Jump to content

Aveti Inclinatii De Mare Mecanic?

agent smith
 Share

Postare recomandată

80% (400pt.), Passed. Minunat testul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

luati-va langa voi o cafea, niste biscuiti si inarmati-va cu rabdare, poate luati nota de trecere :D

io mai am de invatat... am picat cu brio, 72% :)

http://www.forddoctorsdts.com/quizzes/MechanicalAptitude.php

super tare testul! chiar mi-a placut. 82 you passed! :D dar la ultima intrebare chiar m-am uitat crucis rau

Link către comentariu

Fix 80%, adica 400 de puncte. Important ca l-am trecut chiar si cu o concentratie ?% de alcool in sange. Deh, a fost Sfantul Mihail si Gavril :) .

Am gresit preponderent la capitolul scripeti. Altele chiar nu le-am inteles. Engleza bate-o vina!

Nici acum n-am inteles-o pe aia cu paharele de suc. Nici intrebarea nici desenul.

Astept angajare. :D

Link către comentariu

L-am incercat si eu. 410 pct., 82%, passed.

Link către comentariu

Am facut si eu testul. Mai am de invatat dar consider ca inca este bine.

post-7750-1194591180_thumb.png

Link către comentariu

Nu are legatura cu ce stii tu cu adevarat , nu cred ca testeaza 100% capacitatile unui om...

Facut si eu....90% 450 puncte (se pare ca stiu ceva dar nu se vede... )

Link către comentariu

facut 78; la unele am gresit din neatentie, dar la altele... 1000 de ani imi trebuiau si tot nu le dibuiam raspunsul.

acum ma duc sa bricolez ceva pe la masina... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

l-am mai facut odata si am scos 84%. la scripeti mi-am prins urechile cel mai tare...

Link către comentariu

Nici acum n-am inteles-o pe aia cu paharele de suc. Nici intrebarea nici desenul.

Astept angajare. :(

daca mai erau multi scripeti si pinioane trebuia sa iau fizica de a9a (parca) :(

daca e vb de cutiile cu 1 sau 2 gauri trebuia sa alegi pe cea cu .... detalii pe PM daca esti interesat sa iti foloseasca la angajare :(

Link către comentariu

post-7310-1194607920_thumb.jpg

Mno acuma ma simt foarte destept... :rolleyes:

Link către comentariu

Am obtinut 90% .... adica 450 puncte.

Nu stiu daca are legatura cu ... mare mecanic, dar cu putin fizica .. sigur are.

Daca il pun pe profu' meu de fizica din liceu sa rezolve testul, sigur ia 100%, dar daca il pun sa desfaca motorul la masina nu cred ca stie nici care-i cheia tubulara.

Link către comentariu

Am tecut la limita. 80% - 400 puncte.

Mi-a amintit de anii de liceu...

post-8664-1194613600_thumb.jpg

Link către comentariu

Trecut cu 82%.Dar a trebuit sa ma "creieresc" ceva timp....e super fain testul asta.Multa fizica prin el (curios cum de l-am luat....nu eram bun la fizica) :rolleyes:

Link către comentariu

Intr-adevar multe din intrebari cer cunostinte din Fizica. Mai am de invatat... B)

Link către comentariu

L-am trecut si eu cu 80%

dar am cateva comentarii:

- nu cred ca am inclinatii (talent) de mare (super, nemai..) mecanic. cred ca am cunostinte de fizica elementara si un pic de simt tehnic.

- testul nu releva decat un nivel decent de cunostinte. Nu poate (dpdv obiectiv) evalua deprinderile practice (care conteaza enorm).

Mai am si altele, dar nu vreau sa risipesc timpul colegilor de forum.

Una peste alta (concluzie), testul e de interes colocvial.

Link către comentariu

Eu m-am grabit de la jumatate incolo.....Am facut totusi 78% alea cu scripetii sunt interesante, cele cu electricitate mi-au dat batai de cap, in rest, floare la ureche!!!

Link către comentariu

Cred ca se urmareste sa-ti dai seama daca esti capabil sa devii un bun mecanic. Nu daca esti deja.

Are pe undeva legatura cu ce scrie in semnatura mea.

Link către comentariu

Cred ca se urmareste sa-ti dai seama daca esti capabil sa devii un bun mecanic. Nu daca esti deja.

Are pe undeva legatura cu ce scrie in semnatura mea.

Corect!!!

Link către comentariu

...am facut si eu testul in repeeala...98%...am facut o singura greseala..cred a nu am inteles sensul intrebarii sau m-am grabit!!!...Oricum sunt multumit!..in 12min si 47sec...490 puncte!

Link către comentariu

Voi cum ati constatat unde ati gresit ?? :huh: :unsure:

Mie imi afiseaza doar scorul - ma interesa si unde am gresit.

PS: stiam ca am aptitudini inainte sa fac testul :Driver: Cu computerele astea de gestiune motor ce mai imi prind urechile...

post-1853-1194622413_thumb.jpg

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

in timpul testului e un buton undeva spre stanga-jos care iti afiseaza daca ai raspuns corect sau nu la fiecare intrebare.

Link către comentariu

Si mie mi-a amintit de liceu si facultate si d'asta m-a incantat in principal. Oricum intrebarile cu circuite electrice nu erau de mecanica oricum le invarteai.

Link către comentariu

o_kh3, 18 ani nu e putin deloc, dimpotriva, ai sanse mai mari la varsta aia :blink:. Intrebarile sunt de maxim clasa a 9-10-a daca bine tin minte, ca eram la serviciu cand am deschis pagina cu testul. Si apropos, cei care l-au facut nu prea se stiau la fizica decat din auzite...la intrebarea 41 parca, confunda presiunea cu forta masurata in PSI ( pounds per square inch) ...:o. Gresit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!