Jump to content

Pierdere Putere La Acceleratie

OnX
 Share

Postare recomandată

salut,

sunt un nou posesor de audi tt cu motor de 1.8t/180 cp si am o mica problema la el caruia vad ca nimeni nu reuseste sa ii dea de cap sau sa o descante ,in momentul in care accelerez la un moment dat imi taie puterea ,ceva cam ca un limp mode,se infraneaza. daca ridic un pic piciorul de pe acceleratie si apas din nou isi revine. sau,mi s-a mai intamplat sa apas acceleratia constant si sa imi mearga "in valuri",adica sa varieze puterea. la o scanare cu vag-com-ul mi-a gasit o eroare de genul "pierdere de putere intre turbina si clapeta de acceleratie".

precizez ca nu dispun de vag-com si scanarea care a gasit eroarea s-a facut la unn service cu ocazia remedierii altei probleme(pe asta nu u reusit sa o rezolve :vaidecapulmeu: ).

daca ma poate ajuta cineva dintre voi sa identific piesa cu probleme si eventual sa si rezolv problema v-as fi recunoscator.

multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa afli care a fost exact codul de eroare pe care il ai.

Uitandu-ma pe lista de erori, singurul care apropie de spui este:

17705 - Pressure Drop between Turbo and Throttle Valve (check D.V.!)

P1297 - 35-00 - -

Modificat de toni
Link către comentariu

ar fi util si un log pe grupul 115, sa vedem ce presiune ajunge in motor.

completeaza-ti si LOCATIA

Link către comentariu

salutare,

asta seara i-am dat o scanare cu vag-comu' (multumiri pe aceasta cale lui The One) si am gasit 2 erori legate de problema asta:

17705/P1297/35-00 - Pressure Drop between Turbo and Throttle Valve (check D.V.!) si

16804/P0420/35-10- Catalyst System; Bank 1: Efficiency Below Threshold , m-am uitat aici :

http://wiki.ross-tech.com/index.php/16804/...Possible_Causes

http://wiki.ross-tech.com/index.php/17705/P1297/004759

si m-am mai dumirit si eu...

Modificat de OnX
Link către comentariu

• 5 months later...

Am si eu o problema la acceleratie oare poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o idee? problema este de exemplu ma duc la relanti sau in turatie mica in viteza 2 sau in orice alta viteza si cand accelerez brusc parca motorul meu se inneaca parca i sar taia alimentarea benzinei pentru o jumatate de secunda si dupa aia isi revine si pleaca. Deci ideea e ca parca dupa accelerarea brusca parca se opreste alimentarea cu benzina. La fel patesc de exumplu in viteza intai la relanti cand accelerez masina zmiceste un pic. Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva, Va multumesc mult

Link către comentariu

• 1 year later...

salut

am si eu o problema si nu stiu ce se intampla dupa ce se incalzeste motorul adik urca acu la 90c nu mai trage apas acceleratia si abia abia se ridica turometru si in deal nu are nici o putere

ce poate fi???

multumesc anticipat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!