Jump to content

Golf 2 Crash Test

agent smith
 Share

Postare recomandată

Vazusem si eu acum ceva timp acest filmulet. Sincer nu prea arata bine Golf-ul. Prea deformat, deci mai bine nu aflam rezistenta lui. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

avea 3 stele la testul de siguranta, asta pe vremea lui :) mai exact la fel cat un logan :)

Link către comentariu

Deci daca e sa mor ... sa mor intr-un golf.Dar daca nu atunci :

1#.Varianta GOLF power:

Noroc ca avea vw.Altfel murea la saracie.

2#.Varianta GOLAN POWER:

Si ar suna cam astfel. (Loganul sa facut praf.Nu a mai ramas nimica din el.Sa dezintegrat total.)

Modificat de zib3r
Link către comentariu

Nu vreau sa ma gandesc cum se aduna Golful 1..... :sbine: Deaia tot ziceam eu de roll bar..... :icon_thumright:

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

fiind mai patratoasa cred/sper ca este mai dura!

eu oricum am rollbar in masina :lol:

Link către comentariu

golf 1 este mai rigid ca golfu 2, dar cam tot in felul ala se aduna ... acum depinde si de ce se ciocneste, daca observati in test se ciocneste de un bloc stationar care nu se misca deloc, deci tot socul este absorbit in intregime de caroserie :censur:

Modificat de iZOTOPE
Link către comentariu

Mi se pare chiar ok, daca va ganditi ca e vorba de o masina de aproape 20 de ani.

Ca sa va revigorez putin, desi off topic, uitati-va ce se intampla cu o masina a zilelor noastre, anul curent:

Link către comentariu

da, si daca urmariti filmu de mai sus vedeti ca blocu in care da masina se deformeaza fata de blocul in care da golfu 2 care nici macar nu clinteste...

deci e cat de cat ok golfu 2 :censur: 3 stele la siguranta :censur:

Link către comentariu

daca vi se pare ca golfu sta rau, inseamna ca n-ati vazut crash testu la vw bus

Link către comentariu

:vaidecapulmeu: asadar din bus scapa doar superman... nasoala situatie... testul e la 50 km/h, nu?

Link către comentariu

Mi se pare chiar ok, daca va ganditi ca e vorba de o masina de aproape 20 de ani.

Ca sa va revigorez putin, desi off topic, uitati-va ce se intampla cu o masina a zilelor noastre, anul curent:

aia nu e masina, e o chiftea. daca era facuta din carton rezista mai bine :vaidecapulmeu:

testele sunt facute la 40 mph, adica vreo 65 kmh

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!