Jump to content

Golf 2

CryWolf
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un G2 din 1992 GTD cu 59KW si 148KM/H vit maxima.AM tot cautat modele si ani pe motorizare.Am inteles ca exista un model cu INTERCOOLER? a fie modelul cumparat de mine? Are careva idee de modele de motorizare puse pe G2?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am cumparat un G2 din 1992 GTD cu 59KW si 148KM/H vit maxima.AM tot cautat modele si ani pe motorizare.Am inteles ca exista un model cu INTERCOOLER? a fie modelul cumparat de mine? Are careva idee de modele de motorizare puse pe G2?

daca ai 59kw, teoretic ar trebui sa fie un intercooler pe acolo. ridica si tu capota si vezi...

si imposibil la 80 cai sa aiba vmax de 148 km/h. ia fa-i o proba :icon_thumright:

Modificat de agent smith
Link către comentariu

Dar o lista cu codurile motoarelor+carcateristici pe unde as putea sa gasesc?Sau paote le stie careva?

Link către comentariu

Salut.Daca e GTD de adevaratelea ... ar trebui sa mearga 150 lejer :icon_thumright: ... al meu e simplu.Deci nu are rost sa comparam cele doua motoare...

Cat despre serie , scrie in talon ... daca nu atunci in cartea de identitate ... si este un site unde iti arata exact cati kw ai dupa serie.Am gasit-o pe un forum din DE ... o sa caut dupa el.Daca il gasesc il postez fii sigur.

Poate pui si poze?

Modificat de zib3r
Link către comentariu

http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=25619

http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=38577

si pe langa alea mai e un cod motor SB sau RA care are intercooler si 80cp.

daca ai intercooler cand ridici capota ar trebui sa te loveasca in ochi, e ditai radiatoru desupra bateriei.

Link către comentariu

http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=25619

http://carfolio.com/specifications/models/car/?car=38577

si pe langa alea mai e un cod motor SB sau RA care are intercooler si 80cp.

daca ai intercooler cand ridici capota ar trebui sa te loveasca in ochi, e ditai radiatoru desupra bateriei.

Are intercooler, cum spuneai tu "ditai radiatorul".Ceea ce vroiam eu ar fi sa aflu specificatiile tehncie pentru un asemenea motor.Acum ma uit pe linkurile tale.Poze nu am cu msa pun pt ca de fapt nu am icna masina.Am totul stabilit, dar mai am de dat ceva bani in cateva zile si dea abia atunci iau efectiv masina.Pana atunci, caut sa ma documentez.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Cod motor SB are 80 Cp, e 1.6 td, injectie mecanica, cum spuneati cu radiatorul deasupra bateriei. Vmax sigur e mai mare de 148 km/h; am auzit inclusiv de 160 km/h mers constant.

Modificat de Micutzu
Link către comentariu

Cred ca sigur cei de la RAR au gresit ceritficatul, si cartea, lunadu-se dupa specificatiile de DIESEL simplu.Oricum, pe vitezometru am niste dungi rosii (eu stiam ca alea sunt marcate in dreptul vitezei maxime atinse in fiecare treapta, corectati-ma daca gresesc) si eu depasesc CLAR acele viteze in toate treptele.Eu sicner sa fiu cred ca la 81CP se duce mai mult de 160km/h...dar nici nu vreu sa incerc deocamdata sa vad cat ia...

Link către comentariu

SB-ul are sigur V-max peste 170 kmh.Am mers cu atat si mai avea pedala,dar pt ca nu aveam turometru la vremea respectiva si de abia luasem masina nu am dat mai mult.Vom vedea dupa rodaj.

Link către comentariu

eu am JP si merg constant 150, mai mereu cand am drum pe afara...

so, ..... cred ca SBul e bestial :icon_thumright:

Link către comentariu

VB saptaman viitoare cand o scot de la SERVICE : schimb ulei + curatat turbina si injectoare + alte chestii la motor.Asa cum merge acum....te cam baga in scaun....sper sa ma bage si mai mult in scaun dupa ce are totul curatat.Va tin la curent.Si deschid un nou topic la MASINA MEA....

Link către comentariu

eu am JP si merg constant 150, mai mereu cand am drum pe afara...

so, ..... cred ca SBul e bestial :huh:

Si eu am JP si deabia a luat 140 odata, asa ca spun-mi te rog cum merge a ta cu 150 constant. :)

Bafta

On topic- Aici se gasesc toate informatiile depre VW

Link către comentariu

Merci mult.Dar tot nu ma reusit sa aflu demaraj 0-100km/h si viteza maxima....oricum, vad ca ma apropii...:)merci mult inca o data.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!