circulat pe autostrada, in strainatate, cateva zile, pe ploi torentiale unde era greu sa il observi pe cel din fata daca nu avea aprinsa lampa de ceata.

e drept ca nu stiu cum e cu xenoane, dar... imi mentin parerea mea. oricum, pe masina mea, de ex, ar trebui sa schimb si farurile, sa pun din cele cu lupa, si sa cumpar si instalatie de xenon - ceea ce ar ridica costul investitie prea mult pentru a il accepta.

cineva a spus mai sus ca sunt interzise in strainatate - personal, mi se pare o aberatie sa spui asa ceva.

in alta ordine de idei, sunt total de acord cu sharanel in privinta celor care circula cu ele aprinse cand nu este ceata si la fel, impotriva celor care circula cu LAMPA de ceata aprinsa cand nu este ceata - este extrem de deranjanta!!!

cat despre montatul lor in grilele din bara, cel putin la golfuri TDI stiam ca este o problema de spatiu, in partea dreapta, unde nu este loc in spatele grilei pentru proiectoare care au... nu stiu... estimativ vreo 7-10 cm lungime.

Link către comentariu

Cel putin la VAG proiectoarele de ceata ilumineaza doar 1-4 m in fata masinii.

Parerea mea este ca sunt inutile pe drum drept. eventual pe viraje 180 grade poti sa vezi ceva mai bine "dupa curba"

Oricum nu merita sa dai nici 1 leu pt ele.

Mai bine mai strangi niste banuti pt xenon. Eu tocmai mi-am comandat - farurile ~150e de pe ebay si instalatia 400 lei

Link către comentariu

• 3 months later...

am reusit in cele din urma sa achizitionez un set de proiectoare originale insa nu stiu cum trebuie montate cablurile.aveti o schema sau niste poze?

Link către comentariu

• 4 months later...

daca a montat cineva xenoane pe proictoare, unde a pus balastrii - ceva poze daca se poate.

Link către comentariu

daca a montat cineva xenoane pe proictoare, unde a pus balastrii - ceva poze daca se poate.

in primul rand trageti cablurile la proiectoare iar dupa aia gandestete la xenox in proiectoare... ca sa pui xenoane in proiectoare cred ca este acelasi sistem ca la faruri

Modificat de Casilias
Link către comentariu

pai cablurile suntrase si am pus halogene philips blue vision, dar la faruri am xenon si este prea urata diferenta de culoare intre ele si de aceea vreau sa pun xenoane si pe proiectoare dar nu prea am idee unde sa montez acei balastri.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

sa trag concluzia ca sunt primul om di romania care isi pune xenoane pe proiectoare?

super tare frate.

chiar nu a pus nimeni, unde se pot monta balastri

Link către comentariu

Intreaba-l pe Rapier, parca el are de mult timp xenon in proiectoare.

Modificat de WNS
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!